AMINTIRI DESPRE VIITOR-ROMÂNIA DE MÂINE , RrOMANIKA BABANA
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Echipa câștigătoare s-a fisurat! Cîțu, trimis la o cafea. Cine e misteriosul personaj din spatele manevrei.

In jos

Echipa câștigătoare s-a fisurat! Cîțu, trimis la o cafea. Cine e misteriosul personaj din spatele manevrei.  Empty Echipa câștigătoare s-a fisurat! Cîțu, trimis la o cafea. Cine e misteriosul personaj din spatele manevrei.

Mesaj Scris de Admin Mier Noi 24, 2021 8:41 am

Echipa câștigătoare s-a fisurat! Cîțu, trimis la o cafea. Cine e misteriosul personaj din spatele manevrei. 
Premierul interimar a fost mult prea ocupat cu campania pentru șefia PNL ca să simtă de unde vine valul. A forțat ruperea coaliției, iar criza politică ce a urmat pare să îl fi coborât de pe soclu. Podcastul EVZ Play de marți a discutat traiectoria imprevizibilă a lui Florin Cîțu, care pare a împărtăși soarta ingrată a multor lideri politici. Aflat pe cai mari din momentul în care a intrat în grațiile șefului statului, Florin Cîțu pare să se îndrepte acum vertiginos în sens invers: o cădere abruptă a carierei sale politice. Jurnaliștii Robert Turcescu și Mirel Curea au încercat să meargă pe firul evenimentelor și să afle de unde a început căderea șefului PNL.

SRS: Iohannis l-a trimis pe Cîțu să bea o cafea. Cine e misteriosul personaj apărut peste noapte?

În opinia jurnalistului Sorin Roșca Stănescu, președintele PNL a reușit contra-performanța de a-și ostiliza simultan factori politici divergenți, chiar opuși, de la partidele actualei coaliții la Iohannis sau opoziție, mai ales în zona neomarxistă a USR.
Generalul Ciucă ar putea ști multe despre intrarea în dizgrație a lui Cîțu
„Nu cunosc în istorie un caz în care partidul care negociază pentru a intra la guvernare să nu negocieze cu președintele acestui partid. Cel care conduce echipa de negociere îl vedem pe un trotuar. Un alt personaj a intervenit în negocierile pentru viitoarea coaliție. S-a încălcat orice regulă a jocului. Iohannis l-a trimis pe Cîțu la o cafea. Negociatorul-șef a devenit generalul de 4 stele (n.r. – Nicolae Ciucă). Echipa câștigătoare s-a fisurat”, a subliniat jurnalistul.

I se trage de la SRI? „Nu sunt excluse comisioane în conturile lui”

Roșca Stănescu a mai adus în discuție un aspect: controversatul subiect al împrumuturilor făcute de premierul liberal la dobânzi foarte mari, dar și al achizițiilor de vacin Covid care ridică semne de întrebare. „E posibil ca SRI să-l fi informat pe președinte că Florin Cîțu e o bombă cu explozie întârziată. Nu sunt excluse comisioane în conturile lui Cîțu. Mulți jurnaliști cu experiență pe investigații se întreabă dacă nu cumva a primit comision la fiecare doză de vaccin”.
La rândul lui, Mirel Curea a amintit că guvernul condus de Cîțu a împrumutat țara la costuri nefiresc de mari. „Costurile cu care România s-a împrumutat le depășesc pe cele ale celorlalte țări din Europa luate împreună”. Jurnalistul se mai întreabă ce se ascunde de fapt în „refuzul diavolesc al testării în masă” de către Guvern, în pofida recomandărilor tuturor specialiștilor.
Analistul economic Petrișor Peiu a comentat, la rândul său, prestația premierului interimar. „A fost mai slab decât Orban. Nu a demarat niciun proiect important.
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 10767
Data de înscriere : 05/11/2012

https://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum