AMINTIRI DESPRE VIITOR-ROMÂNIA DE MÂINE , RrOMANIKA BABANA
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

Adevarata fata a musulmanului Raed Arafat

In jos

Adevarata fata a musulmanului Raed Arafat Empty Adevarata fata a musulmanului Raed Arafat

Mesaj Scris de Admin la data de Joi Iun 08, 2017 6:34 am

Se stie ca e musulman, se stie ca a fost decorat de masoni, ziarul Tricolorul a dezvaluit ca Încep să iasă la iveală „rufele murdare” din geamantanul palestinianului Raed Arafat.
1) Homosexual (celălalt pederast din Ministerul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, îl alintă „Nuţica”).
2) Afacerist fără scrupule (de pildă, are 3 clinici medicale, împreună cu un alt tuciuriu, Radu Tudor, lt.colonel SRI).
3) Agent triplu: a) Palestinian; b) Mossad; c) SRI.
Prin numirea acestui şmecher în funcţia de secretar de Stat în MAI a fost băgat un agent străin în cel mai important vector al Siguranţei Naţionale. Ce nebunie!
4.)Implicat in scanduluri de trafic de organe, fapt ce a iesit la iveala dupa accidentul din Apuseni.
Unde merg banii naivilor care direcționează 2% din veniturile lor Fundației pentru SMURD? Pseudo-vedetele Mihaela Rădulescu, Emil Hurezeanu și Radu Tudor vă mulțumesc și vă sunt recunoscătoare, fraierilor!
 Românii sunt mulţumiţi de sistemul de sănătate? Pentru ce au ieşit românii în strada?
Să apere sistemul actual de sănătate sau efectiv să îl apere pe Arafat? Nu am sa repet aiuritoarele declaraţii vânturate pe la televizor, legate de dispariţia SMURD, de pacienții săraci care vor plăti mult şi vor muri în strada, despre golanii bogați care vor sa pună mâna pe averea serviciului de urgenţă, etc. Nu o să mă refer nici la miza politica a USL, care a descoperit în Arafat instrumentul de distrugere în masa pedelistă, ignorând soarta sistemului de sănătate care se prăbuşeşte în lipsa unei noi legi. Nu o să mă refer nici la temerile lui Arafat legate de privatizarea SMURD, ci la miza ascunsă a acestui conflict.
Domnul Arafat trece în ochii românilor drept DOMNUL SMURD si nu de ieri, de azi… ci de vreo 20 de ani. Unii zic că e patriot și că România îi datorează multe. Nimeni nu se întreabă ce datorează el României, de când a venit aici, în 1981. Nimeni nu îi contesta contribuția la implementarea sistemului pentru care statul român a investit în el, însă e timpul să vorbim clar. SMURD e SMURD și aparține de Ministerul de Interne. E un serviciu plătit de stat, în care statul investește și care nu e condus de domnul Arafat. Domnul Arafat este chiar remunerat de stat, ca expert SMURD, așa cum reiese din declarația de interese a domniei sale, în 2011.
Domnul Arafat are însă treabă cu Fundația pentru SMURD. De aici vreau să pornim că să înțelegem ce anume îl nemulțumește pe fostul secretar de stat. Pentru început să vedem că rost are această Fundație pentru SMURD și de ce a apărut ea ? Iată ce aflăm de pe site: „Misiunea Fundației pentru SMURD este să îmbunătățească calitatea vieții persoanelor care locuiesc și muncesc în România, prin sprijinirea dezvoltării sistemului integrat medical și tehnic de urgență și prim ajutor.  Fundația pentru SMURD funcționează în mod independent, fără să obțină profit, contribuind la formarea unui sistem integrat de asistentă medicală, tehnică de urgență și prim ajutor puternic prin intermediul unor parteneriate durabile între instituțiile abilitate, cum ar fi, dar fără a se limită la, Ministerul Administrației și Internelor, respectiv Inspectoratul General pentru Situații de Urgență și Unitatea Specială de Aviație, Ministerul Sănătății, administrațiile publice locale și alte companii și organisme responsabile și dornice să se implice în acest sens.  Fundația pentru SMURD este o organizație non-guvernamentală, înființată în anul 2006, că persoană juridică privată, non-profit, apolitica, independența de orice altă instituție sau persoană, română sau străină.”
Mai interesant devine răspunsul la aceasta întrebare: de ce a trebuit înfiinţată Fundația pentru SMURD? 
Motivul înființării Fundației pentru SMURD este acela de a gestiona donațiile și sponsorizările către SMURD precum și gestionarea campaniei 2% pentru SMURD, conform legii:  „Conform art. 57 (4)- (6) și art. 84 (2)-(4) din Codul Fiscal, persoanele fizice au posibilitatea să direcționeze doi la sută (2%) din impozitul pe veniturile obținute în anul anterior către o entitate nonprofit, unităților de cult, precum și pentru acordarea de burse private.” Carevasăzică, când cetă­țeanul direcționează banii, ei nu se duc la SMURD care e finanțat de stat, ci la domnul Arafat în ONG.
În lipsă unui ONG care să sprijine activitatea SMURD și să gestioneze fondurile care nu provin din banii publici, multe donații și sponsorizări devin inutile și imposibil de gestionat. Ele fie trebuie refuzate, fie vărsate în conturile instituţiilor publice, în structură cărora funcționează SMURD, devenind uneori imposibil de utilizat și de accesat în scopul pentru care au fost efectuate.  Lucrurile încep să devină un pic mai clare. Deci domnul Arafat strânge bani prin Fundația SMURD în numele serviciului SMURD. Citind mai departe pe site aflăm că nu îi place concurența și că din păcate există și oameni răi care îi pun la îndoială corectitudinea.  Urmărind toate aceste lucruri va întrebați probabil despre câți bani e vorba ?  De mulți bani,firește!
Iată ce aflăm de pe site:  „Potrivit raportului de activitate 2010 – 2011, Fundaţia pentru SMURD a avut venituri totale de 8,6 milioane de lei şi cheltuieli de 2,9 milioane, înregistrând astfel un excedent de 5,7 milioane de lei, adică aproape 1,3 milioane de euro . Din redirecţionarea a 2% din impozitul pe venit, Fundaţia pentru SMURD a obţinut, în perioada 2010-2011, 4,9 milioane de lei, în creştere cu aproximativ 86% faţă de perioada anterioară. Potrivit statutului, profiturile obţinute în urma activităţii, pot fi distribuite sau investite numai pentru realizarea obiectivelor Fundaţiei.” Iar un ONG un are voie să aibă profit, la final de an, fiind non-profit! Ce se întâmplă cu banii ce nu au fost cheltuiți? Adică 1,3 milioane euro. Se împart între membrii fundației ca venituri.
Vă întrebați acum,având toate aceste date, ce anume l-a nemulțumit pe domnul Arafat la noua lege ? Vă spun eu… un articol prin care SMURD (instituția MAI) va putea primi donații în mod direct. La fel și spitalele care vor deveni fundații, tocmai pentru a putea primi în mod direct sponsorizări și donații,fără intervenția unor ONG-uri. Iată articolul din noua legea:
„Art. 27 (1) Finanțarea programelor naționale de sănătate se realizează:
– de la bugetul de stat
– din veniturile proprii ale Ministerului Sănătății
– din bugetul Fondului național unic de asigurări sociale de sănătate
– de la bugetul de stat și din veniturile proprii ale Ministerului Sănătății, prin transferuri din bugetul Ministerului Sănătății către bugetul Fondului național unic de asigurări sociale de sănătate
– din fonduri externe rambursabile și nerambursabile
– din veniturile proprii ale ministerelor și structurilor de execuție abilitate acestui scop
– din donații și sponsorizări
– din alte surse, potrivit legii
b) Asistenţa integrată de urgență – asistenţa asigurată de instituțiile medicale acreditate de către Ministerului Sănătății pentru participarea la sistemul național de asistentă medicală de urgență și de prim ajutor calificat, instituții ale Ministerului Administrației și Internelor și/sau din structură autorităților publice locale, precum și de Serviciul de Telecomunicații Speciale prin Direcția pentru apel unic de urgență 1-1-2. Ea include ansamblul de măsuri și activități cu caracter logistic, tehnic și medical, destinate în principal salvării și păstrării vieţii” 
Ca atare, banii pentru SMURD nu vor mai trece prin mâinile Fundației domnului Arafat!
În final,va propun să privim și lista colaboratorilor din Fundația pentru SMURD.  Vă asigur că e plină de surprize și… să vedeți între cine se împart banii.
 Consiliul director Fundația pentru SMURD  
Consiliul director Fundația pentru SMURD  
Dr. Raed ARAFAT, Președintele Consiliului director
–  General locotenent
 Vladimir SECARĂ, Vice-președintele Consiliului director, Inspector General, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență
 Adrian DIȚĂ, Director Corporate Affairs, IRS Management Group
– 
 Frank HAJDINJAK, Director General, E.ON România
– 
 Emil HUREZEANU, scriitor, publicist și reputat analist politic
 Mihaela RĂDULESCU, realizatoare și moderatoare consacrată de emisiuni de radio și televiziune
 Alex ȘERBAN, Senior Partner, Șerban & Musneci Associates
 Radu TUDOR, editorialist, analist pe probleme militare „Jurnalul National”
(Sursa, site-ul Fundatiei: http://www.fundatiapentrusmurd.ro/despre-noi/consiliu-director.html)
 
 
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 8634
Data de înscriere : 05/11/2012

https://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum