AMINTIRI DESPRE VIITOR-ROMÂNIA DE MÂINE , RrOMANIKA BABANA
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

Apel către preşedinte ( SA II CREASCA-N CUR UN DINTE)

In jos

Apel către preşedinte ( SA II CREASCA-N CUR UN DINTE) Empty Apel către preşedinte ( SA II CREASCA-N CUR UN DINTE)

Mesaj Scris de Marco_polo2013 la data de Vin Noi 06, 2015 12:46 am

Domnule Preşedinte
1. Vă rog să ne explicati în baza cărui articol din Constituţie, premierul României este desemnat cu consultarea străzii sau a ONG-urilor.
2 Cine va stabili  şi pe ce criterii, care sunt OGN-urile de largă reprezentativitate, cum se va face selecţia şi ce faceţi cu românii care nu se simt reprezentaţi de nici unul din aceste ONG-uri care sunt cunoscute de regulă ca organizaţii de spionaj mascat.
3. Cum veţi selecta pe reprezentanţii străzii pentru consultări fără a îi discrimina pe altii ?Sa fie doar din Bucureşti? Dar celelalte orase nu au dreptul la reprezentare?
4. CINE V-A DAT IDEEA ASTA CREAŢĂ SĂ FACEŢI UN EXERCIŢIU DE „POPULARITATE IEFTINĂ?
5. Atenţie mare, sunteţi consiliat prost, faceţi numai gafe. În opinia mea şi a altor oameni cu capul pe umeri, sunteţi depăşit de situaţie, nu stiţi cum să faceţi să multumiţi protestatarii, fără a nemulţumi clasa politică fără de care nu puteţi sta în scaun, să îi trimitetţi acasă, şi aţi decis să le promiteţi că îi băgaţi în seamă dar nu ştiţi nici ce să le spuneţi, nici cum să le spuneţi.
6. Unele din cererile protestatarilor, chiar daca sunt corecte, sunt imposibile în acest moment şi chiar în viitorul apropiat, dar dumneavoastră nu ştiţi cum să o spuneţi pentru că nu îi simţiţi, cum nu îi simte cu adevărat nici un politician.
7. Încetati să mai fiţi fals, se simte, se vede şi irita, aşa cum adrenalina generată de frică irită animalele, câinii . Riscaţi să fiţi „muşcat”.
8. Atenţie la cel care se prezintă drept reprezentantul societăţii civile, fost preşedinte de sindicat, fost manipulant de profesie, fost linguşitor al lui Oprea şi Ponta, fost profitor al relaţiilor socrului său cu Ilie Ceauşescu, fost istoric, fost colonel. Dacă încă nu ştiţi despre cine e vorba, întrebaţi serviciile, este produsul lor. Acest om reprezintă doar interesul lui personal şi al celor care îl folosesc.
9.Dacă sunteţi în căutarea unui premier deştept, curat, pregătit, necorupt, bine intenţionat, vă sugerez un nume, RADU GOLBAN.
Apropo, vedeţi că mai avem un incendiu. Aşteptaţi să vedeţi ce e şi acolo, poate cele două incendii au legătură şi acţionaţi în cunoştinţă de cauză, nu vă pripiţi de dragul popularităţii sau de frica mulţimii.
PS:
Dacă serviciile au refuzat să vă spună cine este reprezentantul societăţii civile la care mă refeream mai sus, vă pun la dispoziţie un document care circulă pe internet. Nu ştiu dacă documentul e autentic, dar datele din el sunt reale, asta vă poate spune şi domnul  Oprea.Bănuiesc că încă vă mai  frecventează.
Să auzim numai de bine, dar am mari dubii.
Întrebare: Ce faceţi cu Diaspora, nu o consultaţi, aţi găsit o altă jucărie, mai mare sau mai aproape de cămaşă?Nu e bine domnul preşedinte, nu e bine ….

Apel către preşedinte ( SA II CREASCA-N CUR UN DINTE) Nota-Dogaru

Marco_polo2013

Mesaje : 247
Data de înscriere : 20/06/2013

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum