RATIUNEA SOBOLANILOR... DUPA 23 AUGUST 1989...(PRIMA BUCATA)
AMINTIRI DESPRE VIITOR-ROMÂNIA DE MÂINE , RrOMANIKA BABANA :: TIGANIA si HOTIA doar SALVEAZA RrOMANIA :: “Nec audiendi qui solent dicere, Vox populi, vox Dei, quum tumultuositas vulgi semper insaniae proxima sit“.(ALCUIN) :: "Tantae Molis erat romanam condere gentem" (Virgiliu, Eneida, I, 33)
Pagina 1 din 1
RATIUNEA SOBOLANILOR... DUPA 23 AUGUST 1989...(PRIMA BUCATA)
Imediat dupa Revolutie, in Romania, era la moda un film numit "SOBOLANII ROSII". Chiar din titlu, totul imi parea foarte ciudat, si poate asta, TITLUL, m-a atras la el, la FILM. Ceea ce insa nu aveam sa stiu, dar care in timp avea sa se transforme in REGULA... era faptul ca totul tinea mai degraba de un scenariu de tip Kafka, "imbibat" din abundenta, cu esente "MADE IN ORWELL". SI... UITE CUM... NE-AM TREZIT CA SOBOLANII AVEAU (DEJA) O RATIUNE CIUDATA!
Subiecte similare
» Guvernul se mută în deal. Bucată cu bucată
» După 1989, ne-am făcut de „Panama”
» România Este Condusă de Alogeni După 1989
» Material complet despre distrugerea Romaniei dupa 1989
» DEZVĂLUIRI: 23-25 august 1989 – Încheierea Acordului Bonn-Budapesta privitor la angajamentul german de sprijinire a Ungariei , pentru unificarea cu Transilvania
» După 1989, ne-am făcut de „Panama”
» România Este Condusă de Alogeni După 1989
» Material complet despre distrugerea Romaniei dupa 1989
» DEZVĂLUIRI: 23-25 august 1989 – Încheierea Acordului Bonn-Budapesta privitor la angajamentul german de sprijinire a Ungariei , pentru unificarea cu Transilvania
AMINTIRI DESPRE VIITOR-ROMÂNIA DE MÂINE , RrOMANIKA BABANA :: TIGANIA si HOTIA doar SALVEAZA RrOMANIA :: “Nec audiendi qui solent dicere, Vox populi, vox Dei, quum tumultuositas vulgi semper insaniae proxima sit“.(ALCUIN) :: "Tantae Molis erat romanam condere gentem" (Virgiliu, Eneida, I, 33)
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|