Evreii sunt evrei, nu-s nici ciori, nici porumbei
AMINTIRI DESPRE VIITOR-ROMÂNIA DE MÂINE , RrOMANIKA BABANA :: OHA si PNL :: Cu magarul lui Buridan din OHANISTAN in ABSURDISTAN
Pagina 1 din 1
Evreii sunt evrei, nu-s nici ciori, nici porumbei
Revenit din Israel cu coada între picioare și paviana plouată, fiindcă i-a stricat Iohannis toate aranjamentele, primul pușcăriabil al României, Liviu Dragnea, a dat ordin lingăilor și slugăilor lui din Partid, guvern și presă, să-l atace pe președinte, pe motiv că acesta ar fi antisemit. Sincer vorbind, nu cred că ideea asta i-a aparținut lui, pentru că țărănușul din Saelele n-are asemenea idei, că nu-l ajută IQ-ul, ci mai curând consultanților lui aduși pe bani grei din Israel, să-i sufle la ureche ce trebuie să spună și ce trebuie să nu spună. Numai băieții ăștia deștepți și-au dat seama că Liviu a intrat, cu sandale și cu șosete flaușate cu tot, într-un mare rahat și acum fac tot posibilul să-l scoată. Ei știu că nu poți îngropa un scandal în care ești vârât decât declanșând tu un scandal și mai mare, pe altă temă și de aceea l-au sfătuit pe Daddy: „Bă, coclete, nu fi prost! Ca să nu se mai uite lumea la tine că ai plecat pe ascuns, noaptea ca hoții, în Israel, apucă-te și zbiară în gura mare că Iohannis e antisemit, ca toți să se uite la el și tu să scapi!”
Astfel ne-am pomenit, de aseară, fără încetare, la toate televiziunile, pe toate site-urile, dezbătându-se fără încetare despre „antisemitismul impardonabil al președintelui”. Alo, lătrăii, antisemitism e numai în capul vostru sec, pentru că nicio instanță pe lumea asta nu interzice folosirea termenului de „evrei”. Păi dacă asta sunt? Evreii sunt evrei, nu-s nici ciori, nici porumbei, nu sunt nici papagali, nici babuini, nici șifoniere și nici mașini de spălat. Sunt evrei pentru că ăsta e termenul consacrat de vreo trei mii și ceva de ani și chiar Benyamin Netaniahu, premierul statului Israel, s-a referit recent la conaționalii săi, vorbind în engleză, ca la „jewish people”. Asta deși în limba engleză există și termenul de „israelian”. Ei, Dragneo, vezi cât de prost ești? Zicând de Iohannis că e antisemit fiindcă le zice evreilor „evrei” tocmai l-ai făcut antisemit și pe noul tău amic, Netaniahu!
Președintele nu le-a zis jidani, nu le-a zis jidovi sau alți termeni cu adevărat jignitori, le-a zis evrei pentru că evrei se numesc, după cum suedezii sunt suedezi, islandezii sunt islandezi sau italienii sunt italieni. Unde mai pui că termenul de evreu este trecut și în DEX ca atare, adică „persoană care face parte din populația de bază a actualului stat Israel”, tocmai pentru a-i deosebi pe evrei de palestinieni, armenieni, arameeni sau ce alte etnii mai trăiesc în statul Israel. Dacă chiar vrei să demonstrezi, băi, Livache, că Iohannis e anti-semit, pune-ți repede ciordacii din Parlament să declare termenul „evreu” anti-semit sau dictează-i proastei tale din Videle să dea o ordonanță de urgență în sensul ăsta și atunci da, poți zice că președintele a comis-o grav! Și nu uita să schimbi și denumirile – ”Teatrul evreiesc” să se numească ”Teatrul israelian” iar pe doamna Maia Morgenstern du-o cu forța, cu interlopii tăi, la Starea Civilă, să i se schimbe urgent numele în ”Maia Steaua-Dimineții”, că Morgenstern sună prea evreiește, zău așa!
Ei, și uite cum ajungem noi la miezul problemei: anume că lui Dragnea o să-i fie foarte greu să le explice idioților utili care l-au votat cum de a devenit subit așa bun prieten cu evreii. El, care era cu mândria de a fi român în gură, cu naționalismul, patriotismul, țărișoara lui, România, să se transforme, peste noapte, în aplaudacul străinilor? El, care urla că nu ne vindem țara, că n-avem nevoie de străini și de corporații și vai, mai ales că n-avem nevoie de Soroș, să stea acum cu capul plecat în fața conaționalilor lui Soroș? Păi ce-ai făcut, măi, nene Liviule, ți-ai trădat electoratul, care te-a votat tocmai pentru că nu-i suferă pe străini și vedea în tine stâlpul românismului? Ai grijă, Dragneo, că din dorința de a ajunge cu orice preț la bucile lui Trump, doar-doar te-o scăpa ăla de pușcărie, riști nu numai să-i pierzi pe imbecilii care au crezut în tine, riști să-i și înfurii. Și dacă nu te-or tăia ăștia-mprejur, de furie, mare minune! Dar vezi partea plină a paharului: așa o să mai ajungi „ales”, deși pe tine și pe Partidul tău n-o să vă mai aleagă nici naiba!
Subiecte similare
» evreii NU sunt o „rasă distinctă”dar sunt de fapt o multitudine de rase care sunt legate de religia frauduloasă a „iudaismului” : John Kaminski On John Friend's Realist Report
» Dovada faptului cã Hohenzollernii de România sunt evrei.
» Evreii Nu Sunt Deloc Invincibili
» „Nici tancurile, nici tunurile, nici presa cea mai abilitată, nu se pot lupta cu legendele”
» Nu știu dacă am mai fost vreodată așa de conștientă de mizeria în care trăim....nu mai cred în nimic: nici în justiție, nici în dreptate, nici în procese drepte
» Dovada faptului cã Hohenzollernii de România sunt evrei.
» Evreii Nu Sunt Deloc Invincibili
» „Nici tancurile, nici tunurile, nici presa cea mai abilitată, nu se pot lupta cu legendele”
» Nu știu dacă am mai fost vreodată așa de conștientă de mizeria în care trăim....nu mai cred în nimic: nici în justiție, nici în dreptate, nici în procese drepte
AMINTIRI DESPRE VIITOR-ROMÂNIA DE MÂINE , RrOMANIKA BABANA :: OHA si PNL :: Cu magarul lui Buridan din OHANISTAN in ABSURDISTAN
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum