OHA, OHA, gat golas , tu f... ca un iepuras ? (din ciclul FUTE-M-AS SI N-AS PLATI (OHA,ia-ti BALTONU , bastonu si melonu )
3 participanți
Pagina 1 din 1
OHA, OHA, gat golas , tu f... ca un iepuras ? (din ciclul FUTE-M-AS SI N-AS PLATI (OHA,ia-ti BALTONU , bastonu si melonu )
Iata vine-un Jeep pe strada, cu un girofar pe el,
OHA cu BALTONU-n brate se rasti catre sofer:
“Sper ca Mircea sa ajunga, sa nu-ntarzie din nou.
Ia vezi daca-a tras masina, langa gura de metrou..
si totusi , chiar ne stergem pe cur cu constitutia iorgovana ?
OHO, OHA ,OHA, OHO ,ESTI UN GAGIU MISTO , NU URCI IN AVION FARA AL MEU BALTON SI FACI PARTE DINTR-O GASCA DE GOLANI ia fa o ablutiune si apoi , pas cu pas , purcede de ceteste sfanta constitutiune
CAPITOLUL II - Preşedintele României
ARTICOLUL 80: Rolul Preşedintelui
ARTICOLUL 80: Rolul Preşedintelui
(1) Preşedintele României reprezintă statul român şi este garantul independenţei naţionale, al unităţii şi al integrităţii teritoriale a ţării.
(2) Preşedintele României veghează la respectarea Constituţiei şi la buna funcţionare a autorităţilor publice. În acest scop, Preşedintele exercită funcţia de mediere între puterile statului, precum şi între stat şi societate.
Articolul 86 :Consultarea Guvernului
Preşedintele României poate consulta Guvernul cu privire la probleme urgente şi de importanţă deosebită.
DREPTI SA ASCULTAM sfanta evanghelie de la Mircea Marian cetire (care a luat pozitia iepurasului in fata fiorosului leu pe care il scapa o cacare si nu avea cu ce sa-si stearga regalul (imperialul) sau cur
Reporter: Ne puteti spune in baza carui articol din Constitutie aţti organizat aceste consultări?
Klaus Iohannis: În baza atribuției mele de a negocia între componentele statului și societate civilă.
Reporter: Art. 80 alineatul 2 spune că e vorba de o mediere între instituţiile statului și societate, ori dumneavoastră ați avut de o parte din partide și de o parte dvs.
Klaus Iohannis: Cred ca daca vorbesc de o discutie sau consultari, nu e nevoie de un articol special. Orice partid invitat putea sa vina sau sa nu vina, si constat cu bucurie ca lumea a venit
Reporter: A fost in afara cadrului constituţional?
Klaus Iohannis: Nu. A fost total in cadrul constituional.
PS Mariane, Mariane, auzisi de zicerea STATUL SUNT YO CA AM BALTON MARO ?Prin atitudinea umila , servila in fata baltonardului de la Cotroceni ai demonstrat o data in plus ca capul ce se pleaca sabia nu-l taie si ai reusit performanta ca alegind singur sa ocupi un onorabil loc trii
Ultima editare efectuata de catre Admin in Lun Apr 20, 2015 10:52 am, editata de 12 ori
Klaus Iohannis a încălcat Constituția. Drumul spre lucrul bine făcut, pavat cu false negocieri
În baza cărui articol din Constituție a convocat președintele Klaus Iohannis consultările de la Cotroceni?
Este întrebarea la care jurnalistul Dan Andronic a încercat, fără succes, să răspundă.Nu există în Constituție o prevedere care să legitimeze gestul președintelui de a chema partidele la negocieri.E drept, articolul 80 spune că președintele veghează la respectarea Constituției și la buna funcționare a autorităților publice. În acest scop, Președintele exercită funcția de mediere între puterile statului, precum și între stat și societate.Totuși, partidele nu sunt autorități publice și nici puteri ale statului.„Prima mare întrebare: unde este Statul în consultările de la Cotroceni? Societatea era, în mod clar, reprezentată de partidele politice. Nu de grupurile parlamentare, ci de partide care, potrivit legilor în vigoare, sunt ONG-uri. Statul este (sau ar fi trebuit) reprezentat de INSTITUȚII. Respectiv Parlamentul României, prin președinții celor două Camere și liderii grupurilor parlamentare. Eu nu i-am văzut la Cotroceni. L-am văzut pe Klaus Iohannis, președintele României, în calitate de mediator care ”veghează la respectarea Constituției” și pe reprezentanții unor ONG-uri. Am căutat mai departe și în articolul 103 în Capitolul III dedicat Guvernului am descoperit, spre deosebire de consilierii lui Klaus Iohannis, că Președintele poate convoca partidele politice. Într-un sigur caz. Atunci când desemnează un candidat la funția de prim-ministru. Și doar atât”, scrie Dan Andronic.
„În rest nu am mai găsit nimic. Ceea ce înseamnă că în momentul în care, din motive politicianiste, Klaus Iohannis (sau consilierii săi) au decis să nu cheme la consultări președintele Senatului și președintele Camerei Deputaților, alături de Birourile Permanente, au încălcat Constituția. Sau mai corect și blând spus, nu au citit Constituția României. Ceea ce este cam același lucru”, a continuat jurnalistul.
Marco_polo2013- Mesaje : 247
Data de înscriere : 20/06/2013
OHA, preşedintele efigie vorbitoare
Iohannis este într-adevăr un alt fel, un cu totul altfel de preşedinte decât predecesorul său, Traian Băsescu.
Când vorbeşte el la televizor, femeile din România fac crize de isterie cât de frumos se exprimă, cum cântă el vorbele, ce preşedinte frumos avem noi…
Discursurile sale sunt emblematice, formate din fraze-pilde, dominate de noţiuni mari, definitorii, rostite de sasul nostru drag cu gura plină, cu omuşorul bălăngănindu-se indiscret în boltita boltă palatină a celui ce ia exerciţii de dicţie-n fiecare dimineaţă.
E ceva din discursurile pe care le spunea Regele George al Şaselea al Marii Britanii în timpul celui de-al doilea război. Regele Klaus, cu faţa Sa de efigie, ne povăţuieşte azi ce să mai facem mâine, având în vedere că ieri iar nu am fost deloc cuminţi.
Unii dintre noi, jurnalişti, am folosit iarăşi, în ciuda poveţelor sale blânde, ecsotisme mediatice, dezvăluind date din dosarele procurorilor şi făcându-i pe corupţii (încă) necondamnaţi ai României să pară aşa cum probabil că sunt.
Alţii cine ştie ce am făcut. Klaus ne cheamă pe toţi la el, de câte ori este o problemă, să îi spunem care este părerea noastră despre acea problemă, apoi să decidem singuri ce fel rezolvăm problema, să găsim o cale care să ne facă să trăim toţi în concordie.
Ce părere are Înălţia Sa Klaus Werner despre problema noastră, pe care ne certăm noi? Lostopanul nu ne spune niciodată, dar noi trebuie să ştim că el are o părere, desigur, dar nu vrea să ne influenţeze.
Când vorbeşte Domnul Nostru Iohannis, oamenii se-mpart în două.
Prima categorie dintre noi este formată din cei ce descoperă cât de deştept este Klaus Iohannis şi cum vorbeşte el simplu, la obiect, cu miez.
Ne-am întors în anii 70 ai secolului trecut, când, citind şi urmărind discursurile lui Ceauşescu în cheie antirusească, intelectualitatea românească îşi petrecea timpul scociorând după mesaje ascunse aflate în vorbele Bâlbâitului nostru rebel.
Ai văzut ce frumos le-a zis cu Mica Unire? A spus tot ce trebuia spus fără să supere pe nimeni, cum făcea Chioru.
Tot din prima categorie fac parte şi lăudătorii, care spun:
Ai văzut că se poate să vorbeşti fără să provoci scandal, cum făcea mârlanul cela de Băsescu?
A doua categorie este cea a detractorilor, pe care, chiar dacă nu trebuie să-i împuşcăm, ca trădători de ţară, trebuie să-i dojenim cu duhul blândeţii, de câte ori avem ocazia.
Detractorii care nu înţeleg că nu mai trebuie să ne certăm. Cei ce se holbesc la Antena 3 tre să se pupe pe străzi cu cei ce se uită pe Naşul TV. Robert Turcescu trebuie să facă un duplex cu Mihai Gâdea.
Radu Banciu cu Mircea Badea. Soneria Matei trebuie să îl invite pe Adi Ursu-n emisiune şi viţăvercea, iar Oreste trebuie să modereze un program despre politică şi fenomene paranormale împreună cu Turturică.
Important este să ne străduim ca, de câte ori ţambalagiul are vreo tentativă să cânte ceva, să punem repede batista, să nu se audă sunetele pe care măgarul le scoate din instrument.
Atunci ne va fi bine tuturor, ţara va prospera, bursele se vor duce la stele, imobiliarele se vor ieftini, iar kilogramul de icre negre va costa cât cel de halviţă.
BRIANA- Mesaje : 47
Data de înscriere : 14/05/2013
OHA, preşedintele care udă panseluţele
Ce se întâmplă în mintea acestui om?
Klaus Iohannis a fost ales preşedinte şi, dacă tot ne-a trecut pe la tâmplă glonţul Ponta, ar fi bine ca Iohannis să ude măcar panseluţele.În urmă cu două zile, am scris articolul Iohannis, preşedintele efigie vorbitoare.
Nimeni nu a făcut comentarii, cine a citit a făcut-o în tăcere, apoi şi-a văzut de viaţă. Sunt necesare câteva explicaţii asupra durităţii şi acidităţii excesive a acestei postări.
În urmă cu doi ani şi jumătate, Liviu Negoiţă, atunci primarul Sectorului 3, spunea că după el, dacă va fi ales alt primar, el nu are de făcut decât să ude iarba (eventual panseluţele) pe care le-a plantat el şi va fi reales.
A fost ales Robert Negoiţă şi face numai prostii. Ele sunt listate de cei ce au în sector iniţiativa de a organiza un referendum pentru demiterea lui, despre care am scris în articolul Cetăţenii Sectorului 3 cer demiterea primarului Robert Negoiţă!.
Traian Băsescu a plantat şi el în România panseluţele sale. Avem o justiţie (şi în primul rând nişte procurori DNA) complet independenţi, care îşi fac treaba. România de azi a evoluat enorm faţă de România lui Adrian Năstase şi Ion Iliescu, din 2004. Din multe puncte de vedere.
Ei bine, după Traian Băsescu aşteptările multora dintre noi au crescut. Sunt unii dintre noi ce vor la Cotroceni un nou Băsescu. Adică tot un tip coroziv, de genul locomotivă, care trage ţara după el în direcţia potrivită.
Nu ne facem iluzii că acest lucru e posibil cu orice preţ. Nu credem că Iohannis e tot acest gen de om. Vrem măcar să-l vedem pe Klaus Iohannis că udă panseluţele sădite de Băsescu. Ritmic.
Ei bine, atitudinea acestuia, de efigie vorbitoare, care se ridică deasupra tuturor şi împărăţeşte în România, făcând-o pe părintele înţelept şi extrăgându-se din actualitate ne deranjează.
Într-un interviu comod făcut de Rareş Bogdan, Klaus Iohannis a fost întrebat o serie de lucruri. În loc să-şi spună punctul de vedere, a evitat acest lucru, ca să nu supere pe nimeni.
Apoi a început să vorbească despre faptul că el îşi doreşte un guvern PNL (lucru ce intră în contradicţie cu atitudinea sa generală şi deja duce la reacţii în mediul politic).
Se naşte întrebarea: ce fel de guvern PNL vrea Klaus Iohannis? Unul făcut printr-o mutaţie parlamentară de tipul celei ce a adus USL la putere în 2012? Cu aceiaşi oameni? Aceasta nu va duce la nimic bun.
Ce fel de Românie a lucrului bine făcut e aceea în care Bijboacă, Gorghiu, Vasile Blaga şi Roberta Anastase, încadraţi de Ioan Oltean şi toată gaşca vor reveni la putere? Va fi o Românie a lucrului bine făcut? Nici vorbă.
Şi atunci, de ce să tăcem şi să ne uităm la un preşedinte-efigie vorbitoare cum lasă aceste evoluţii, care de fapt sunt involuţii, să continue? Noi nu vom face aceasta.
Nu vom asista la întâlnirile săptămânale ale preşedintelui cu premierul, doi oameni care sunt plătiţi de noi să facă România frumoasă şi sănătoasă, cum stau de vorbă şi nu ne spun ce discută.
Deci: domnule preşedinte, nu uitaţi măcar să udaţi în fiecare dimineaţă panseluţele, să mărunţiţi pământul bine şi să puneţi îngrăşământ când scrie la carte că trebuie să o faceţi, pentru că altfel vă vom sancţiona de fiecare dată când acest lucru nu se întâmplă.
OHA,OHOOOO ! USL trăieşte şi simulează consultările cu partidele
„Pfuuu… data viitoare când vom face joc de glezne vom fi la mânecuţă!…”
La ceas de dimineaţă, pe la prânz, spre seară, dis-de-dimineaţă USL Klaus Iohannis a convocatpartidele pentru discuţii despre soarta naţiei sub ochii populaţiei.
Au trecut patru luni de când în USL, care trăieşte, au avut loc primele consultări ale noului preşedinte pe modificările la Legea finanţării partidelor politice şi introducerea votului electronic şi votului prin corespondenţă, precum şi privind rezistenţa Parlamentului la unele dintre cererile de cercetare şi arestare ale membrilor săi.
USL simulează în continuare că nu există şi că în România preşedintele face consultări, după ce a soilit patru luni la Cotro şi a reuşit performanţa să-şi achiziţioneze o bucătărie moderă, ca să poa’ să-nghiorţăiască mai cu gogâlţuri mititeli rodul democraţiei ce l-a ales în capu’ statului.
Acu’, Pontanacu ieşit-a după-ntrevederea cu aliatul politic de la Cotroceni şi a spus:
„Pentru asigurarea votului persoanelor și cetățenilor români din afara țării, atâta timp cât solicitările noastre, și anume organizarea alegerilor și în afara țării de către AEP, nu de către Guvern, și organizarea pe baza înscrierii cetățenilor români într-un termen de șase luni înainte de alegeri, este o propunere pe care o susținem.„
Aşadar, USL intenţionează, în loc de vot electronic şi vot prin corespondeţă, pe care continuă să le respingă cu cerbicie, să îi oblige pe românii din diaspora să se înscrie pe listele electorale cu şase luni înainte de alegeri.
Este o piedică pusă. În primul rând, nu spune Victor Ponta dacă este vorba despre termen-limită de cel puţin şase luni sau ce. Mai apoi, USL vrea asta (adică Ponta a spus-o şi Klaus Iohannis, fericit că a avut consultări, va continua jocul de gleznă alte patru luni) pentru că şti că doar o mică parte dintre românii din diaspora se vor înscrie pe orice liste, fiind împrăştiaţi prin lume.
Cu legiferarea aceasta, numai cei de pe liste vor putea vota, adică treaba va sta mai rău decât acum. Concluzia: USL trăieşte.
Subiecte similare
» PLĂȚI................
» Îmi veți plăti 4 miliarde de euro
» (LIVACHE -SORINACHE : WIN -WIN )O demisie, două variante
» DRAGNEA FUTE, BEA SI CHEFUIESTE - TUGULANUL , , PROST , PLATESTE ....30 şi ceva de milioane de euro pe zi
» ( CU ANGELA TOCILĂ CĂLARE PE CĂMILĂ )Mici drame de cartier sau ”Mutu` fute pământu`!”
» Îmi veți plăti 4 miliarde de euro
» (LIVACHE -SORINACHE : WIN -WIN )O demisie, două variante
» DRAGNEA FUTE, BEA SI CHEFUIESTE - TUGULANUL , , PROST , PLATESTE ....30 şi ceva de milioane de euro pe zi
» ( CU ANGELA TOCILĂ CĂLARE PE CĂMILĂ )Mici drame de cartier sau ”Mutu` fute pământu`!”
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum