AMINTIRI DESPRE VIITOR-ROMÂNIA DE MÂINE , RrOMANIKA BABANA
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

GODSENT HARMONY ESTE MULTUMIT

In jos

GODSENT HARMONY ESTE MULTUMIT Empty GODSENT HARMONY ESTE MULTUMIT

Mesaj Scris de Admin la data de Vin Mai 25, 2018 7:25 am

GODSENT HARMONY ESTE MULTUMIT  
In Italia, ori cate ori imigrantii nigerieni sunt suparati, au frustari, stari depresive, d-astea, sunt chemati politistii, nigerienii ii bat, si totul se sfarseste cu bine.
....https://bogdancalehari.wordpress.com/2018/05/25/godsent-harmony-este-multumit/


“Daca guvernul italian promite ca 500 000 de clandestini vor fi expulzati, judecatorii europeni vor spune ca acest lucru nu respecta normele Statului de drept; daca guvernul va incerca sa opreasca reintregirea familiilor imigrantilor, judecatorii europeni vor spune ca exista un drept al omului care se refera la o viata familiala normala; daca vor dori sa supuna construirea moscheilor unor referendumuri locale, cum este prevazut in programul Coalitiei, le vor vorbi de libertatea religioasa” –  Eric Zemmour
Ieri dimineata, nigerianul Godsent Harmony s-a dus la oficiul postal din Frosinone sa retraga niste bani din cont. Contul fiind gol, Harmony si-a descarcat nervii pe functionarii oficiului. Directorul a chemat politia. In Italia, ori cate ori imigrantii nigerieni sunt suparati, au frustari, stari depresive, d-astea, sunt chemati politistii, nigerienii ii bat, si totul se sfarseste cu bine.
Asa s-a intamplat si acum. Patrula a venit, carabinierul Michele De Filippo a incercat sa-l linisteasca pe imigrant, Harmony i-a dat un pumn in ureche si l-a doborat la pamant, dupa care a luat o bara de fier si l-a “fragezit” bine cu ea. De acelasi tratament a avut parte si celalalt politist. In final, crezand ca l-a omorat pe Michele, Harmony a rupt-o la fuga. A fost prins in cele din urma de alte echipaje ale politiei, dus la tribunal, unde a fost judecat in regim de urgenta si condamnat pentru ranirea grava a carabinierului (Michele are nevoie de 29 de zile de spitalizare) la 2 ani si jumatate inchisoare… dupa care a fost eliberat! Godsent Harmony nici macar nu poate fi expulzat pentru ca e solicitant de azil. Am spus ca totul se sfarseste cu bine.
Matteo Salvini, seful Ligii Nordului, formatiune care face parte din Coalitia de guvernare, a postat pe Facebook: “Roba da matti. Ma la musica presto cambierà! “ Adica “O treaba tampita, dar muzica se va schimba in curand”
Matteo Salvini ori nu stie ce vorbeste, ori nu stie pe ce lume traieste! Pentru ca, Italia fiind un Stat de drept, ultimul cuvant nu-l au alegatorii, si nici cei alesi, seful guvernului, sau, cu atat mai putin, el, Salvini, ci judecatorii – italieni sau de la CEDO, nu mai conteaza. Ei decid! Si cat timp decid ei, si nimeni nu stie cum pot fi opriti sa mai faca asta, Salvini va posta pe Facebook, legea va fi respectata, politistii vor manca bataie si Godsent Harmony va fi multumit. Bineinteles nu si italienii, dar s-au obisnuit cu asta – traiesc doar intr-un stat de drept si nu intr-o democratie
Frosinone, diventa una furia alle Poste e scaraventa carabiniere a terra. Migrante processato e rimesso in libertà
Il nigeriano di 20 anni, condannato a due anni e mezzo di reclusione e, come prevede la norma, tornato libero. È un richiedente asilo e non potrà essere espulso. Salvini: "Presto la musica cambierà"Arrestato, processato e subito rimesso in libertà un migrante che, ieri mattina a Frosinone, dopo aver seminato il panico all’ufficio postale ha colpito uno dei carabinieri intervenuti, scaraventandolo a terra e facendogli perdere conoscenza. Tutto nell’arco di ventiquattro ore.
Godsent Harmony, nigeriano di 20 anni, richiedente asilo, inizialmente ospite in un centro di Piedimonte San Germano e poi stabilitosi a Frosinone, ieri si è recato all’ufficio postale di via Fosse Ardeatine, per prelevare denaro con la sua Postepay. Il conto, però, era vuoto e a quel punto il giovane, che sembra abbia il vizio del gioco d’azzardo, si è scagliato contro il direttore delle Poste, prendendo a calci la vetrata dell’ufficio, e ha terrorizzato gli utenti in quel momento in fila.Chiesto l’intervento dei carabinieri, sul posto si è recata una pattuglia, ma per tutta risposta il ventenne ha scaraventato a terra uno dei militari, Michele De Filippo, al quale i medici assegneranno poi una prognosi di 25 giorni, e ha infine cercato di fuggire a piedi.
In piazza Gramsci, dopo che ha cercato di dileguarsi facendosi largo con una sbarra di ferro, è stato infine fermato da altri carabinieri intervenuti e arrestato con le accuse di resistenza, violenza e lesioni a pubblico ufficiale. Questa mattina è stato processato con rito direttissimo, condannato dal Tribunale di Frosinone a due anni e mezzo di reclusione e, come prevede la norma, rimesso in libertà. Trattandosi di un richiedente asilo, Harmony non potrà inoltre essere espulso.
La foto del carabiniere a terra intanto sta diventando virale e la Lega, tramite i social network, promette fuoco e fiamme. Ne ha infatti scritto anche il segretario della Lega Matteo Salvini su Facebook: "Avendo problemi con il bancomat, Godsent Harmony, nigeriano ventenne, ieri a Frosinone ha pensato bene di aggredire gli impiegati dell'ufficio postale e di mandare all'ospedale un Carabiniere, tentando anche di colpirlo con una spranga. Processato stamattina, è stato condannato ma subito rimesso in libertà, e non può essere espulso perché "richiedente asilo". Roba da matti. Ma la musica presto cambierà!".
Un episodio dunque che riaccende polemiche mai sopite sulla gestione del fenomeno migratorio. A Frosinone, del resto, rispetto alle altre province del Lazio, i problemi con i migranti sono numerosi e da tempo sono in corso indagini su diverse coop che si occupano dell’accoglienza.
GODSENT HARMONY ESTE MULTUMIT 163148751-51fd093f-a205-4994-9068-53be57c1a0dd

Frosinone, devine o furie la Oficiul Poștal și aruncă carabinieri pe teren. Migrantul a încercat și eliberat

Nigerianul de 20 de ani, condamnat la doi ani și jumătate în închisoare și, în conformitate cu legea, a revenit liber. El este un solicitant de azil și nu poate fi expulzat. Salvini: „Curând muzica se va schimba“, a fost arestat, a încercat, și imediat eliberat un migrant care, ieri dimineață în Frosinone, având semănate panică post office a lovit unul dintre poliția a intervenit, îl bate la pământ și făcându-l să-și piardă cunoștința. Totul în douăzeci și patru de ore.Harmony Godsent, nigerian în vârstă de 20 de ani, solicitant de azil, inițial un oaspete în centrul Piedimonte San Germano și apoi stabilit în Frosinone, ieri a mers la oficiul poștal din Via Fosse Ardeatine, să-și retragă bani cu Postepay lui. Proiectul de lege, cu toate acestea, a fost gol moment în care tânărul, care pare să aibă viciul jocurilor de noroc, a criticat împotriva postmaster, lovind la biroul de sticlă, și terorizat utilizatorii la acel moment într-un rând.Întrebat intervenția poliției, pe site-ul ați vizitat o patrulă, dar pe tot răspunsul douăzeci de ani a fost aruncat la pământ unul dintre militari, Michele De Filippo, pe care medicii apoi atribuie un prognostic de 25 de zile, și în cele din urmă a încercat să scape pe jos.În Piazza Gramsci, după ce a încercat să dispară făcând drumul lor, cu o bară de fier, a fost în cele din urmă oprit de alte poliția a intervenit și a arestat sub acuzația de rezistență, violență și rănirea ofițerului. În această dimineață a fost judecat cu un rit foarte direct, condamnat de Curtea de la Frosinone la doi ani și jumătate de închisoare și, după cum prevede legea, eliberat în libertate. Ca solicitant de azil, Harmony nu poate fi expulzat.Fotografia carabinierei pe teren devine virală, iar Liga, prin intermediul rețelelor sociale, promite foc și flăcări. De fapt, a scris, de asemenea, Liga secretar Matteo Salvini pe Facebook: „Având probleme cu ATM, Harmony Godsent, douăzeci de ani, nigerian, ieri, în Frosinone a considerat potrivit pentru a ataca angajații poștale și pentru a trimite spital un polițist, chiar încercând să-l lovească cu un bar. "A fost procesată azi dimineață
condamnat, dar imediat eliberat și nu poate fi expulzat din cauza "solicitantului de azil". Chestii nebunești. Dar muzica se va schimba în curând! ".
Un episod care reia controversa nu a încetat niciodată să gestioneze fenomenul migrației. De asemenea, în Frosinone, în comparație cu celelalte provincii din Lazio, problemele cu migranții sunt numeroase și au fost desfășurate investigații pentru mai multe coopuri cu recepția.


Admin
Admin
Admin

Mesaje : 8622
Data de înscriere : 05/11/2012

https://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum