Tudose vrea pedeapsa cu moartea după ce tot el a scos violatorii din pușcării

In jos

Tudose vrea pedeapsa cu moartea după ce tot el a scos violatorii din pușcării Empty Tudose vrea pedeapsa cu moartea după ce tot el a scos violatorii din pușcării

Mesaj Scris de Admin la data de Joi Ian 11, 2018 1:55 pm


De fiecare dată când îl văd pe premierul Tudose la televizor mă gândesc la două lucruri: 1. că neuronii din creierașul lui brăilean trebuie să fie, raportat la dimensiunea căpățânii sale uriașe, cam tot atât de spațiați precum sunt stelele în galaxie și 2. cum poate totuși să încapă atâta ipocrizie chiar și într-o căpățână de căpcăun? Aseară, premierul a mai făcut o dată dovada ipocriziei sale nețărmurite, vorbind despre pedofili, violatori, infractori în general. Cărora, dacă ar fi după el, ar trebui să li se taie capetele (toate!) să fie spânzurați de macara, ca-n Iran sau măcar să fie fierți în ulei, fiindcă pedepsele cu închisoarea sunt prea blânde pentru ei. Alo, domnu’ Tufose, mai subțire cu demagogia asta de bodegă, că nu toți ne-am născut ieri și nici nu suntem membri ai fan-clubului Terente, reunind drojdierii din toate județele patriei care vin zilnic, la ora 9 dimineața, să închine prima țuică în sănătatea lu’ matale.
Poate că Gâdea nu te-a întrebat aseară, că i-o fi fost frică să nu-i cârpești una peste bot și să-i faci buzele cât ecranul, dar eu te întreb, nea Terente, că nu mi-e frică de bullies din ăștia cu cap de bull ca tălică: dacă ești atât de pornit pe violatori și pe pedofili, pe indivizi care distrug vieți și care ar trebui să plătească, la rândul lor, cu viața, de ce, frățică, le-ați mai dat drumul, tu și cu Tudorel-slugărelul tău de la Justiție? De ce n-ai zis acum câteva luni, când au început să iasă violatorii și criminalii din pușcării mai repede decât Daciile pe banda rulantă de la Mioveni, lucrurile pe care le-ai spus aseară? Așa cum ai luat de gât băncile și corporațiile, trebuia s-o fi luat și pe coana Ioropa și să-i fi zis: ”Fă, la mine în țară io fac legea! Nu scot pe nimeni din pușcărie, poa’ să stea și ca sardelele prin celule, io sunt premierul Terente și susțin pedeapsa cu moartea!” Aud, domnu’ Tudose? Te-a apucat acum jelitul pe umerii victimelor și furia pe violatori, după ce tot voi le-ați dat drumul din pușcării, pe ușa din dos? Sau ai tras niște trascău între timp, că altminteri, vorba lui nenea Iancu, n-aveai coraj?
Nu mai zic că, dacă era și în realitate atât de bățos cum s-a dat ieri cu minorii de Gâdea și Badea la teve, Tudose putea scăpa și de Carmen Dan cum a scăpat și de celelalte fete-n casă ale Flaușatului, Servila și Rovana: amenința cu demisia și-i strângea mustața lui Daddy la ușă, de nu avea ăla ce să mai guițe. Pe când acum premierul o dă pe după cireș, că onoare, că chestii, că l-a mințit Carmencita, că l-a jignit la amorul propriu, că s-ar cuveni să demisioneze, dar n-o lasă cineva… Ce fel de Terente e domnul Tudose? Are toate pârghiile să scape de doamna cu microfonul la priză, dar, în loc să îi facă vânt din guvern, el se văicărește ca un bețiv care a trecut de faza agresivă și a dat-o în boceli patetice. Și are la fel de multe pârghii să reformeze PSD, dar nu o face, pentru că nu vrea.
Și e logic să nu vrea, căci nici nu și-a propus să-l reformeze și să-l facă frecventabil, ci doar să-l scoată din mâna clanului Teleormănenilor ca să-l dea pe cea a clanului Brăilenilor, unde el e șef de trib. Pentru că vedeți voi, dragilor, ne bucurăm noi că vom scăpa în curând de proasta lui Dragnea, cu tot cu Dragnea, dar hai să ne uităm cine vine din urmă: un demagog grobian, care va suci multe minți naive. Votanții PSD lăsați în alocația goală de Dragnea, vor vota iar PSD-ul doar dacă vine în fruntea partidului Tudose. Altfel, nu. Nici Olguța, nici Firuța nici nimeni altcineva nu-i mai poate convinge să vină la vot ”dăcât” Tudose. Și poate vor fi și mai mulți ca în decembrie 2016, căci discursul bolovănos al lui Tudose, la modul ”să-i belim pe ciocoi, pe capitaliști și pe violatori” e exact ce vrea pulimea să audă. Tudose este prototipul ”supereroului” visat de electoratul pesedist: e malac, dă cu pumnul, îi pizduiește pe subordonați, e mereu pus pe râcă, are ceva de împărțit și cu băncile care sug din sudoarea boborului, e tupeist, înfipt, face gât, se dă ciumeg, are și moacă de bețivan care vine acasă și-și bate nevasta la patru coaste, deci clar e de-ai lor! Așa că nu vă apucați să chiuiți că scăpăm de Dragnea: în momentul de față Tudose e mai periculos decât Dragnea. El e singurul om din partid care poate readuce PSD la 46% în alegeri. Fiindcă șoșonarii au toată încredere că, spre deosebire de Dragnea, el n-o să fure niciodată lacuri și bălți, din simplul motiv că  din fabricație pare să aibă alergie la apă chioară.
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 8329
Data de înscriere : 05/11/2012

http://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Tudose vrea pedeapsa cu moartea după ce tot el a scos violatorii din pușcării Empty Mihai Tudose face dialog prin reţeaua Facebook cu Carmen Dan

Mesaj Scris de Admin la data de Joi Ian 11, 2018 2:03 pm

Mihai Tudose i se adresează indirect lui Carmen Dan, într-un mesaj de pe Facebook stupefiant. Prim-ministru explică lucruri care sunt complet lipsite de relevanţă publică pentru opinia publică. Aceasta în loc să o demită în secunda doi pe interpusa lui Liviu Dragnea.

Mai jos, postarea lui Tudose, cu adnotările noastre.

Banalităţi cu Mihai Tudose chelălăind la Carmen Dan

Doamna Carmen Dan recunoaște cã la ora 6:27 a fost sunatã de domnul chestor Ioniţã, care a anunţat-o cã dorește sã se vadã cu domnia sa. Adică ce vrei tu, Terente, să ne spui? Ceea ce ştim deja? În acea dimineaţã, i-a transmis acesteia cã nu vrea sã fie șef al IGPR. Mulţumim, ştim. Altceva?
Ședinţa de Guvern a avut loc la ora 13:30. Şi noi, care nici nu ştiam? Ce ne făceam dacă nu ne spuneai?Atunci am anunţat cã nu îl numesc pe domnul chestor Ioniță, că nu îl demit pe domnul chestor… O sarabandă de noutăţi!

Mihai Tudose se înmoaie?

… Despescu și cã aștept un raport de la dânsul. La acea orã, toate televiziunile titrau cã domnul chestor Ioniţã nu dorește sã fie noul șef al IGPR. Cum poate spune cineva cã anunţul meu de la ora 13:30 l-ar fi putut face pe domnul chestor Ioniță sã se rãzgândeascã? Trageți dumneavoastră concluziile.
De ce să le tragem noi şi să nu le împingi dumneata în realitatea lucrurilor? De ce nu spui nimic clar, gulgurinule? De ce nu ne dedulceşti? Acum cinci minute ţi-am spus că trebuie să o demiţi pe secretara din Videle şi n-o faci. Destupă odată molanul ăla de Măstăcani, fă-ţi curaj şi rupe pisica! Sau te înmoi, Terente?
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 8329
Data de înscriere : 05/11/2012

http://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Tudose vrea pedeapsa cu moartea după ce tot el a scos violatorii din pușcării Empty Nu mai cred în poporul ăsta, pentru noi viitorul tocmai a devenit trecut

Mesaj Scris de Admin la data de Joi Ian 11, 2018 2:25 pm

 Vă dați seama in ce mizerie abisală e poporul ăsta? Suntem furați de 28 de ani de toate scursorile , școlile au ajuns fabrici de idioți cu ifose, maneliștii fac legea, clanurile țiganești ne sfidează la adăpostul corectitudinii politice, iar poporul ăsta tace încălecat de o mână de lepre cu damf de usturoi și strungăreață de gestionari de MAT, parlamentari analfabeți care se scobesc în dinți și votează fără sa priceapă de ce ridică mâna. Patru milioane de români și-au luat lumea in cap, și NU se vor mai întoarce, copiii lor nu mai vorbesc româneste. Iar lăturile astea se infoaie la televizor și ne vorbesc ‘’ decât’’ de proiecte de țară... De 28 de ani, nu avem autostrazi spre Brașov, Timișoara, Iași, Cluj. De 28 de ani n-au reușit sa facă o autostradă până la Ploiesti, iar cea făcută până acum e degeaba, e goală, n-are ieșiri, ocolește și se termină in câmp pentru că nu sunt in stare să mai facă 7 km până in oraș. De 28 de ani n-avem o centură care să ocolească Bucureștii, oamenii mor zilnic pe ea. De 28 de ani ne pleacă medicii, spitalele sunt o ruină, copiii mor din lipsă de incubatoare ( la Realitatea TV o fundatie ne cere sa donam 2 euro pentru ele, asta in timp ce codobatura lui Pandele face chefuri publice, cu Loredana c-o mana-n chiloti si una pe microfon). De 28 de ani ni se interzice istoria și ni se confiscă trecutul, tot soiul de idioți, sau oportunisti cu convingeri trecute in fișa postului, ne șterg din istorie marile personalități, după care ne vorbesc de repere , demnitate și identitate națională. Țiitoarele de partid au ajuns să ne dea, telegenic dubitativ, lecții de moralitate ( asta după ce, vorba unei prietene, mai ieri le fâlfâia servetul sub masă la chefurile șefilor) . România a fost părăsită de istorie, a devenit o ficțiune administrativă ridicolă.
Nu mai cred în poporul ăsta, pentru noi viitorul tocmai a devenit trecut
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 8329
Data de înscriere : 05/11/2012

http://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Tudose vrea pedeapsa cu moartea după ce tot el a scos violatorii din pușcării Empty Re: Tudose vrea pedeapsa cu moartea după ce tot el a scos violatorii din pușcării

Mesaj Scris de Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum