Dezvăluiri incendiare! Talpeş: „Am avut o Revoluţie condusă de la Televiziune!”

In jos

Dezvăluiri incendiare! Talpeş: „Am avut o Revoluţie condusă de la Televiziune!” Empty Dezvăluiri incendiare! Talpeş: „Am avut o Revoluţie condusă de la Televiziune!”

Mesaj Scris de Admin la data de Vin Apr 20, 2018 12:54 pm

Fostul şef al serviciului de Informaţii Externe povesteşte cum a aflat că totul nu este decât „un spectacol”. Ce se întâmplase cu relaţiile dintre Austria şi România la 18 decembrie 1989.


Era adevărat ce prezenta, în decembrie 1989, Televiziunea Română cetăţenilor? Sau totul a fost doar parte a unei manipulări?
Iată doar două dintre întrebările la care fostul şef al Serviciului de Informaţii Externe, Ioan Talpeş, dă răspunsuri.Mai mult, acesta explică de ce punerea sub acuzare a fostului şef de stat Ion Iliescu este doar o „perdea de fum” şi întrebarea pe care nimeni nu o pune.Talpeş vorbeşte despre Revoluţia din 1989 şi prin prisma de părinte, întrucât fiul său şi-a petrecut o noapte întreagă în faţa sediului Comitetului Central.A fost sau nu manipulare şi cum a ajuns Iliescu personaj cheie, aflaţi din acest interviu.
Exploziv! Ce s-a discutat la întâlnirea dintre şeful SIE şi adjunctul Mossad-uluiIoan Talpeş continuă seria dezvăluirilor despre furtunoasele momente ale Revoluţiei din decembrie 1989. Ce întrebări are pentru Procuratură.Fostul şef al Serviciului de Informaţii Externe, generalul Ioan Talpeş, susţine că, la ora actuală, se încearcă să li se ofere românilor, pe tavă, ideea că ei singuri au făcut Revoluţia din 1989 şi că tot ei trebuie să fie pedepsiţi.Realitatea este, însă, alta, iar Ioan Talpeş se întreabă de ce Procuratura nu a cerut informaţii din Ungaria, Franţa, Statele Unite ale Americii sau Moscova.Dincolo de toate acestea, generalul relatează o discuţie purtată cu adjunctul serviciului de informaţii israelian, „un timp extraordinar de inteligent", cu care a discutat despre evenimentele din 1989. Ce a spus adjunctul Mossadului, dar şi ce alte aspecte necunoscute despre 1989 a prezentat generalul Ioan Talpeş veţi afla din a doua parte a interviului cu acesta.


aprilie 20, 2018
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 5670
Data de înscriere : 05/11/2012

Vezi profilul utilizatorului http://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum