Marius Dumitrescu-încearcă să nu fii idiot
Pagina 1 din 1
Marius Dumitrescu-încearcă să nu fii idiot
punct de plecare
DRAGNEA ABEREAZĂ „Protestatarii #Rezist au tabere de antrenament in munti”
Marius Dumitrescu
postacii abereaza si inventeaza pt ca tot nu pot fi controlati sau aduce dovezi.
@Marius Dumitrescu
postacii abereaza si inventeaza pt ca tot nu pot fi controlati sau aduce dovezi.<<fă un efort şi nu fi idiot >> <=><< l-am citat doar pe infractorul şef dragnea şi am dat link pt.sursă ...ce postaci inventezi ? Sunt alergic la cei ce postează de-amboulea folosind texte-şablon , fapt ce denotă sărăcia intelectuală >>
DRAGNEA ABEREAZĂ „Protestatarii #Rezist au tabere de antrenament in munti”
Marius Dumitrescu
postacii abereaza si inventeaza pt ca tot nu pot fi controlati sau aduce dovezi.
@Marius Dumitrescu
postacii abereaza si inventeaza pt ca tot nu pot fi controlati sau aduce dovezi.<<fă un efort şi nu fi idiot >> <=><< l-am citat doar pe infractorul şef dragnea şi am dat link pt.sursă ...ce postaci inventezi ? Sunt alergic la cei ce postează de-amboulea folosind texte-şablon , fapt ce denotă sărăcia intelectuală >>
Subiecte similare
» „Stimabile OHA, eşti un idiot!”
» Dăncilă e premier , Oha un căcăcios , un președinte slab , nepregătit cu un precedent USL-ist.Un simplu turist .
» MARIUS TUCA dixit : AM SA TE FUT !!
» Brebe Marius , el însuşi-nu e pesedist , nu , nu
» Stefan Paraschiv - postac sau idiot nativ ?întreb pentru un şogor pesedist
» Dăncilă e premier , Oha un căcăcios , un președinte slab , nepregătit cu un precedent USL-ist.Un simplu turist .
» MARIUS TUCA dixit : AM SA TE FUT !!
» Brebe Marius , el însuşi-nu e pesedist , nu , nu
» Stefan Paraschiv - postac sau idiot nativ ?întreb pentru un şogor pesedist
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|