SCANDALUL SALARIILOR DE DEMNITARI: O LECTIE DE REALPOLITIK PENTRU PRESEDINTE
AMINTIRI DESPRE VIITOR-ROMÂNIA DE MÂINE , RrOMANIKA BABANA :: IN ZBOR PESTE UN CUIB DE CUCI PLANEAZA LACOMI POLITRUCI :: Memento Porcius Politicus , ubi bene ibi patria :: ANTIILUZII : Unde e iluziile mele , care le-am avut?
Pagina 1 din 1
SCANDALUL SALARIILOR DE DEMNITARI: O LECTIE DE REALPOLITIK PENTRU PRESEDINTE
http://inpolitics.ro/scandalul-salariilor-de-demnitari-o-lectie-de-realpolitik-pentru-presedinte_18431090.html & https://sites.google.com/site/cevaabsurd/scandalul-salariilor-de-demnitari-o-lectie-de-realpolitik-pentru-presedinte Scriam ieri că PSD își aranjează vertiginos ploile politice printr-o colaborare tot mai armonioasă cu președintele Iohannis, în timp ce PNL rămîne cu buzele umflate, pe margine. Evenimentele scurse de atunci indică chiar mai mult de atît: PSD a depășit stadiul armoniei și a ajuns chiar la capitolul manipulării președintelui, căruia i-a servit o lecție de realpolitik greu de uitat.E vorba de scandalul zilei privind majorarea considerabilă a salariilor înalților demnitari, propusă de premierul interimar Gabriel Oprea, și aplaudată cu multă căldură de președinte. Presa a vorbit, vehiculînd informații de culise, despre un aranjament discret între guvern și președinte. Primul decidea, al doilea lăuda, lucru care s-a și întîmplat, de altfel. Cînd totul părea bătut în cuie, a căzut bomba: Ponta, revenit din străinătate, a declarat, chipurile supărat, că nu e de acord cu această măsură, care va trebui luată doar cînd se majorează și restul salariilor de bugetari.KO politic: președintele Iohannis cade dezastruos în ochii românilor drept unul preocupat mai mult de binele propriu decît de al țării, în timp ce Ponta e omul de bun simț care vrea binele tuturor. |
ce e val ca valul trece- Mesaje : 139
Data de înscriere : 11/07/2013
Subiecte similare
» Dăncilă e premier , Oha un căcăcios , un președinte slab , nepregătit cu un precedent USL-ist.Un simplu turist .
» Realpolitik pentru USR
» Infodemia Trump, o lecție pentru întreaga omenire
» OHA STĂ LA COTITURĂ AȘTEPTÎNDU-L PE LIVACHE CA SĂ-I DEA ȘUTURI ÎN COAIE ȘI APOI , BOCANCI ÎN GURĂ-neamțu-i neamț și beat în șanț ,iacă na, a vorbit Franz .
» Realpolitik pentru USR
» Infodemia Trump, o lecție pentru întreaga omenire
» OHA STĂ LA COTITURĂ AȘTEPTÎNDU-L PE LIVACHE CA SĂ-I DEA ȘUTURI ÎN COAIE ȘI APOI , BOCANCI ÎN GURĂ-neamțu-i neamț și beat în șanț ,iacă na, a vorbit Franz .
AMINTIRI DESPRE VIITOR-ROMÂNIA DE MÂINE , RrOMANIKA BABANA :: IN ZBOR PESTE UN CUIB DE CUCI PLANEAZA LACOMI POLITRUCI :: Memento Porcius Politicus , ubi bene ibi patria :: ANTIILUZII : Unde e iluziile mele , care le-am avut?
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum