AMINTIRI DESPRE VIITOR-ROMÂNIA DE MÂINE , RrOMANIKA BABANA
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

PSD are nevoie de un lider nou fără complexe față de Klaus Iohannis

In jos

PSD are nevoie de un lider nou fără complexe față de Klaus Iohannis Empty PSD are nevoie de un lider nou fără complexe față de Klaus Iohannis

Mesaj Scris de BRIANA Mier Iun 10, 2015 1:56 pm


Victor Ponta n-a fost arestat preventiv pentru 72 de zile, ca Elena Udrea. N-a fost săltat de pe stradă, precum Alina Bica. Nu i-a fost vîrît la pușcărie băiatul, ca lui Viorel Hrebenciuc. N-a fost amenințat că băiatul îi va fi făcut poștă de pușcăriași, cum s-a întîmplat cu Dorin Cocoș. A fost convocat la DNA și președintele i-a cerut demisia. A rămas mai departe premier și șef de partid...  Victor Ponta trebuia să iasă la bătaie. Să denunțe Lovitura de stat. Să denunțe gestul anticonstituțional al președintelui de a-i cere demisia. Să dezvăluie abuzurile Trinomului SRI-DNA- ÎCCJ. Să ia apărarea statului de Drept, călcat în picioare de Statul de Drepți. Marți seara, la Sinteza zilei, am văzut însă un pisicuț care nu mai știa cum să intre în grațiile Stăpînului care-l apucase de coadă ca să-l azvîrle afară de la Palatul Victoria... Față de Klaus Iohannis Victor Ponta nu mai are nici un avantaj moral și politic. A fost învins de Klaus Iohannis, are imaginea făcută praf. În plus, Binomul îl va chinui ca pe hoții de cai pentru a-l umili, lucru la care Poliția politică se pricepe cel mai bine. În perioada următoare, pentru PSD problema nu mai e supraviețuirea la Guvernare, ci supraviețuirea ca partid. Lovitura de stat din aceste zile ne arată că PSD se va confrunta în perioada următoare cu un Plan bine pus la punct de destructurare a PSD. Nu poți să nu observi că Trinomul SRI-DNA- ÎCCJ a trecut la decimarea partidului. În timp ce PNL, partidul lui Klaus Iohannis, e ocolit de loviturile DNA, iar cînd are loc o convocare de ochii lumii a unuia dintre corupții guvernării anterioare, ca în cazul Ioan Oltean, totul se petrece cu discreție, și se soldează cu simpla punere sub acuzare, miniștri, primari, lideri PSD, șefi de consilii județene sunt luați pe sus și vîrîți la pușcărie după sistemul deja patentat: SRI, pe post de Miliție Economică, îți face dosarul, DNA îl trimite la ÎCCJ, iar ÎCCJ te trimite la pușcărie. Sistemului, creat sub Traian Băsescu și preluat de Klaus Iohannis, care-l folosește cu iresponsabilitate deplină, trebuie să-i facă față un nou lider PSD. Unul fără complexe față de Klaus Iohannis, unul fără fofîrliceli, unul care să nu fie acuzat de Divizia Presă a Binomului SRI-DNA că e corupt, dar mai ales un veritabil Bărbat, care să-și asume, înfruntînd toate riscurile, Bătălia cu Statul de Drepți al lui Klaus Iohannis. Dacă nu se va întîmpla așa, Binomul SRI-DNA, sprijinit de ÎCCJ, se va îmbăta de atîta Putere. Și să te ferească Dumnezeu de cizme îmbătate de Putere!
Digi24:
Vladimir Putin a fost într-o vizită oficială în Italia, ocazie cu care a declarat că Occidentul nu ar trebui să se teamă de Rusia și că sancțiunile ar trebui să dispară. În replică, jurnalistul Emil Hurezeanu a precizat că rușii obișnuiesc să se definească prin contradicție cu ceilalți, iar „Putin știe cel mai bine că trebuie să îndeplinească niște condiții”.  „Nu mai are multe ocazii să vină în Occident. Vara e bine să vii la Roma, să-i faci și o vizită Papei, să mergi la Palazzo Chigi (sediul guvernului italian – n.r.), să te întâlnești cu premierul în funcție, care de altfel e un om sprinten și foarte bun, Renzi, face și reforme, cu experiența lui de primar al Romei”, a spus Emil Hurezeanu, amintind că Italia este una din țările din G7 care a „mârâit” cel mai mult la sancțiunile economice îndreptate împotriva Rusiei. „...Dacă semnezi în 1993 un acord la Budapesta prin care garantezi independența și integritatea Ucrainei, faci un contract de leasing pe 40 de ani cu Crimeea, aveai niște intenții transparente de drept public internațional, cu avocați, și dintr-o dată nu mai respecți asta și ajungi în situația în care contribui la crearea în Ucraina de Est a unei situații similare cu cea Cecenia din ultimii ani, un no man's land, o zonă gri, la dispoziția borfașilor, a interlopilor, a aventurierilor, a oamenilor care prind arme, o lume anomică, fără norme, pe care încet și sigur nici măcar Putin n-o mai poate influența”, a adăugat Hurezeanu.„Încet și sigur nu va mai controla nici el această regiune, care are propriile ei cauze și propriii ei mercenari în stare de libertate, liberi de contract sau în așteptarea viitorului contract. Acesta este un pericol pentru toată lumea. Și în timpul ăsta Ucraina are o economie foarte precară, guvernarea nu poate să asigure nici limitarea corupției, iar angajamentele pro-europene nu mai sunt sustenabile, iar Rusia a pierdut miliarde, degeaba le promite Putin amnistie fiscală. Nu mai vin alimente, prețurile cresc, anumite produse nu se mai găsesc în Rusia. Și rubla s-a prăbușit. Care ar putea fi soluția? Putin s-ar putea să răspundă încet la apelurile Occidentului”, a subliniat jurnalistul, adăugând că „Rusia este o putere tradițional europeană”.
Ziarul Financiar:
Preţurile obligaţiunilor germane, active financiare considerate a fi dintre cele mai stabile, par să fi scăpat de sub control, bursa de la Frankfurt a scăzut cu 10% de la înălţimile atinse în aprilie, iar cele mai mari bănci nemţeşti sunt retrogradate din cauza problemelor de capital, cu Deutsche Bank la trei paşi de neonorabila categorie „junk“.  Unul dintre cele mai puternice motoare ale revenirii economiei germane din ultimele trimestre au fost cheltuielile populaţiei, care depind în mare măsură de încrederea în economie. De asemenea, investiţiile companiilor depind şi ele de încrederea în economie. Dacă turbulenţele de pe pieţele financiare şi din sectorul bancar se acutizează sau contaminează alte sectoare, încrederea va ceda, iar nemţii nu vor mai cheltui atât de mult. Companiile vor amâna investiţiile. Economia se va bloca şi odată cu ea se vor risipi o bună parte din speranţele de creştere ale Europei. Cu o pondere de 20% atât în exporturi cât şi în importuri, Germania este cel mai important partener comercial al României. De asemenea, Germania ocupă locul trei în clasamentul surselor de investiţii directe străine în România. Semnalele de alarmă de pe pieţele germane nu sunt singurele. Acestea sunt doar cele care s-au activat cel mai recent.
BRIANA
BRIANA

Mesaje : 47
Data de înscriere : 14/05/2013

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum