Ana Birchall insista sa enerveze PSD-ul in cazul Rahova: „Este treaba ministrului Justitiei sa ceara lamuriri”
AMINTIRI DESPRE VIITOR-ROMÂNIA DE MÂINE , RrOMANIKA BABANA :: „Nec audiendi qui solent dicere, Vox populi, vox Dei, quum tumultuositas vulgi semper insaniae proxima sit" :: PSD
Pagina 1 din 1
Ana Birchall insista sa enerveze PSD-ul in cazul Rahova: „Este treaba ministrului Justitiei sa ceara lamuriri”
· Ministrul Justitiei, Ana Birchall, a declarat, luni dimineata, ca asteapta informarea ceruta de la Administratia Nationala a penitenciarelor prvind acordarea permisiei de o zi pentru fostul lider al PSD Liviu Dragnea. Ea a precizat ca este treaba ministrului sa ceara lamuriri atunci cand exista semne de intrebare.
https://www.aktual24.ro/ana-birchall-insista-sa-enerveze-psd-ul-in-cazul-rahova-este-treaba-ministrului-justitiei-sa-ceara-lamuriri/
MIKUTZA CE KURAI- Mesaje : 285
Data de înscriere : 17/03/2013
Subiecte similare
» Lanțul complicităților din cazul Caracal: Mâna dreaptă a lui Florin (C)Iordache face parte din echipa de anchetă. Cum a oferit DIICOT informații ministrului Justiției în mod ILEGAL
» A cui coadă de topor este ministrul Justiţiei Ana Birchall?
» Innebuneste PSD. Ministrul Justitiei cere raspicat desfiintarea Sectiei Speciale: „Nu este in beneficiul Justitiei, nu-mi bat joc de CV-ul meu”
» În autobuz nu pot sta în picioare, dar ies pe caniculă la Rahova să ceară eliberarea infractorului Dragnea
» Mafia PSD/Judecătoare PSD din CSM, afirmații halucinante despre Birchall: Nu știu a cui este. Nu știu cine este doamna Birchall. Despre Kovesi: Nu vreau să-i pronunț numele!
» A cui coadă de topor este ministrul Justiţiei Ana Birchall?
» Innebuneste PSD. Ministrul Justitiei cere raspicat desfiintarea Sectiei Speciale: „Nu este in beneficiul Justitiei, nu-mi bat joc de CV-ul meu”
» În autobuz nu pot sta în picioare, dar ies pe caniculă la Rahova să ceară eliberarea infractorului Dragnea
» Mafia PSD/Judecătoare PSD din CSM, afirmații halucinante despre Birchall: Nu știu a cui este. Nu știu cine este doamna Birchall. Despre Kovesi: Nu vreau să-i pronunț numele!
AMINTIRI DESPRE VIITOR-ROMÂNIA DE MÂINE , RrOMANIKA BABANA :: „Nec audiendi qui solent dicere, Vox populi, vox Dei, quum tumultuositas vulgi semper insaniae proxima sit" :: PSD
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|