AMINTIRI DESPRE VIITOR-ROMÂNIA DE MÂINE , RrOMANIKA BABANA
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

Gușă: Traian Băsescu face jocurile lui Dragnea

In jos

Gușă: Traian Băsescu face jocurile lui Dragnea  Empty Gușă: Traian Băsescu face jocurile lui Dragnea

Mesaj Scris de Admin la data de Joi Mai 31, 2018 8:29 am

Gușă: Traian Băsescu face jocurile lui Dragnea
,,Băsescu l-a atacat pe Ludovic Orban pentru o chestiune legitimă, o plîngerea legală și legitimă la urma urmei... IERI(vineri -n.r.) s-a trezit să-l atace pe Nicu Bănicioiu. Ce-o fi avut el cu Nicu Bănicioiu? Băsescu e disperat ca lui Dragnea să-i iasă jocul pe justiție și atunci face tot ce poate, din exterior, astfel încât siliuirea justiției să se facă în favoarea unor vinovați pe care actuala putere vrea să-i protejeze'', a spus Cozmin Gușă.
 În mandatul lui Traian Băsescu s-a implementat o anormalitate a monitorizării și ascultării unor oameni care nu erau pericol, iar acum fostul președinte nu face nimic pentru a contribui la ”însănătoșirea” sistemului, a declarat consultantul politic Cozmin Gușă la Realitatea TV.
”Ce s-a instituit în regimul Băsescu pe lângă acest securism - s-a implementat o anormalitate a monitorizării și ascultării unor oameni care nu erau pericol; s-au făcut presiuni asupra unora care nu făceau parte din club. Degeaba plânge Băsescu azi că nu știa ce se întâmpla în mandatele lui. El nu dorește să contribuie la însănătoșire. Faptul că apare cu documente din când în când pentru a salva pe cineva nu înseamnă asta. Cât timp e sănătos și în putere ar trebui să contribuie la acest lucru. El este inteligent, dar înțelept nu cred că va ajunge”.
Securismul va juca un rol în cadrul evenimentelor de săptămâna viitoare, spune Gușă. ”La ce să ne așteptăm? Dragnea este un beneficiar al acestui securism (...) nu pot să aproximez în ce fel”.
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 8634
Data de înscriere : 05/11/2012

https://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum