Stefan Constantin -PESEDIST AGRAMAT ce împinge mă-sii lutul la deal
Pagina 1 din 1
Stefan Constantin -PESEDIST AGRAMAT ce împinge mă-sii lutul la deal
Nu există servicii de afişat ASISTAT SOCIAL
Nu există şcoli de afişat SCOALA VIEŢII (fură şi fugi)
Nu există locuri de afişat în PIZDA BABEI la adăpat
Nu există informaţii despre relaţii de afişat amantul Manuelei lui Onan şi al maică-sii
[ltr][/ltr]
[ltr]Stefan Constantin , PAPAGAL PESEDIST AGRAMAT (avatar ales în mod inspirat)[/ltr]
[ltr] pe Messenger
Sugeaia sîngele
din.pizda.lui gagica lu Dragnea,futetear lumea in gura si in suflet cind ti-o
ieși mincatear cancerul si buba neagra de jegos fomist pnlist.ciochist
Fututi natia matii in
gura de javră nu e.bun Dragnea,faceti voi un cacat sa vi-l ungeti pe piine sa
il haliti cu tot.neamu
Notificare Messenger FACEBOOK Nu poţi răspunde la acest mesaj [/ltr]
HAI LA ALFABETIZARE , HÂTU-ŢI GRUMAJII MĂ-TII
Sugeaia suge-iai sîngele din.pizda
pizdă lui gagica lu Dragnea mă-tii sau dacă preferi , curvei de mă-ta ,futetear futet-var pe tine şi pe mă-ta lumea in gura si in suflet cind ti-o ieși cind vi-o ieși mâncatear minca-var cancerul si buba neagra de jegos fomist
pnlist.ciochist de jegoşi fomişti pesedişti asistaţi social ,imbecili , agramaţi SHI ciochişti
pizdă lui gagica lu Dragnea mă-tii sau dacă preferi , curvei de mă-ta ,futetear futet-var pe tine şi pe mă-ta lumea in gura si in suflet cind ti-o ieși cind vi-o ieși mâncatear minca-var cancerul si buba neagra de jegos fomist
pnlist.ciochist de jegoşi fomişti pesedişti asistaţi social ,imbecili , agramaţi SHI ciochişti
Fututi natia matii Futu-ti natia mă-tii CARE E DIN GINTA FER lshi
HAUR in gura de javră nue.bun Dragnea ba da , e bun,fură bani de la copii ca să vă dea vouă kilul de mălai şi 4 mici m du-l acasă
şi cazează-l în pizda mă-tii,facet ivoi un cacat sa vi-l ungeti pe piine sa il haliti cu tot.neamu facem noi nişte cacaţi sa vi-l ungeti pe piine sa il haliti tu şi mă-ta ,cu tot.neamu
HAUR in gura de javră nue.bun Dragnea ba da , e bun,fură bani de la copii ca să vă dea vouă kilul de mălai şi 4 mici m du-l acasă
şi cazează-l în pizda mă-tii,facet ivoi un cacat sa vi-l ungeti pe piine sa il haliti cu tot.neamu facem noi nişte cacaţi sa vi-l ungeti pe piine sa il haliti tu şi mă-ta ,cu tot.neamu
Subiecte similare
» Stefan Paraschiv - postac sau idiot nativ ?întreb pentru un şogor pesedist
» MODELE DE IERI, DE AZI, PENTRU ETERNITATE: “ȘTEFAN, ȘTEFAN DOMN CEL MARE…”
» Israel and AIPAC defeated on Iran deal – Everyone else wins (Israel și AIPAC învins pe deal Iran - Toată lumea câștigă)
» TUDOSE -UN BOU AGRAMAT, CU IFOSE
» Cine o împinge pe scări pe Viorica Dăncilă?
» MODELE DE IERI, DE AZI, PENTRU ETERNITATE: “ȘTEFAN, ȘTEFAN DOMN CEL MARE…”
» Israel and AIPAC defeated on Iran deal – Everyone else wins (Israel și AIPAC învins pe deal Iran - Toată lumea câștigă)
» TUDOSE -UN BOU AGRAMAT, CU IFOSE
» Cine o împinge pe scări pe Viorica Dăncilă?
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|