Dragneo , ai bai cu nervii ? 'Tu-ti morții mă-tii !!

In jos

Dragneo , ai bai cu nervii ? 'Tu-ti morții mă-tii !!

Mesaj Scris de Admin la data de Dum Feb 11, 2018 3:38 am

Temperatura în PSD a trecut de punctul de fierbere
Condamnarea primită în instanță de Darius Vâlcov, precum și arestarea baronului de Neamț, Ionel Arsene, îl pun pe Dragnea într-o situație gravă în interiorul partidului, explică Cozmin Gușă.
"În PSD treburile sunt peste temperatura de fierbere. L-au lăsat pe Dragnea șef nu pentru buna guvernare a țării, ci pentru amnistie și grațiere. Acum văd că Dragnea îi păcălește, vrea să-și rezolve problemele de unul singur. El a fost adus la putere de scorul partidului, nu a fost niciodată locomotiva, în ciuda unei lipse de charismă, e mult sub ce a avut PSD-ul. El trebuie să livreze legea grațierii și să să-și protejeze oameni. Vâlcov a sesizat că a venit condamnarea, Arsene a văzut și el că nu a fost protejat. Degeaba le-a spus Dragnea la ureche că îi salvează. Acum văd ușor că Daddy nu vrea sau nu poate, ambele variante sunt la fel de grave. Temperatura în PSD a ajuns la fierbere", a explicat Cozmin Gușă într-o intervenție telefonică la emisunea "Realitatea Românească".
În acest context, analistul politic a menționat reacţia nervoasă a lui Dragnea de vineri, când șeful PSD a vorbit de "proştii ăstia care anunţă lucruri, dar nu se întâmplă", făcând referire la comentariile critice din presă la adresa partidului de guvernământ.
"Toți românii care ar îndrăzni să gândească sau să se exprime se pot considera proști, după ideea lui Dragnea. În calitatea mea de prost, pot să spun câte ceva despre PSD. Suntem proști dacă nu observăm că niște proprietăți foarte scumpe ale statului român, după ce au trecut prin Tel Drum, societate cu acțiuni la purtător favorizată de prefectura Teleorman și de Guvern, trec la fiul lui Dragnea. Acele proprietăți care sigur valorează milioane de euro sau dolari au fost vândute cu 100.000 de dolari. Suntem proști dacă credem că ar fi vreo legătură sau ilegalitate în condițiile în care pentru fapte mult mai puțin grave oameni sunt arestați. E vorba de bugetul statului", a explicat Cozmin Gușă.
Potrivit acestuia, o parte din populație este manevrată de canalele mass media controlate de "deștepți". Dragnea nu a putut să închidă Realitatea TV în trecut, dar a dorit acest lucru, arată Gușă. Acum, în schimb, când deține în premieră controlul total asupra guvernului, pericolul este mult mai mare.
"El e șmecher printre proștii lui. Mai suntem pe aici prin România și alții care avem posibilitatea să ne apărăm fie că vrea sau nu. Daca ar fi putut, dacă ar fi fost atât de deștept, ar fi închis Realitatea TV. Acum are guvernul său, Dragnea 1, iar pericolul este mult mai mare. Eu doar atunci când nu vreau sunt mai puțin informat despre PSD și știu că acest subiect este la ordinea zilei în partid", a mai spus Cozmin Gușă.
Nervozitatea de astăzi a lui Dragnea a venit de la cei care sunt "maziliți", Codrin Ștefănescu sau Bădălău. Nu vorbim de mari pierderi în PSD, cum ar fi fost dacă nume ca Vasile Pușcaș, Miron Mitrea, Adrian Năstase, Cristi Diaconescu sau Mihai Tănăsescu ar fi îndepărtați, consideră analistul politic.
"Vorbim despre niște unii care ar fi îndepărtați, care mereu vorbesc despre PRIETENIE. Dragnea e prieten cu Stănescu, Bădălau e prieten cu Dragnea, ei imaculeaza un cuvânt extrem de consistent și generos ca prietenia, pentru aceste relații de complicitate pe care le au", a precizat Cozmin Gușă.

Dragnea, baronul mieros a cedat nervos! Cine sunt proștii?
Domnule Dragnea, eu ridic mănușa și mă declar unul dintre proștii pe care îi înfierați cu mânie proletară! Este limpede că vă ghidați după un singur principiu de sorginte comunistă: cine nu este cu noi, este împotriva noastră. Rușinos pentru anul de grație 2018, dar, așa cum spuneam, de la actualul PSD nu am nicio așteptare. Atâta timp cât este condus de un om cu înclinații dictatoriale, precum dumneavoastră, am o singură spaimă: România este în pericol.
Niciun lider politic nu și-a permis, în 28 de ani de pseudo-democrație, să îi ,,gratuleze'' pe jurnaliștii ostili puterii cu calificativul ,,proști''. De unde acest tupeu ? Cum vă permiteți, domnule Dragnea, să calificați în acest mod niște oameni care au ales să nu accepte compromisul unei coabitări toxice? Vă place presa servilă? Sunt convins. Este cea mai puternică dovadă de slăbiciune. Numai liderii adevărați acceptă provocări, oricât de otrăvite ar fi acestea.
Am înțeles, de ceva vreme, că nu vă pasă decât de propriile dosare și că preferați oamenii obedienți, low profile, pe care îi puteți controla. Am înțeles, de asemenea, că nu vă este rușine de nimic și că mergeți cu penalii până la capăt.
În privința lui Vîlcov deznodământul era previzibil: trimiterea după gratii. Ce se întâmplă, însă, cu acest avorton de program de guvernare care a aruncat țara în haos? Va continua Vîlcov să-l rescrie din penitenciar?
Și am o întrebare și pentru cititorii site-ului nostru: Cine sunt  proștii din acest TABLOU, expus la vedere, nu în pereți cum o făcea strategul PSD Darius Vîlcov? Jurnaliștii care îl critică pe Liviu Dragnea, sau acoliții acestuia, care nu mai au niciun pic de demnitate și nu au curajul să-i spună că trebuie să meargă la culcare?
avatar
Admin
Admin

Mesaje : 5392
Data de înscriere : 05/11/2012

Vezi profilul utilizatorului http://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum