Marș la căcat, japiță!/Țiitoarea, poezie pentru pușcăriaș, de ziua lui: „Cum te iubesc? Adânc şi larg şi-nalt”
AMINTIRI DESPRE VIITOR-ROMÂNIA DE MÂINE , RrOMANIKA BABANA :: „Nec audiendi qui solent dicere, Vox populi, vox Dei, quum tumultuositas vulgi semper insaniae proxima sit" :: PSD :: Dragnea
Pagina 1 din 1
Marș la căcat, japiță!/Țiitoarea, poezie pentru pușcăriaș, de ziua lui: „Cum te iubesc? Adânc şi larg şi-nalt”
https://www.comisarul.ro/articol/-mars-la-cacat-japita!/tiitoarea-poezie-pentru-pus_1034761.html&src=1424
Marș la căcat, japiță!/Țiitoarea, poezie pentru deținut de ziua lui: „Cum te iubesc? Adânc şi larg şi-nalt”.
Irina Tănase, țiitoarea fostului președinte al PSD, Liviu Dragnea, a postat luni, pe contul de Instagram, o poezie de dragoste, un sonet al scriitoarei britanice Elizabeth Barrett Browning.
Cum te iubesc? Să-ncerc o-nşiruire.
Adânc şi larg şi-nalt, atât cât poate
Atinge al meu suflet când străbate
Spre graţie, spre tot, spre nesfârşire.
Şi te iubesc cu zilnică iubire,
În paşnic fel, în zori, pe scăpătate –
Şi slobod, cum te lupţi pentru dreptate,
Curat, aşa cum fugi de linguşire.
Şi te iubesc cu patimă avută
În vechi dureri şi cu credinţa care
Părea, cu sfinţi copilareşti, pierdută.
Şi te iubesc cu zâmbet, plâns, suflare,
Cu viaţa mea! – şi Domnul de-mi ajută
Te voi iubi în moarte şi mai tare.
Marș la căcat, japiță!/Țiitoarea, poezie pentru deținut de ziua lui: „Cum te iubesc? Adânc şi larg şi-nalt”.
Irina Tănase, țiitoarea fostului președinte al PSD, Liviu Dragnea, a postat luni, pe contul de Instagram, o poezie de dragoste, un sonet al scriitoarei britanice Elizabeth Barrett Browning.
Cum te iubesc? Să-ncerc o-nşiruire.
Adânc şi larg şi-nalt, atât cât poate
Atinge al meu suflet când străbate
Spre graţie, spre tot, spre nesfârşire.
Şi te iubesc cu zilnică iubire,
În paşnic fel, în zori, pe scăpătate –
Şi slobod, cum te lupţi pentru dreptate,
Curat, aşa cum fugi de linguşire.
Şi te iubesc cu patimă avută
În vechi dureri şi cu credinţa care
Părea, cu sfinţi copilareşti, pierdută.
Şi te iubesc cu zâmbet, plâns, suflare,
Cu viaţa mea! – şi Domnul de-mi ajută
Te voi iubi în moarte şi mai tare.
Subiecte similare
» BĂ DIACONULE, bă băiatule , nu suntem compatibili , nu îmi arunci tu mie mănuşa , arunc-o în p...mă-tii sau îm botul briliantului ghebos , MARŞ LA (în) CĂCAT , BĂ !
» Pizda - un organ liric prin excelenţă
» „Mars ma de aici!”. Berbeceanu, mesaj dur pentru PSD in cazul Alexandra: „Cei care au hacuit legislatia penala in folosul infractorilor sunt acum revoltati tocmai de vulnerabilitatile legislative”
» OHA , este ZIUA TA :'" Ziua în care decența și-a luat două cuțite în gât "
» Dăncilă, despre refuzul președintelui de a numi interimarii: ”Un atentat la liniștea și siguranța oamenilor pentru ziua de mâine”
» Pizda - un organ liric prin excelenţă
» „Mars ma de aici!”. Berbeceanu, mesaj dur pentru PSD in cazul Alexandra: „Cei care au hacuit legislatia penala in folosul infractorilor sunt acum revoltati tocmai de vulnerabilitatile legislative”
» OHA , este ZIUA TA :'" Ziua în care decența și-a luat două cuțite în gât "
» Dăncilă, despre refuzul președintelui de a numi interimarii: ”Un atentat la liniștea și siguranța oamenilor pentru ziua de mâine”
AMINTIRI DESPRE VIITOR-ROMÂNIA DE MÂINE , RrOMANIKA BABANA :: „Nec audiendi qui solent dicere, Vox populi, vox Dei, quum tumultuositas vulgi semper insaniae proxima sit" :: PSD :: Dragnea
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum