AMINTIRI DESPRE VIITOR-ROMÂNIA DE MÂINE , RrOMANIKA BABANA
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

OSPICIUL SUEDEZ

In jos

OSPICIUL SUEDEZ Empty OSPICIUL SUEDEZ

Mesaj Scris de Admin la data de Mar Noi 26, 2019 11:51 am

Uzbecul Rakhmat Akilov s-a suit la volanul unui camion de mare tonaj si a intrat cu viteza pe strada Adolf Fredriks din centrul Stockholm-ului. A ucis 5 oameni si a  ranit grav alti 15. Rakmat Akilov era un soldat al Statului Islamic, se afla in atentia serviciilor suedeze de informatii, avea cererea de azil respinsa, dar nu a fost expulzat pentru ca nicio autoritate suedeza nu si-a imaginat ca, brusc, dupa atatia ani petrecuti in Suedia, Rakmat Akilov va hotara sa ucida oameni, adica sa rupa orice legatura cu Islamul.
Ebba Akerlund avea 11 ani cand a fost ucisa de Rakhmat Akilov. In ziua aceea se intorcea de la scoala chiar pe strada Adolf Fredriks. In cursul anului 2018, in numai 6 luni, mormantul ei a fost profanat de 30 de ori de un imigrant musulman, aflat ilegal in Suedia! La fel de ilegal ca Rakhmat Akilov. La un moment dat, tatal Ebbei l-a prins pe profanator si l-a predat politiei. Acesta l-a eliberat dupa o ora! Ilegalul a continuat sa vandalizeze mormantul! Impotriva lui exista o decizie de expulzare care nu a fost pusa in aplicare. Nici Rakhmat Akilov nu a fost expulzat atunci cand ar fi trebuit. Va fi, dupa ce va ispasi 16 ani din condamnarea pe viata. Atat dureaza in Suedia o condamnare pe viata!
Irina Zamanova a venit din Ucraina, la Stockholm, ca turista. Se plimba pe strada Adolf Fredericks cand s-a intalnit cu Rakhmat Akilov. Soldatul Statului Islamic n-ar mai fi trebuit sa se afle acolo, ci in Uzbekistan. Grav ranita a ajuns la spital. I s-a salvat viata, dar si-a pierdut un picior. Piciorul drept. A fost vizitata  de Stefan Lofven – prim ministrul suedez. Cel care a declarat recent ca cresterea exploziva a criminalitatii in Suedia nu are nicio legatura cu imigratia masiva. Stefan Lofven i-a promis ca va face pentru ea tot ce-i sta in putinta. I s-a  acordat un permis de sedere temporara. Irina trebuia sa depuna marturie in procesul intentat teroristului musulman. Dupa ce permisul de sedere temporara i-a expirat, Irina Zamanova a facut cerere pentru un permis de sedere permanenta. Intai, aceasta cerere i-a fost respinsa de serviciile de imigratie. Dupa aia, cererea i-a fost respinsa si de justitia suedeza. In luna iulie, Curtea de Apel pentru probleme legate de imigratie a hotarat ca, in termen de o luna, Irina Zamanova si fiica sa de 14 ani, trebuie sa paraseasca Suedia. Agentia de imigrare suedeza a anuntat-o printr-o scrisoare : “Daca nu ati parasit deja de buna-voie Suedia, luna viitoare veti fi evacuata cu forta.” Din pacate pentru ele, ucrainiencele  nu au nicio legatura cu Statul Islamic.
Rokollah Karimi a venit in Suedia din Afganistan. Odata ajuns a declarat ca, acolo, in Afganistan, era in pericol sa fie agresat sexual de barbatii mai in varsta, in timpul traditionalului “Bacha Bazi” (Baietasii dansatori). A primit, imediat, azil! Dupa un an a violat o suedeza de 15 ani. A fost viol in grup. Justitia suedeza a hotarat sa nu-l expulzeze – ajuns acasa Rokollah risca sa fie violat!
Borgifta Sara are 18 ani. In urma cu 3 ani a fugit din Afganistan. Fusese maritata de familie, contrar vointei ei, cu un var. Conform legilor si traditiei. Conform traditiei, sotul o batea zilnic. Ajunsa in Suedia, a cerut azil si a trecut la crestinism. Aici a gresit. Grav! Veti vedea de ce. Ajunsa in fata Curtii de Apel pentru Imigratie, crestina Sara a fost condamnata sa fie expulzata in Afganistan – amenintarile sotului ei nu constituie probe concludente. Asta a spus justitia! In Afganistan nu o va viola nimeni. Va fi ucisa! In Afganistan, apostazia se pedepseste cu moartea. In Iran, Sara Borgifta ar fi fost spanzurata de o macara. In Afganistan va fi ingropata pana la piept in pamant si ucisa cu pietre. Se numeste lapidare. Daca are noroc va fi ucisa de familie, pentru ca a dezonorat-o atunci cand a fugit si si-a parasit sotul. Asta se numeste crima de onoare.
Soldatul Statului Islamic trebuia expulzat. Nu a fost! Din cauza asta, Ebba Akerlund a fost ucisa. Si ea! Cel care i-a profanat mormantul de 30 de ori trebuia expulzat. Nu a fost! Irina Zamanova si-a pierdut un picior din cauza statului suedez. Acesta nu i-a acordat azil si a decis expulzarea ei. Rokollah Karimi a primit azil, dupa care a violat o fata de 15 ani. Justitia suedeza a decis sa nu fie expulzat in Afganistan, ca sa nu fie violat! Justitia suedeza a condamnat-o pe crestina Borgifta Sara la moarte…. prin expulzare. Sentinta va fi executata cand aceasta va ajunge in Afganistan.
Totul in doar doua cuvinte? Ospiciul suedez!
 
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 8699
Data de înscriere : 05/11/2012

https://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum