AMINTIRI DESPRE VIITOR-ROMÂNIA DE MÂINE , RrOMANIKA BABANA
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

TUDOSE -UN BOU AGRAMAT, CU IFOSE

In jos

TUDOSE -UN BOU AGRAMAT, CU IFOSE Empty TUDOSE -UN BOU AGRAMAT, CU IFOSE

Mesaj Scris de Admin Mar Aug 29, 2017 11:10 pm

Pe persoana fizica Tudose e un Terente al economiei si finantelor

TUDOSE -UN BOU AGRAMAT, CU IFOSE 21105680_1943382429247161_4722591201099317332_n
” Am refuzat să îmi pun leafa pe card ca să nu trebuiască să îi dau lu’ banca aia doi bani de câte ori folosesc cardul.
Am avut un cont în bancă, cam 500 de dolari, şi după vreo doi ani m-a sunat banca să îmi spună că nu numai că nu mai am banii, trebuie să mai dau eu 50 de dolari, că, de fapt, comisionul (…) a mâncat fondul. (…) Iertaţi-mă: ‘Terente era copil pe lângă voi, chiar era băiat bun’. „
Daca nu credeti in scripta manent, savurati clipul la Ghita TV  pana nu ii suna duamna Anca Alexandrescu si le ordona sa-l elimine de pe site ( abia apoi o sa-l afisez , fiindca evident am salvat clipul ) atunci cand va constata ca agramatul care le-a emis a ajuns de rasul netului.
Altfel, e  imposibil sa comentezi aceasta ireala insiruire de gogosi , servite de un individ cu gandirea economica a spritarului care consuma pe datorie la bodega din piata. A avut 500$ care  i-au fost furati de o banca ? Atunci sa spuna prostimii, daca nu cumva e secret, numele bancii si cand s-a intamplat hotia, just in case, sa se fereasca boborul de ea . Dar asa ceva nu se va intampla fiind doar o alta minciuna idioata servita , fara nicio jena, unui public alcatuit din retardati, care au votat un partid capabil sa numeasca premier un inconstient care le spune ca bancile si plata cu cardul sunt de porc , probabil niste inventii diavolesti ale lui Soros, Illuminati, Rotschild, Bilderberg, etc.
Sigur ca acelasi Tudose ar putea incerca sa explice si aspectul urmator : daca Cec Bank acorda o dobanda 0,1 ( ZERO VIRGULA UNU ) % PE AN la un depozit in euro , tot hotie sau haiducie bancara a la Terente se numeste , da ? Pai cetetene premier CEC nu e banca statului ? Atunci cine fura,  chiar statul pe care il reprezinti ?
De aceea „retardati” e singurul cuvant care poate caracteriza publicul Ghita OTV, fanatic votant al acestui guvern PSDragnea, care produce si urmatoarea stire

• Elevii de clasa a V-a vor incepe anul scolar doar cu manualele de Sport, Religie pentru cultul romano-catolic si Limba Materna Maghiara

In orice tara normala, din U.E. si pana in Burkina Faso, stirea asta ar duce la caderea instatanee a Guvernului, dar nu e cazul la noi. De ce ? Fiindca atunci cand premierul declara ca el nu crede ca ministrul educației o sa meargă mai departe cu manualul de sport și totuși Genunche PLM  începe școala doar cu manualul de sport înseamnă ca mai jos de atât nu se poate si ca de fapt, nu mai exista guvern, orice spritar se poate duce la munca la Palatul Victoria
Admin
Admin
Admin

Data de înscriere : 05/11/2012

https://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum