AMINTIRI DESPRE VIITOR-ROMÂNIA DE MÂINE , RrOMANIKA BABANA
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

O comparație cu cazul Dragnea: „De ce nu vine DNA să-l ia” și pe Cîțu??

In jos

O comparație cu cazul Dragnea: „De ce nu vine DNA să-l ia” și pe Cîțu?? Empty O comparație cu cazul Dragnea: „De ce nu vine DNA să-l ia” și pe Cîțu??

Mesaj Scris de Admin Vin Iul 23, 2021 4:04 am

Scandalul privind documentul care arată că la Guvern s-au stabilit liniile directoare pentru campania de partid a lui Florin Cîțu se umflă zilnic, în vreme ce premierul mimează în continuare neștiința.
Deputatul USR PLUS Emanuel Ungureanu a comparat situația cu cea a lui Liviu Dragnea, care a ajuns să fie condamnat,  întrebându-se retoric „de ce nu vine DNA” să îl ia pe premierul Florin Cîţu. „Dragnea a făcut puşcărie pentru că ar fi folosit două angajate de la partid pe statul de plată al DGASPC Teleorman”, a adăugat el, întrebându-se dacă nu e mai grav „faptul că prim-ministrul Cîţu a folosit un angajat al Guvernului pentru lupta lui politică sălbatică cu Orban”.
„De ce nu vine DNA să-l ia…pe Câțu?
Am așteptat 3 zile să văd dacă justiția funcționează în mod egal pentru toți românii cu rang înalt în statul român.
Se vede că nu.
Domnul premier Câțu, în lupta disperată de a pune mâna pe toată puterea în PNL și România, a folosit o funcționară a Guvernului, pe doamna Mioara Costin, care a întocmit un document cu strategia de atac împotriva lui Ludovic Orban, președintele Camerei Deputaților și contracandidatul lui Câțu la șefia PNL.
(…)
Dragnea a făcut pușcărie pentru că ar fi folosit 2 angajate de la partid pe statul de plată al DGASPC Teleorman.
Dragnea era pe vremea aceea doar președinte al Consiliului Județean Teleorman.
Faptul că primul ministru Câțu a folosit un angajat al Guvernului pentru lupta lui politică sălbatică cu Orban, nu e mai grav?
Acum câteva luni, Câțu îmbrăca acest tricou pe care era imprimat sloganul lui Stalin :”Noi nu luăm prizonieri”.(vezi foto)
Câțu, în lupta lui sălbatică cu Orban ține ostatice reformele promise pentru români.
Lui Câțu i s-a umflat capul de la putere.
Problema este că Iohannis este complice la toate abuzurile de putere ale lui Câțu.
Eu l-am votat pe Iohannis, nu știam pe vremea aceea că va susține un stalinist îmbrăcat în țoale capitaliste.
Abia aștept următoarea moțiune de cenzură…
Și da, să nu uităm, documentul incriminator are antetul Guvernului României, deci, în lupta din interiorul PNL Câțu se folosește de guvern pentru a-și crea un avantaj electoral.
Dacă era Dragnea și făcea asta, ce ziceam, noi cei care am ieșit în stradă la OUG 13?!”, a scris Ungureanu pe pagina sa de Facebook.

Vezi documentul integral

Admin
Admin
Admin

Mesaje : 10767
Data de înscriere : 05/11/2012

https://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

O comparație cu cazul Dragnea: „De ce nu vine DNA să-l ia” și pe Cîțu?? Empty Team Cîțu călărește țara

Mesaj Scris de Admin Vin Iul 23, 2021 4:09 am

Team Cîțu călărește țara

Dacă iei portretul premierului Florin Cîțu și-l treci printr-un program de desene animate (de exemplu Animator CrazyTalk) ar putea rezulta o marmotă pleșuvă și buimacă, la costum și cravată, cu botul roșu, înconjurat de mustăți scurse pe lîngă colțurile gurii. Şi bietul animăluț s-ar scărpina de zor cu lăbuțele pe creștet și s-ar chinui să vorbească exact ca motanul Tom. Interjecții subtitrate și atît!

Dacă îl iei pe mediocrul economist Florin Cîțu și-l bagi într-un program de posibili agenți sau de funcționari bancari, îl treci prin engleză intensivă și-l înveți să vorbească, să bea cafea, să poarte ceas cu turbillon și calendar infinit, să delireze proiecte, să mănînce pară cu cuțit și furculiță și, în cele din urmă, să lucreze într-o bancă sau într-un fond, rezultă un mini-Bernie Madoff.

Dacă iei un Florin Cîțu întors de la studii din țări cu brand admirat și visat de români (ca Bulai, Cîțu și Năsui) și-l treci printr-un program de public relations, plus coaching și promovare mediatică intensă scoți un politician tîmp la care lumea se închină, pe care să-l ovaționeze mulțimile chiar dacă el nu știe să gestioneze un chioșc în Piața Matache.

În ciuda unei materii intelectuale cu posibilități modeste de prelucrare, cu rezultate aproape inexistente, cel mult comice, Florin Cîțu este din ce în ce mai vizibil gonflat și promovat de un întreg mecanism format din afaceriști rapace, de mîna a treia, de politicieni și servicii secrete. Un fel de bandă care a mai fost pe vremea marinarului.


Mobilizarea generală a majorității PNL în jurul lui Florin Cîțu arată a ordin care stîrnește frică, nu a convingere sau a curent politic. O echipă de specialiști în marketing și comunicare politică transmite de la Guvern tuturor lătrăilor de la PNL ce să zică, ce calități inexistente să sublinieze, ce performanțe cretine să-i atribuie și cum să-l ridice în slăvi. Cu așa tehnologie de comunicare, orice bîlbă și orice dumă trece la capitolul fapte mărețe și propoziții geniale. Mașina de propagandă angrenată de curele de transmisie care duc pînă la serviciile secrete face din această nulitate politică și antreprenorială, ne-liberală o mare speranță a țării noastre. Faptul că se poate ne descalifică pe toți. Asta nu-i politică! Este regie diabolică.

Operațiunea scoate un fum puturos.

– Cîțu e mare, Cîțu e geniu, Cîțu este salvarea, Cîțu bagă economia în viteză, Cîțu încasează enorm la buget, Cîțu aduce bani cu bascula, Cîțu este viitorul de 8 ani al republicii, Cîțu este dezvoltare, fericirea și marele rahat care ne poate cădea pe creștet. De două-trei luni, țara întreagă este împinsă într-o operetă comică. Am putea să-i zicem ”Team Cîțu călărește țara”.

Cineva tembel, cu un tupeu fără margini, riscă o tragedie. Să faci dintr-o marmotă bîlbîită un salvator de țară este mai mult decît o aventură care se poate termina prost pentru toți. Poate una ireparabilă pentru destinul României.

Ce rol joacă Klaus Iohannis în această mobilizare? Dar SRI? Dar Lucian Isar și investitorii europeni? Cine răspunde de un dezastru provocat de cvartetul Klaus Iohannis-Alina Gorghiu-Lucian Isar-Florin Cîțu?

Dacă atîta lume se străduie să-l dărîme pe Orban, dacă acesta dispare și reîncep afacerile în stilul bandei PDL de pe vremea lui Traian Băsescu, avem măcar un procuror DNA capabil să cerceteze activitatea unui grup infracțional organizat la vîrful politicii românești?

Cîte luni va ține păcăleala că Florin Cîțu este o umbră liberală ?
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 10767
Data de înscriere : 05/11/2012

https://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum