AMINTIRI DESPRE VIITOR-ROMÂNIA DE MÂINE , RrOMANIKA BABANA
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Sighiartău: Când au fost negocierile cu celelalte partide din coaliţie, noi am fost total nemulţumiţi

In jos

Sighiartău: Când au fost negocierile cu celelalte partide din coaliţie, noi am fost total nemulţumiţi Empty Sighiartău: Când au fost negocierile cu celelalte partide din coaliţie, noi am fost total nemulţumiţi

Mesaj Scris de Admin Lun Iun 07, 2021 10:41 am

Sighiartău: Când au fost negocierile cu celelalte partide din coaliţie, noi am fost total nemulţumiţi
Secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, a declarat într-un interviu la Adevărul Live că partidul a fost nemulţumit de negocierile purtate de preşedintele PNL Ludovic Orban. Potrivit secretarului general al PNL negocierile au fost în defavoarea PNL şi au existat nemulţumiri care nu s-au spus atunci.
„Trebuie să recunosc că, în ultimul timp, lucrurile nu au mai funcţionat la parametrii pe care i-am dorit noi ca şi echipă. Înclusiv în luna decembrie, când au fost negocierile cu celelalte partide din coaliţie, noi am fost total nemulţumiţi. Acele negocieri au fost purtate strict de preşedintele PNL şi au fost în devafoarea formaţiunii noastre”, a spus secretarul general al PNL.  El a mai spus că nemulţumirile nu s-au exprimat până acum, însă fiind alegeri interne „este dreptul fiecăruia să îşi exprime opinia”.  „Din momentul în care am ajuns la Guvernare, trebuie să recunosc, anumite lucruri au scârţâit. Au fost şi nemulţumiri. Acestea nu s-au exprimat, însă acum, pentru că avem alegeri interne, este dreptul fiecăruia să îşi exprime opinia şi să aleagă după cum crede că este mai bine pentru viitorul partidului„ a mai spus Robert Sighiartău. Ludovic Orban spune că el este un „garant al menţinerii coeziunii în această coaliţie” şi argumentează faptul că el a condus echipa de negociere pentru formarea coaliţiei de guvernare.
Citeste mai mult: adev.ro/qubyp1
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 9279
Data de înscriere : 05/11/2012

https://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum