Diaconu & Freddye -doi fraţi pătaţi , doi căcaţi expiraţi
AMINTIRI DESPRE VIITOR-ROMÂNIA DE MÂINE , RrOMANIKA BABANA :: SCONCS SAGA : EPILOG LA UN RĂZBOI FĂRĂ MIZĂ , FĂRĂ GLORIE
Pagina 1 din 1
Diaconu & Freddye -doi fraţi pătaţi , doi căcaţi expiraţi
https://sites.google.com/site/noiromaniiruptiincur/diaconu-freddye--doi-frati-patati-doi-cacati-expirati
AICI unde DIN COTEȚUL CU DIACONI: Puțo-palmistul Diaconu cu lăței de libarcă botul hidos grohăie foarte furios
AICI unde am ilustrat grafic minunatele fapte de arme ale duamnei Frosa care linge crosa , ale lui moş tăgîrţă, băşina cu epoleţi şi ale sconcsul libărcii văduve (FOTO GALERIE)
pe terenul meu jucaţi după regulile mele , dacă nu vă convine jucaţi în alte locaţii , de pildă în nespălatele pişătoare ale mamelor voastre
veţi constata că blogurile mele sunt moderate , deci , dacă vreţi să vă vomitaţi balele undeva , vomitaţi -le între cracii nespălaţi ai mamelor voastre
voi şi cei (câţi veţi fi fiind ) doi , trei din din banda căcatului de Diaconu puteţi citi dar de comentat nu aveţi posibilitatea să comentaţi deoarece nu suport
· agramaţii
· prostia fudulă
· idioţii care ascunşi sub protecţia anonimatului fac pe zmeii în faţa tastelor dar în realitate sunt nişte nemernici laşi
apropo de blesteme voastre la adresa nepotului meu
· glas de câine nu ajunge la cer
· cine sapă groapa altuia cade el în ea sau cade cu gura în pizda mă-sii
· nu cred în blesteme nici în forţa lor dar o amică de a mea crede şi şi-a manifestat intenţia de a apela GU SOLICITAREA DE A SE RUGA CU LUMÂNĂRI NEGRE pentru voi , familiile voastre, briliantul ghebos din grădina Diaconului precum şi a froselor mari şi mici la nişte prea cucernici preoţi şi călugări (ale căror practici sunt condamnate violent de BOR) ... Cine ştie , poate amica mea are dreptate şi vorba celor din cenaclul Flacăra ...şi totuşi există iubire, şi totuşi există blestem ....
· AR FI PĂCAT să vezi cum splendide flori ce răsar pe putred bălegar pier să piară ucise de blestem , cancer sau ger
primim la redacţie în trei locaţii COMENTARII TEMBELE de la Diaconu Eusebiu al libărcii din turnul de veghe & Freddye (alias Caliopi , alias Gheoghe Miron al duamnei Frosa care linge crosa )-doi fraţi pătaţi , doi căcaţi expiraţi:
AICI unde am notificat urbis et orbis că M-AM PLICTISIT să citesc elucubrațiile dobitocului de DiaconuAICI unde DIN COTEȚUL CU DIACONI: Puțo-palmistul Diaconu cu lăței de libarcă botul hidos grohăie foarte furios
AICI unde am ilustrat grafic minunatele fapte de arme ale duamnei Frosa care linge crosa , ale lui moş tăgîrţă, băşina cu epoleţi şi ale sconcsul libărcii văduve (FOTO GALERIE)
este bine pentru noi deoarece :
· am dovada că cei doi tălîmbi ling frenetic paginile mele
· fac un mişto imperial de cei doi cretini
· eu şi prietenii mei ne amuzăm copios pe seama lor
· crapă fierea în ei că nu pot să publice comentariile lor scremute şi fătate de minţi schizoide
este rău pentru ei deoarece :
· postările dementului Diaconu de pe blogul lui de căcat , monitorizate periodic şi raportate la bloger .com sunt şterse în cascadă
· bloger .com a desfiinţat un nou blog pe care cacatul de Diaconu voia să îl utilizeze ca să îşi verse balele otrăvite
· comentariile lor de ogligofreni nu corespund exigenţelor noastre minimale , drept care au fost ejectate de către moderare cu recomandarea să le ducă în p....mamei lor , scrise pe plăci de granit
Primind de la cei doi cretini care m-au onorat cu vizita şi comentariile lor tembele solicitare să ne dăm acceptul ca ei să facă unor cîini , ciobanilor şi mădarilor de la stână în mod repetat felaţii , îmi permit să spun , parafrazîndu-l pe mareşalul Antonescu : APROB CA SĂ SE VADĂ !
pe terenul meu jucaţi după regulile mele , dacă nu vă convine jucaţi în alte locaţii , de pildă în nespălatele pişătoare ale mamelor voastre
veţi constata că blogurile mele sunt moderate , deci , dacă vreţi să vă vomitaţi balele undeva , vomitaţi -le între cracii nespălaţi ai mamelor voastre
voi şi cei (câţi veţi fi fiind ) doi , trei din din banda căcatului de Diaconu puteţi citi dar de comentat nu aveţi posibilitatea să comentaţi deoarece nu suport
· agramaţii
· prostia fudulă
· idioţii care ascunşi sub protecţia anonimatului fac pe zmeii în faţa tastelor dar în realitate sunt nişte nemernici laşi
apropo de blesteme voastre la adresa nepotului meu
· glas de câine nu ajunge la cer
· cine sapă groapa altuia cade el în ea sau cade cu gura în pizda mă-sii
· nu cred în blesteme nici în forţa lor dar o amică de a mea crede şi şi-a manifestat intenţia de a apela GU SOLICITAREA DE A SE RUGA CU LUMÂNĂRI NEGRE pentru voi , familiile voastre, briliantul ghebos din grădina Diaconului precum şi a froselor mari şi mici la nişte prea cucernici preoţi şi călugări (ale căror practici sunt condamnate violent de BOR) ... Cine ştie , poate amica mea are dreptate şi vorba celor din cenaclul Flacăra ...şi totuşi există iubire, şi totuşi există blestem ....
· AR FI PĂCAT să vezi cum splendide flori ce răsar pe putred bălegar pier să piară ucise de blestem , cancer sau ger
apropo de "cancerosule sa imi bag pula in plamanul tau bolnav."
· regret că vă dezamăgesc, plămînul stîng mi-a fost extirpat deoarece era afectat de o tumoare benignă cu risc de malignizare
· ulterior analizele histologice au atestat că nu există celule maliigne , fapt confirmat de PETCT dar medicii din Bihor au decis ca totuşi , preventiv să particip la nişte şedinţe de chimio-terapie
· deoarece cei de la spitalul Nasta din Bucureşti nu cred că mai păstrează fostul meu plămîn stâng iar plămînul drept e în perfectă stare de funcţionare, ca să vă reglaţi adrenalina altfel decît făcînd laba băgaţi-vă pulele blege în cur, gură , plămîni ,splină la mamele voastre, la briliantul ghebos din grădina Diaconului precum şi la frosele mari şi mici ce ling crose la măgari , ciobani , voinici şi pitici
· continuaţi să lingeţi cacat alternativ cu linsul de p...PIZ-DAi SEAMA CĂ VĂ ÎNJUR, FUTĂ-VĂ toţi maidanezii neamu-n gură şi în cur
PS când mai doriţi răngi în dinţi , mai poftiţi , veţi fi serviţi
Subiecte similare
» Trei „fraţi” pătaţi: Lazăr, Koveşi şi Iohannis
» DIACONU SUGE PULA
» Freddye obligatoriu cu 2 D nume de cod MORSA care linge Frosa-investigator sub acoperire în Scons Teritory
» FROSA CARE LINGE CROSA valsînd cu GHEORGHE MIRON (alias FREDDYE- CALIOPI) TICĂLOŞIE ŞI ABJECŢIE LA SUPERLATIV
» MONARHIA DE CARTON
» DIACONU SUGE PULA
» Freddye obligatoriu cu 2 D nume de cod MORSA care linge Frosa-investigator sub acoperire în Scons Teritory
» FROSA CARE LINGE CROSA valsînd cu GHEORGHE MIRON (alias FREDDYE- CALIOPI) TICĂLOŞIE ŞI ABJECŢIE LA SUPERLATIV
» MONARHIA DE CARTON
AMINTIRI DESPRE VIITOR-ROMÂNIA DE MÂINE , RrOMANIKA BABANA :: SCONCS SAGA : EPILOG LA UN RĂZBOI FĂRĂ MIZĂ , FĂRĂ GLORIE
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum