AMINTIRI DESPRE VIITOR-ROMÂNIA DE MÂINE , RrOMANIKA BABANA
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

"Personal messages"

In jos

"Personal messages" Empty "Personal messages"

Mesaj Scris de Admin la data de Mar Ian 02, 2018 5:29 pm

În preajma Zilei Z (iunie 1944), reţelele din Rezistenţa franceză primeau în clar via BBC "mesaje personale", adică fraze-cod prestabilite. Cu un conţinut neutru, banal (pentru un ascultător oarecare) dar care avea o semnificaţie precisă la nivel de reţea sau grup. Frazele aveau rolul de semnal de declanşare a unor acţiuni specifice împotriva trupelor germane şi ale guvernului de la Vichy, în vederea pregătirii invaziei (debarcării aliate). Mai târziu s-a aflat că au fost expuse riscului în mod deliberat şi reţele "nealocate direct" zonei de operaţiuni, ori altele au fost alarmate prea timpuriu - prin asta se proteja Marele Secret ("Unde? Când?") cu preţul vieţilor patrioţilor anonimi. "Cad câteva reţele dar la final izbândeşte Planul". Deception.Au început şi pe aici să apară "semnale". Urmăriţi cuvântul "război", mai ales în titluri de ştiri, precum cel de la Ziare.com. Poate paralela cu iunie 1944 este forţată, dar nu se poate nega că anumite fenomene s-au intensificat.Războiul pentru România
Ce să înțelegem din asta? Că presa americană este deja mobilizată în susținerea punctului de vedere al demonstranților de la București? Sau demonstranții nu fac decît să amplifice punctul de vedere american față de situația politică din România, iar presa din capitala SUA participă și ea la crearea unei imagini a democrației din România, aflată în mare pericol? Iar la amintita operațiune mai participă și țările europene și presa quality a acestora, semn că operațiunea este de importanță maximă pentru blocul aliaților. Ce ar presupune asta? Că partenerii noștri consideră România de o importanță strategică maximă și că prezența PSD-ului la cîrma Executivului este văzută ca un real pericol. Cît pentru democrație, cît pentru operațiunile militare la care țara noastră este parte. Ce ne mai spun acest efort susținut și această sincronizare? Că ar exista deja o mobilizare internațională pentru amplificarea campaniei anti PSD – ALDE. Mai mult. O orchestrare a unei asemenea campanii ne trimite obligatoriu cu gîndul nu doar la interesul euroatlantic pentru capul de pod în Estul Europei numit România, dar și, implicit, la o blocare, dacă nu chiar un plan de dărîmare a Guvernului PSD – ALDE. Prima conotație clară a acestei sincronizări interne și externe este simplă. Aliații României (europeni sau transatlantici) nu au încredere într-un guvern dominat de PSD. Și fac tot ce pot împotriva lui.
*** Mai degrabă "Miza România, ca asset pentru un război planificat". În traducere: bază avansată de atac spre Rusia - şi implicit, ţintă importantă în cazul unei riposte ori atac preemptiv dinspre Rusia (cum mai merge piaţa imobiliară la Deveselu? ;-)  ). Nu cred că Factorul Extern îşi face mari iluzii privind "receptivitatea" românilor de a urma obiective "neclare dar riscante", sau eventual chiar de a lupta pentru alţii. Însă caută să instaleze la Bucuresti un regim mult mai prompt la comenzi. Coaliţia PSD-ALDE în loc să valorifice această percepţie (deocamdată) subliminală la nivelul publicului - de "regim nereceptiv la aventuri militare" - şi s-o transforme în avantaj politico-electoral, bălmăjeşte neconvingător "textul standard", apărând suspectă chiar şi-n faţa propriilor simpatizanţi. Adică îşi antagonizează în mod conştient propria bază, sperând într-o compensare printr-un sprijin iluzoriu de la unii... care-i vor căraţi. Schizofrenie, nenică...Gelu Vişan: „Vor fi răniţi şi morţi! Sistemul este o parte a acestui plan!"
Mesajul postat de Vişan pe pagina sa de socializare devine dur, politicianul poziţionându-se clar împotriva globaliştilor. El consideră că o asemenea dorinţă, de a fi Stat Naţional Unitar, în Europa zilelor noastre, în care „politicieni europeni, dar şi unii politicieni români vorbesc despre Statele Unite ale Europei este împotriva celor care vor să domine şi să conducă Europa". La fel de „absurd" este şi să vrei să schimbi tu, ca stat ortodox, starea de fapt, în condiţiile în care, în Europa, jumătate dintre francezi se declară atei sau musulmani, „în care noua religie este consumerismul şi LGBT".
Vişan lansează un atac dur la preşedintele Iohannis, pe care îl consideră răspunzător şi parte a acestui plan. „Prezenţa şi girarea protestelor de către Iohannis, la începutul anului şi de către Tudose, la finele anului, au arătat că Sistemul este o parte a acestui plan, iar cei doi, cu ştiinţă sau nu, au făcut jocul celor care îşi doresc crearea coridorului".
*** Gelu Vişan este membru PMP, unde-i şef EuroBăse, adeptul "SUE". În postarea de pe Facebook Vişan atacă globaliştii şi "Statele Unite ale Europei" însă menţionează un aşa-zis plan de creare a unui "Coridor" până-n "Secuime" de care ar beneficia (evident!) Ungaria eurosceptică a lui Viktor Orbán. Mesajul este deci încâlcit, şi-l citesc ca pe o "supapă" prin care să se elibereze presiunea, adică opinia publică să fie pregătită pentru "ceva".STRATEGIE împotriva Guvernului Tudose. Instituții de stat, tăcere totală: BLOCAJ iminent
Informațiile DCNews sunt că mai multe instituții de stat nu au făcut aceste modificări, pe care privatul le-a făcut, sau le-au făcut pe durata de doar un an, dând astfel un vot de blam pentru Guvernul Tudose. Mișcarea instituțiilor de stat este una profund antiguvernamentală, care generează nemulțumiri în rândul angajaților. Scăderea salariilor este una dintre principalele îngrijorări ale românilor, potrivit sondajelor, iar când acest lucru devine realitate este de natură să ducă la nemulțumiri manifestate în stradă. Și când vorbim de instituții de stat, vorbim nu doar de mișcări de stradă, proteste, ci și de blocaj.
*** Se va vedea în subordinea căror ministere sunt instituţiile şi se vor putea face conexiunile necesare. Foarte probabil ar putea fi chiar acei miniştri cu imagine (mai) bună în presa Sistemului. Mişcarea este costisitoare fiindcă deconspiră rapid făptuitorii, ceea ce indică iminenţa unei alte mişcări mult mai mari, asta făcând parte din pregătirea ei. Iar ţinta nu-i "guvernul Tudose", ci coaliţia PSD-ALDE.“Washington Post” îndeamnă la anarhie în România
Îngrijorător este faptul că îndemnurile "sheruite" de ziariştii români sunt la revoltă, la "război" chiar. Totul este prezentat într-o notă de extremă agresivitate, se laudă imixtiunile străine în treburile interne ale României şi se conturează un adevărat tablou anarhic. Într-o anumită notă, pare că se înscrie în ceea ce Silviu Brucan numea "propaganda revoluţionară de partid şi de stat". 
Trebuie observat că în Ziare.com citatul este situat la începutul articolului, la Ciocăzanu, la final. Mesajul este acelaşi. "Românii cinstiţi au nevoie de ajutor din partea guvernelor occidentale". Vedeţi similitudinile dintre acest mesaj şi "Ei cu hoţii, noi cu toţii"?  
*** Deci, "atac general"...Manifeste in marile orase din tara, romanii sunt chemati la „Marele Protest” din 20 ianuarie din Piata Universitatii. Iata ce mesaje contin
 „Sambata, 20 ianuarie, incurajam lumea din intreaga tara sa se alature protestelor din Bucuresti. Nu este nevoie sa iesim de multe ori in strada. Este nevoie sa iesim multi, o data. Propunem un mars Piata Universitatii – Piata Unirii – Fantani – Parlament, cu vizite la institutiile confiscate de catre majoritatea parlamentara (Avocatul Poporului, CCR, CNA)”, se arata pe pagina de Facebook a evenimentului.
*** Timingul arată o planificare în jurul datei la care Iohannis va returna nişte legi la parlament sau le va contesta la CCR, şi înaintea preconizatului congres al PSD.Expediție militară prin tunelul din Munții Bucegi către Camera Ocultă aflată sub Marea Piramidă din Egipt (2005)
La scurt timp, la sfarsitul lunii septembrie 2003, au avut loc primele expeditii prin tunelurile subpamantene. Pregatirile au fost intense in sensul ca americanii au adus logistica militara si autovehicule special create pentru deplasarile prin cele trei tuneluri. A fost creata o echipa de elita de saisprezece oameni, alcatuita din sase americani si zece roman
*** Îhîm. Iar în dreptul faliilor dintre plăcile tectonice... sunt puse burdufuri ca între vagoanele de tren, pentru etanşarea tunelului (Mediterana, chestii). ;-)  Pe vremea Războiului Civil american vroiau să arunce în aer o poziţie aflată pe un deal şi era problemă chiar şi pentru câteva sute de metri (nu peste 1000 km!) ventilarea tunelului săpat, să nu moară ăia din lipsă de oxigen. S-a făcut din scânduri un tub pentru aeraj care se lungea odată cu săpătura, de la gura tunelului până la mineri (şi un foc aprins lângă intrare, pentru "tiraj"). Articole de-astea le compromit şi pe alea citibile.Benjamin Fulford -- January 1st 2018: Happy New Year: Hundreds of top Khazarian mobsters, including the Bush family, renditioned to Gitmo
In a historic moment of poetic justice, most of the U.S.-based top perpetrators of the fake “war on terror” have now themselves been renditioned to the U.S. Navy camp in Guantanamo Bay, Cuba, Pentagon sources say. “The Rothschild assets George Soros, Peter Munk, Peter Sutherland, the Bushes, the Podestas, and many others may have been airlifted to Gitmo for military tribunals, as the Department of Defense spends $500M to upgrade the prison and send more military police and Marines,” the sources say.
In one of many signs of just how historic the new American revolution is, “30 congressmen will not be returning in the new year,” the Pentagon sources say. CIA sources also confirm that former U.S. President Bill Clinton, hoping for a plea bargain, is spilling the beans on people like former CIA head John Brennan, top U.S. Mossad agent Rahm Emmanuel, former Vice President Dick Cheney, and many others.
Another move was that Julian Assange “was extracted from the Ecuadorian Embassy to take down the cabal, and he may be pardoned along with Mike Flynn,” the sources add.Deep State “Plan C” Is to Kill Trump, Advisor Roger Stone Warns
The Deep State's “Plan A,” Stone said, is the imploding “investigation” into alleged “Russian collusion” by Special Counsel Robert Mueller. If and when that fails, which Stone suggested was likely, the establishment would move to “Plan B.” In essence, that plot would involve trying to get a majority of Trump's cabinet to declare him unfit for office. This would allow Trump to be removed under the U.S. Constitution's 25th Amendment — another scheme Stone said would probably flop. Last but not least, though, if all else fails, Stone warned of “Plan C”: Killing the president.
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 8634
Data de înscriere : 05/11/2012

https://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum