AMINTIRI DESPRE VIITOR-ROMÂNIA DE MÂINE , RrOMANIKA BABANA
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

După porci, Dragnea vrea să-și treacă și România pe acțiuni la purtător

In jos

După porci, Dragnea vrea să-și treacă și România pe acțiuni la purtător Empty După porci, Dragnea vrea să-și treacă și România pe acțiuni la purtător

Mesaj Scris de Admin la data de Mar Iul 11, 2017 8:37 pm

&

În timp ce voi leneviți în fața calculatoarelor și dați Like-uri la poze cu pisici, alții muncesc prin țara asta de sare cămașa Armani pre ei. Bunăoară, feciorul lui Dragnea care, după ce s-a sculat dis de dimineață și a întors cu furca căpițele de parai din șopron, că mucegăiau dacă le mai ținea mult așa, a dat niște caviar la găini și a mai turnat și-un covor asfaltic, cu TelDrumul, pe autostrada care o să-l ducă de la Alexandria la București în douăj de minute. Și, când să se odihnească și el, i-a adus o păsărikă exotică vestea că prin Brazilia au început procurorii să umble din poartă în poartă și să întrebe cetățenii amazonieni dacă n-au văzut un gringo cu mustață, cam ciorditor de felul lui. Atunci, băiatul a tras adânc aer în piept și s-a repezit iar la treabă, trecând rapid firma de porci Salcia, pe care o controlează pe acțiuni la purtător. Până acum, ferma avea acțiuni nominative, așa încât orice gâgă curios putea să vadă la cine merge profitul porcesc. Pe viitor însă, n-o să mai știe nici vântul, nici pământul cine umflă banii aduși de umflații godaci.
Culmea este că decizia, deja publicată în Monitorul Oficial, vine la doar o zi după ce ilustrul tătic al juniorului dragnez declara, cu gramatica de baltă învățată, probabil, în anul cât a rămas repetent la facultate: ”Nu poate exista în Romania ca cineva să aibă acțiuni de care instituțiile statului să nu le știe”. Curat murdar, coane Liviulică! Dar uite că degeaba zici tălică că ca cineva să aibă acțiuni nu să eczistă (am folosit cacofonia în serie să priceapă și inginerul Dragnea ceva), de vreme ce fii-to tocmai ți-a demonstrat azi că se poate. Nu e niciun dubiu că e fiul lui Dragnea – vezi, tânăr, tânăr, dar copt, serios băiat. Juri că-i luat din cântecul ăla al lui Dolănescu: ”Hai, hai, că nu-i rău, că-s mai hoț ca tatăl meu!”
De ce o fi luat juniorul tocmai acum această hotărâre nu e greu de ghicit: dezvăluirile din ultima vreme despre căsuța de vacanță din Brazilia, unde Dragnea își duce iubițica de vreo șase ori pe an, la umbră de palmier des, unde paserile ies, au dat, cu siguranță, alarma în Clanul Teleormănenilor. Care, ca orice rozătoare care se respectă, au simțit deja că începe să li se scufunde corabia și sunt pe cale să intre toți la apă. De aceea își șterg urmele, de aceea trec la măsuri disperate, pe care până acum nu le-au luat, fiindcă erau siguri că nu li se poate întâmpla nimic. Astfel, și ferma de porci va deveni o nebuloasă, ca și firma TelDrum: nimeni nu va ști cine o controlează, unde se duc banii și, la o adică, Dragnea Sr va putea să zică fără să-i tremure un fir de mustață, în fața tribunalului: ”N-am nicio acțiune, nicio firmă, trăiți, dom judecător. Am decât mustața asta sub nas și știuca asta în ac.” Ce să-i mai facă atunci judecătorii? Cum să-l condamne ei? Păi dacă unuia ca Mazăre, care a topit 114 milioane de euro, i-au dat patru ani cu suspendare, lui Dragnea, care e sărac și cinstit, nici porc n-a mâncat și nici gura nu-i miroase, ce-ar putea să-i facă? Eventual să-i mai dea ei niște milioane de euro, de milă, să nu se facă de râs când o scoate-o pe fata aia la o cină romantică prin Pernambuco.
Iar toate șmenurile și toată piteala de porci și acțiuni se petrec sub ochii noștri și, mai grav, sub ochii DNA. Dacă procurorii nu se mișcă rapid în vara asta, să vadă care-i treaba cu cocotierii brazilieni și cu porcii teleormăneni, s-ar putea ca la toamnă să nu mai fie nimic de făcut. O să dea CCR niște decizii, o să vină Parlamentul să mai dea și el niște decizii, și uite așa se trezește Dragnea că dă norocul porcesc peste el și scapă de pușcărie. După care n-o să-i mai stea nimic în cale, ci o să poată trece toată România pe acțiuni la purtător, ca să nu mai știe, proasta, nici măcar cine o vinde pe bucăți.
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 8619
Data de înscriere : 05/11/2012

https://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum