Treci la bilanț, Madam Videle!
AMINTIRI DESPRE VIITOR-ROMÂNIA DE MÂINE , RrOMANIKA BABANA :: „Nec audiendi qui solent dicere, Vox populi, vox Dei, quum tumultuositas vulgi semper insaniae proxima sit" :: PSD :: Dragnea :: DANCILA
Pagina 1 din 1
Treci la bilanț, Madam Videle!
Conferinta de presa de aseara a Preseditnelui Romaniei a aratat ceea ce era cunoscut sau macar anticipat: nici o “dezbatere” nu este posibila cu reprezentanta PSD-ului. Dovada a fost furnizata de acl monstruos fake news raspandit de membrii PSD, cum ca Presedinele are casca in ureche, in care i se sufla raspunsuri.
Gura pacatosului adevar graieste, si mai mult ca sigur ca membrii PSD care au raspandit informatia au facut ceea ce stiu ei mai bine: au crezut ca si Presedintele (care nu este un as al spontaneitatii, insa este, totusi, un om care intelege ce spune) se comporta ca Proasta tarii: cauta cu disperare “copiute” (ca sa preiau expresia) pentru a face fata unor intrebari spontane.
Pentru cei de la PSD, nu exista nici o deschidere reala spre dialog, ci o vesnica propaganda, iar intalnirile cu presa sau cu cetatenii nu sunt decat ocazia debitarii unor tone de minciuni, dezinformari si dejectii propagandistice.
Luati exemplul celebrului CEX de daunazi, in care s-a tipat de se zguduiau peretii. Dupa ce s-a terminat sedinta, au iesit toti si au negat in bloc, mintind cu nerusinare, desi se auzea si de afara ce spuneau.
Indivizii astia sunt in stare sa minta si la Judecata de Apoi, darmite intr-o conferinta de presa!
Dancila insasi s-a repezit ieri, dupa conferinta de presa a Presedintelui, sa debiteze tampenii scrise pe o foaie, sa se victimizeze, si sa vehiculeze iarasi invitatia de a face o “dezbatere” la TVR. Insa cel mai mult am “apreciat” urmatoarea secventa:
“Îi rog pe români să îmi transmită și alte întrebări pe care să i le adresez domnului Iohannis în numele lor la confruntarea de duminică, pe care sper să o accepte. Ar fi inacceptabil să își bată joc până la capăt de o țară întreagă.
Eu as zice altceva: daca tot e Presedintele atat de neadecvat functiei pe care o ocupa, nu ar fi mai oportun ca pana-mai-ieri Premierul Romanei sa aiba o dezbatere cu jurnalistii si cu cetatenii pe temele de politica Guvernului?
Ca Viorica se comporta de parca nu a ocupat si ea pana acum doua saptamani functie de Premier. Eu as zice ca daca tot il considera “las” pe Presedinte, sa dea si ea o proba de…feminitate (ca sa nu zic “barbatie”) si sa iasa la interval expunandu-se unei conferinte de presa pe teme strict guvernamentale.
Sa ii facem si noi bilantul guvernamental, la care sa vedem cat stie sa raspunda fara copiute.
Poate ca Iohannis va fi șomat 5 ani de zile, insa am vrea sa putem interoga candidatul PSD-ului, in afara zonei lui de confort (la sediul partidului, cu copiutele sub ochi). Sa vedem daca este atat de cunoscator al economiei si finantelor pe cat clameaza, si mai ales daca intelege unele hartii pe care le-a semnat (OUG-uri si HG-uri).
Si abia dupa aceea sa vedem cat de “calificata” este madam Videle pentru functie suprema in stat.
Treci la bilant necosmetizat, madam, si apoi ne cere votul! Cand vii in fata jurnalistilor, femeie puternica?
PS Cand a vorbit ultima data Dancila fara sa citeasca de pe foi? Ah, am uitat. Orice pesedist ii este frica de intrebari neregizate.
Share this:
Subiecte similare
» VioriCA COnsensuala Dăncilă încearcă să scoată Videle din ea cu ținute Versace
» Revoltător! Agramata Dăncilă își bate joc de români: și-a închiriat elicopter electoral cu BANI PUBLICI. Sfidarea PSD
» Întoarcerea la Videle...
» Dragnea, naucit de loviturile lui Iohannis si gafele incredibile ale lui Dancila
» Videle înaintea Washingtonului
» Revoltător! Agramata Dăncilă își bate joc de români: și-a închiriat elicopter electoral cu BANI PUBLICI. Sfidarea PSD
» Întoarcerea la Videle...
» Dragnea, naucit de loviturile lui Iohannis si gafele incredibile ale lui Dancila
» Videle înaintea Washingtonului
AMINTIRI DESPRE VIITOR-ROMÂNIA DE MÂINE , RrOMANIKA BABANA :: „Nec audiendi qui solent dicere, Vox populi, vox Dei, quum tumultuositas vulgi semper insaniae proxima sit" :: PSD :: Dragnea :: DANCILA
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum