Exploziile din Suruc confirma fratia Erdogan-ISIS. Misterul concediului prelungit a fost elucidat. De ce are dreptate Traian Basescu in problema moscheii deși se exprimă ca un șef de galerie pus mereu pe ceartă si bătaie.
Pagina 1 din 1
Exploziile din Suruc confirma fratia Erdogan-ISIS. Misterul concediului prelungit a fost elucidat. De ce are dreptate Traian Basescu in problema moscheii deși se exprimă ca un șef de galerie pus mereu pe ceartă si bătaie.
&
Follow Up 23.07.2015. La doar cateva zile distanta dupa explicatiile pe care le-am dat in legatura cu jocul murdar al lui Erdogan, iata si dovezile. Sper sa le citeasca si tatarii nostri, si restul musulmanilor dar si muftiul Iusuf Muurat. Si sa inteleaga definitiv de ce Traian Basescu avea dreptate.....
ILUMINATI- Mesaje : 387
Data de înscriere : 16/02/2013
Subiecte similare
» Misterul concediului prelungit al lui Victor Ponta a fost elucidat dar nimeni nu vrea să-l explice. De ce are dreptate Traian Basescu in problema moscheii deși se exprimă ca un șef de galerie pus mereu pe ceartă si bătaie.
» Interviu EXCLUSIV. Traian Băsescu: Erdogan preferă aliaţi care să nu-l critice
» BASESCU CONFIRMA : arestările din ultimul timp sunt expresia unei răfuieli politico-mafiote
» Traian Băsescu, la TVR: Ţinta trimiterii în judecată a lui Gabriel Oprea nu a fost Oprea, ci îndepărtarea lui Tiberiu Niţu
» Basescu si Jack Cristoiu CATARAT pe vrejul de fasole : "E la modă să te dezici de Traian Băsescu. Eu nu mă dezic! "
» Interviu EXCLUSIV. Traian Băsescu: Erdogan preferă aliaţi care să nu-l critice
» BASESCU CONFIRMA : arestările din ultimul timp sunt expresia unei răfuieli politico-mafiote
» Traian Băsescu, la TVR: Ţinta trimiterii în judecată a lui Gabriel Oprea nu a fost Oprea, ci îndepărtarea lui Tiberiu Niţu
» Basescu si Jack Cristoiu CATARAT pe vrejul de fasole : "E la modă să te dezici de Traian Băsescu. Eu nu mă dezic! "
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum