DRAGNEA F...FĂRĂ P...de DĂNCIL VIRIL
AMINTIRI DESPRE VIITOR-ROMÂNIA DE MÂINE , RrOMANIKA BABANA :: „Nec audiendi qui solent dicere, Vox populi, vox Dei, quum tumultuositas vulgi semper insaniae proxima sit" :: PSD :: Dragnea
Pagina 1 din 1
Bă dragnea , jupîne , nu ți-am zis io ție de îți iei maimuță , cumpără și câineDăncilă
· “o femeie civilizata, neconflcituala, deosebit de comunicativa”, care “nu s-a dezis niciodata de initiativele noastre de imbunatatire a legilor justitiei”
https://www.hotnews.ro/stiri-politic-22229050-live-text-video-dragnea-iese-conferinta-presa-dupa-dancila-fost-propusa-cex-pentru-functia-premier.htm
· ”Are avantajul de a fi stat 9 ani departe de politica internă. A respirat aer occidental”
https://www.libertatea.ro/stiri/dragnea-despre-viorica-dancila-2124080
link Facebook
Subiecte similare
» Valentin Dragnea: “Mâine vreau sa am 2 miliarde pe masă, fără prea multă gălăgie. Nu-i am, vă bag pe toți unde vă este locul!”
» Dragnea minte fără cap. Dovezi fără "valiză", care-l distrug
» Eliminarea moștenirii Dragnea nu e posibilă fără DNA
» Cumpănașu, un Dragnea fără mustață: pretinde că încearcă să oprească un protest, așa cum și fostul președinte al PSD, actual pușcăriaș, spunea că a stopat mii de manifestanți care ar fi vrut să-l susțină la ÎCCJ
» Pentru ce lasă Dragnea țara fără rezervă valutară
» Dragnea minte fără cap. Dovezi fără "valiză", care-l distrug
» Eliminarea moștenirii Dragnea nu e posibilă fără DNA
» Cumpănașu, un Dragnea fără mustață: pretinde că încearcă să oprească un protest, așa cum și fostul președinte al PSD, actual pușcăriaș, spunea că a stopat mii de manifestanți care ar fi vrut să-l susțină la ÎCCJ
» Pentru ce lasă Dragnea țara fără rezervă valutară
AMINTIRI DESPRE VIITOR-ROMÂNIA DE MÂINE , RrOMANIKA BABANA :: „Nec audiendi qui solent dicere, Vox populi, vox Dei, quum tumultuositas vulgi semper insaniae proxima sit" :: PSD :: Dragnea
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|