Flory Rotaru bea ca să-şi uite amaru ? întreb pentru un şogor pesedist
Pagina 1 din 1
Flory Rotaru bea ca să-şi uite amaru ? întreb pentru un şogor pesedist
Flory Rotaru
a distribuit o postare.
Statul paralel apara leprele fara serviciu platiti din sponsorizarile ONG-iste ,turbulenti ,drogati si nesimtiti ?
Statul paralel apara leprele fara serviciu care votează PSD şi trăiesc pe spinarea celor ce muncesc , produc plusvaloare şi plătesc impozite
a distribuit o postare.
Statul paralel apara leprele fara serviciu platiti din sponsorizarile ONG-iste ,turbulenti ,drogati si nesimtiti ?
NESTIMATĂ BABET, mă uit la poza ta şi plâng
vaco .
Statul paralel apara leprele fara serviciu care votează PSD şi trăiesc pe spinarea celor ce muncesc , produc plusvaloare şi plătesc impozite
Flory Rotaru-frumoasa mis MOARTEA PASIUNII , proast
Flory Rotaru
https://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro/t5588-flory-rotaru-bea-ca-sa-si-uite-amaru-intreb-pentru-un-sogor-pesedist
Flory Rotaru Postac kkt ce te doare capul de ăsta , vezi plavanul cu babanul caselor !
DAPU LA MĂ-TA vrei ?
https://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro/t5588-flory-rotaru-bea-ca-sa-si-uite-amaru-intreb-pentru-un-sogor-pesedist
Flory Rotaru Postac kkt ce te doare capul de ăsta , vezi plavanul cu babanul caselor !
DAPU LA MĂ-TA vrei ?
- eşti proastă de puţi
- eşti urîtă de moare pula când te vede
- sari ca proasta cu gura în pulă
- nu mă interesează Iohannis , dacă te interesează linge-i pula până va fi subţire ca un chibrit
- mă cac în botul tău de muistă . muie nu-ţi dau , nu meriţi onoarea
Subiecte similare
» Stefan Paraschiv - postac sau idiot nativ ?întreb pentru un şogor pesedist
» CINE ÎI VA FI SECUND lui VeoriCA CARE îşi va face seppuku ?întreb pentru un şogor pesedist
» Dezastru pentru Dăncilă și PSD! După Dragnea, un pesedist de la S1 CONTESTĂ alegerea Vioricăi în fruntea partidului celor trei trandafiri
» Băsescu: Sunt state în UE mai corupte decât România. Nu trebuie să ajutăm țările din Schengen pentru că ne-au nedreptățit. România nu trebuie să uite acest lucru
» Și te uite cum trec investitorii…
» CINE ÎI VA FI SECUND lui VeoriCA CARE îşi va face seppuku ?întreb pentru un şogor pesedist
» Dezastru pentru Dăncilă și PSD! După Dragnea, un pesedist de la S1 CONTESTĂ alegerea Vioricăi în fruntea partidului celor trei trandafiri
» Băsescu: Sunt state în UE mai corupte decât România. Nu trebuie să ajutăm țările din Schengen pentru că ne-au nedreptățit. România nu trebuie să uite acest lucru
» Și te uite cum trec investitorii…
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|