Ii cer demisia lui Klaus Iohannis!
AMINTIRI DESPRE VIITOR-ROMÂNIA DE MÂINE , RrOMANIKA BABANA :: OHA si PNL :: Despre ȚOAPE și ȚOPISME cu nea Ilie de la sculărie
Pagina 1 din 1
Ii cer demisia lui Klaus Iohannis!
Exact asta simt si eu: Iohannis e realmente tampit. Vrea lideri cu care sa discute, ca sa cada la invoiala. Pai daca multimea asta e puternica prin ceva, e tocmai pentru ca nu are lideri. A-i cere lideri e a incerca sa particularizezi problemele din tara asta cand ele sunt generalizate cronic. Sau ca sa indulcesti acest cancer social al coruptiei. Da, de aici din diaspora, dupa ce am stat 9 ore la coada ca sa il votez, cred ca inclusiv Klaus Iohannis trebuie sa isi dea demisia!
Marco_polo2013- Mesaje : 247
Data de înscriere : 20/06/2013
Subiecte similare
» Șmecheria în 10 pași prin care „gașca PSD-istă” din CSM a salvat-o pe Dana Gârbovan. Aceasta rămâne judecătoare deși i-a fost aprobată demisia
» Iohannis sugerează că va emite decretul de eliberare din funcție a judecătoarei Gîrbovan
» Paltonul lui Iohannis își dă demisia! Fabulă
» Într-o Românie așa cum o vreau eu, și Iohannis ar fi trebuit să își dea demisia
» SCANDALUL IERUSALIM: DE CE NU A CERUT IOHANNIS DEMISIA LAUREI KOVESI?
» Iohannis sugerează că va emite decretul de eliberare din funcție a judecătoarei Gîrbovan
» Paltonul lui Iohannis își dă demisia! Fabulă
» Într-o Românie așa cum o vreau eu, și Iohannis ar fi trebuit să își dea demisia
» SCANDALUL IERUSALIM: DE CE NU A CERUT IOHANNIS DEMISIA LAUREI KOVESI?
AMINTIRI DESPRE VIITOR-ROMÂNIA DE MÂINE , RrOMANIKA BABANA :: OHA si PNL :: Despre ȚOAPE și ȚOPISME cu nea Ilie de la sculărie
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum