Am mai spus, repet: în Romania ai voie să conteşti existența lui Dumnezeu. Dar dacă conteşti holocaustul-cu-haş-mare – noua suprareligie – te-a luat dracu!...
AMINTIRI DESPRE VIITOR-ROMÂNIA DE MÂINE , RrOMANIKA BABANA :: PATETICO & DAMNATIO -GENOCIDE si HOLOCAUSTURI :: HOLOCAUST & HOLOCASH
Pagina 1 din 1
Am mai spus, repet: în Romania ai voie să conteşti existența lui Dumnezeu. Dar dacă conteşti holocaustul-cu-haş-mare – noua suprareligie – te-a luat dracu!...
Am mai spus, repet: în Romania ai voie să conteşti existența lui Dumnezeu.
Dar dacă conteşti holocaustul-cu-haş-mare – noua suprareligie – te-a luat dracu!...
La fel, noi, istoricii, spunem, repetăm:
Nu există legi / legități istorice, şi de aceea disciplina noastră este ştiința individualului (a faptelor istorice concrete).
Dar noi, românii, avem o lege juridică în materie de istorie!...
În concluzie, vorba lui Bulă-cel-național:
Băi, ăştia cu legea-ceia-deşteaptă, mai aveți frați-pe-acasă?...
MIKUTZA CE KURAI- Mesaje : 285
Data de înscriere : 17/03/2013
Subiecte similare
» Dumnezeu a luat o coastă și-a făcut o proastă
» „Șobolanii“
» Punctul de vedere al unui român cu privire la „holocaustul din România”!
» CTP: Dragnea ne-a prezentat noua echipă de asasini de la Athenee Palace. Ne-a luat ceva cu forţa Uniunea Europeană?
» Contestat de greii din PNL, Ludovic Orban a luat o decizie ce va stârni un scandal şi mai mare în partid
» „Șobolanii“
» Punctul de vedere al unui român cu privire la „holocaustul din România”!
» CTP: Dragnea ne-a prezentat noua echipă de asasini de la Athenee Palace. Ne-a luat ceva cu forţa Uniunea Europeană?
» Contestat de greii din PNL, Ludovic Orban a luat o decizie ce va stârni un scandal şi mai mare în partid
AMINTIRI DESPRE VIITOR-ROMÂNIA DE MÂINE , RrOMANIKA BABANA :: PATETICO & DAMNATIO -GENOCIDE si HOLOCAUSTURI :: HOLOCAUST & HOLOCASH
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum