AMINTIRI DESPRE VIITOR-ROMÂNIA DE MÂINE , RrOMANIKA BABANA
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

LUPTĂTORUL CU MEGA-MOSCHEEA L-A ANUNȚAT PE JEAN-CLAUDE JUNCKER CĂ INTENTEAZĂ PROCES ÎMPOTRIVA COTELOR OBLIGATORII DE REFUGIAȚI

In jos

LUPTĂTORUL CU MEGA-MOSCHEEA L-A ANUNȚAT PE JEAN-CLAUDE JUNCKER CĂ INTENTEAZĂ PROCES ÎMPOTRIVA COTELOR OBLIGATORII DE REFUGIAȚI Empty LUPTĂTORUL CU MEGA-MOSCHEEA L-A ANUNȚAT PE JEAN-CLAUDE JUNCKER CĂ INTENTEAZĂ PROCES ÎMPOTRIVA COTELOR OBLIGATORII DE REFUGIAȚI

Mesaj Scris de Admin la data de Sam Sept 16, 2017 12:26 am

LUPTĂTORUL CU MEGA-MOSCHEEA L-A ANUNȚAT PE JEAN-CLAUDE JUNCKER CĂ INTENTEAZĂ PROCES ÎMPOTRIVA COTELOR OBLIGATORII DE REFUGIAȚI Luptatorul-cu-mega-moscheea-l-a-anuntat-pe-Juncker
Tot mai multe voci avertizează că migranții testează ruta peste Marea Neagră prin România și că există pericolul ca printre ei să se afle teroriști dintre luptătorii ISIS. Fost luptător în patru războaie cu Legiunea Străină, Cătălin Ioan Berenghi inițiatorul procesului colectiv împotriva mega-moscheii a postat pe pagin de Facebook oficială a șefului Comisiei europene că săptămâna viitoare merge la tribunal împotriva cotelor obligatorii de refugiați:„Constitutia Romaniei !!!


Hai sa vedem daca globalistii progresisti au dreptate cand zic ca Romania este obligata sa primeasca refugiati, Ei sustin ca tratatele internationale incheiate intre Romania si UE in momentul aderarii au prioritate asupra Constitutiei Romaniei. Dar acesta este doar praf in ochi aruncat celor nestiutori. O sa dau citire catorva articole din Constitutie care dovedesc fara doar si poate ca in anumite situatii Contitutia este deasupra oricaror legi si tratate internationale...


Art. 3 – Teritoriul


(1) Teritoriul României este inalienabil.
(2) Frontierele ţării sunt consfinţite prin lege organică, cu respectarea principiilor şi a celorlalte norme general admise ale dreptului internaţional.
(3) Teritoriul este organizat, sub aspect administrativ, în comune, oraşe şi judeţe. În condiţiile legii, unele oraşe sunt declarate municipii.
(4) Pe teritoriul statului român nu pot fi strămutate sau colonizate populaţii străine.


deci aici la pct 4 specifica clar ca nu pot fi stramutate populati pe teritoriul Romaniei ....dar exista si tratate internationale


Art. 11 – Dreptul internaţional şi dreptul intern


(1) Statul român se obligă să îndeplinească întocmai şi cu bună-credinţă obligaţiile ce-i revin din tratatele la care este parte.
(2) Tratatele ratificate de Parlament, potrivit legii, fac parte din dreptul intern.


Upsss .....pai consider ca ocuparea teritoriului este anticonstitutionala si avem aici reglementarea


(3) În cazul în care un tratat la care România urmează să devină parte cuprinde dispoziţii contrare Constituţiei, ratificarea lui poate avea loc numai după revizuirea Constituţiei.


revizuirea a Constitutiei pe acest domeniu nu am vazut ....si ar da foc la valiza Smile)


sa mergem mai departe ......


Art. 20 – Tratatele internaţionale privind drepturile omului


(1) Dispoziţiile constituţionale privind drepturile şi libertăţile cetăţenilor vor fi interpretate şi aplicate în concordanţă cu Declaraţia Universală a Drepturilor Omului, cu pactele şi cu celelalte tratate la care România este parte.
(2) Dacă există neconcordanţe între pactele şi tratatele privitoare la drepturile fundamentale ale omului, la care România este parte, şi legile interne, au prioritate reglementările internaţionale, cu excepţia cazului în care Constituţia sau legile interne conţin dispoziţii mai favorabile.


deci zice ca legile internationale au prioritate cu EXCEPTIA cazului in care noi avem legi mai favorabile.


Pai mai favorabila lege in Constitutie in care spune clar si negru pe alb ca sunt interzise stramutare de populatii pe teritoriul patriei ce mai vreti ???
Deci legea constitionala fiind mai favorabila are prioritate..........


mergem mai departe:


Art. 148 – Integrarea în Uniunea Europeană


(1) Aderarea României la tratatele constitutive ale Uniunii Europene, în scopul transferării unor atribuţii către instituţiile comunitare, precum şi al exercitării în comun cu celelalte state membre a competenţelor prevăzute în aceste tratate, se face prin lege adoptată în şedinţa comună a Camerei Deputaţilor şi Senatului, cu o majoritate de două treimi din numărul deputaţilor şi senatorilor.


(2) Ca urmare a aderării, prevederile tratatelor constitutive ale Uniunii Europene, precum şi celelalte reglementări comunitare cu caracter obligatoriu, au prioritate faţă de dispoziţiile contrare din legile interne, cu respectarea prevederilor actului de aderare.


(3) Prevederile alineatelor (1) şi (2) se aplică, în mod corespunzător, şi pentru aderarea la actele de revizuire a tratatelor constitutive ale Uniunii Europene.
(4) Parlamentul, Preşedintele României, Guvernul şi autoritatea judecătorească garantează aducerea la îndeplinire a obligaţiilor rezultate din actul aderării şi din prevederile alineatului (2).
(5) Guvernul transmite celor două Camere ale Parlamentului proiectele actelor cu caracter obligatoriu înainte ca acestea să fie supuse aprobării instituţiilor Uniunii Europene.


Da, dar cu conditia ca aceste legi sa fie aliniate cu legile europene. In caz contrar ele trebuiesc REVIZUITE ceea ce in Constitutia Romaniei nu sa facut.


Concluzie:


Cat ar vrea globalistii -progresisti sa ne bage pe gat acesti migratori acest fapt este ANTICONSTITUTIONAL. Si drept urmare guvernantii care introduc aceste populatii pe teritoriul Romaniei incalca flagrant Constitutia tarii.


Avem tot dreptul sa tragem la raspundere organele abilitate care nu respecta legile tarii, Constitutia Romaniei !!!!!” i-a scris Berenghi șefului Comisiei Europene.
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 8744
Data de înscriere : 05/11/2012

https://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum