AMINTIRI DESPRE VIITOR-ROMÂNIA DE MÂINE , RrOMANIKA BABANA
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Un guvern cu atâta Plumb nu poate fi decât toxic pentru România

In jos

Un guvern cu atâta Plumb nu poate fi decât toxic pentru România Empty Un guvern cu atâta Plumb nu poate fi decât toxic pentru România

Mesaj Scris de Admin Sam Ian 27, 2018 3:01 am

În vreme ce tovarășul liberal de cumetrie – sau curvăsărie, nu mai țin bine minte – Călin-Anton-cu-șoricul-de-beton și-a amintit că azi e ziua lui Nea Nicu și de aceea a mai promis amărăștenilor să le mai dea, a la Ceaușescu, o sută de lei în plus la salariul minim pe economie, guvernul Dragnea III pregătește deja noua ofertă electorală pentru gușterii care-l vor mai vota. Sutica de palincă e ca și rezolvată – căci fain ar fi ca domnul tătic-milionar din spirtoase al proaspetei ministrese de la Turism, Ioana Bran, să cinstească și el masa, după așa pleașcă –  mai rămân de adus „dăcât” uleiul și zahărul pentru șoșonarii votanți.
Guvernul lui VeVe, făcut sub oblăduirea Hamsterului din Teleorman arată minunat: fii de foști membri ai Comitetului Central al PCR, lingăi prin vocație sau prin adaptare la mediu, incompetenți reciclați deja prin precedentele două guverne Dragnea, care atunci au fost incapabili, dar acum sunt priceperea întruchipată, duduițe, secretare, clănțăi, stimați tovarăși din activul de Partid, într-un cuvânt, cu mici excepții, niște neni și niște dudui pe care nu i-ați pune să vă păzească nici paltonul, fiindcă ori i-ar lăsa pe alții să vi-l ciordească, ori ar fugi chiar ei cu el.
Mai presus de toate, peste noul cabinet al Vasilicăi-Viorica plutește un damf de Plumb de-ți mută nasul. Geaba zice în lege că urmăriții penal n-au ce căuta în funcții publice. Dragnea și-a pus bambina Rovina iarăși în guvern, după ce abia i-o scosese Tudose. De ce? Pentru că poate! Pentru că așa vrea mușchii lui fesieri, să nu dea doi bani pe lege și pe stat, căci azi statul e el, chiar dacă Daddy n-are nimic din Ludovic al Paișpelea, nici când stă pe veceu. Tocmai pentru sfidarea asta, tocmai pentru mârlănia la care Dragnea nu pare să renunțe nici în ruptul capului, președintele Iohannis ar trebui să nu gireze acest guvern. Ar trebui să n-o primească pe duduia Plumb nici măcar să intre la Cotroceni, că poluează bunătate de palat. Ar trebui să intre într-un soi de grevă prezidențială, cum Regele Mihai a intrat, în 1945, în greva regală, și să refuze coabitarea cu acest cabinet de slugoi, de duce-tavă și ține-cal de-ai lui Dragnea. Guvernul Vasilica are toate calitățile pentru a îngropa definitiv România, dând lovitura de grație nu doar economiei și justiției, ci și tuturor românilor cinstiți, sufocați de Fisc și de hoțiile bandiților de la putere. Domnule președinte Iohannis, nu vă faceți părtaș la așa ceva! Opriți acest guvern toxic, opriți otrăvirea țării și puneți-le odată stavilă acestor soldăței de plumb ai Flaușatului, până nu ne îmbolnăvesc pe toți de saturnism!
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 10767
Data de înscriere : 05/11/2012

https://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum