AMINTIRI DESPRE VIITOR-ROMÂNIA DE MÂINE , RrOMANIKA BABANA
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

În studioul Realitatea TV Băsescu S-A DEZLĂNTUIT în direct

In jos

 În studioul Realitatea TV Băsescu S-A DEZLĂNTUIT în direct Empty În studioul Realitatea TV Băsescu S-A DEZLĂNTUIT în direct

Mesaj Scris de Admin Dum Apr 19, 2015 11:06 pm

http://mementoporciuspoliticus.blogspot.ro/2015/04/in-studioul-realitatea-tv-basescu-s.html

Traian Băsescu, în studioul Realitatea TV: "Domnul Guşă are probleme cu matematica şi cu logica. Este un urechist, un analist foarte slab. Domnule Hoandră, îmi sunteţi foarte antipatic şi ca ziarist, şi ca om"
Traian Băsescu a fost invitatul jurnalistului Octavian Hoandră, în emisiunea "Realitatea românească", de la Realitatea TV. Fostul şef al statului a vorbit despre justiţie, arestările din ultima perioadă, dar şi despre cele două mandate ca preşedinte al României. În emisiune au fost prezenţi jurnaliştii Rareş Bogdan, Costi Rogozanu, Mircea Coşea, Florin Poenaru şi Iulian Leca, iar prin telefon a intrat şi consultantul politic Cozmin Guşă.
Cele mai importante declaraţii:
• T. Băsescu: Domnul Guşă are probleme cu matematica şi cu logica. De regulă, toti sunt cunoscători despre ce am făcut mandatul meu, foarte mulţi sunt neinformaţi, domnul Guşă este unul dintre aceşti oameni. Eu nu mă dezic de oameni, mă dezic de atitudini", a spus Traian Băsescu la Realitatea TV, după ce patronul trustului a spus că România se află în momentul de faţă într-un moment critic.
• T. Băsescu: Nu o să accept niciodată că ideea că un preşedinte de ICCJ se duce la bilanţul DNA şi spune că suntem pe aceeaşi baricadă în lupta anticorupţie. Judecătorul nu e pe nicio barciadă, e un Dumnezeu care nu e pe baricada nimănui. Nu o să-mi asum că am fost cel care a numit procurori care spune 'Dacă e nevoie, arestăm 1.000 de oameni'. Procurorul nu arestează. Eu sunt cel care susţine da, am contribuit la construcţia unei justiţii puternice, dar departe de a fi perfectă la acest stadiu, dar nu am auzit în mandatul meu procuror să spună 'Dacă e nevoie, arestăm 1.000 de oameni'. Nu! Distorsionezi instituţia. Am momente în care mi se pare că după instalarea la putere a lui Iohannis se face un spectacol prin care oameni numiţi de mine încearcă să arate cât sunt de utili şi noii puteri. Iar asta mă deranjează!
• T. Băsescu: Sunt un atent observator al evoluţiilor. Gândiţi-vă la un film american în care procurorul şi avocatul sunt în sală şi e un Dumnezeu care împarte dreptate"
• T. Băsescu: Dacă găsiţi o singură declaraţie de-a mea în care am spus că Voiculescu trebuie arestat , în cazul de faţă eu vă cer scuze, dar nu am spus.
• T. Băsescu: Eu când auzeam pe stadioane "Băsescu la puşcărie"  credeţi că eram un om de cocă şi acceptam să se spună orice?
• T. Băsescu: Domnule Rogozanu, cum puteţi să faceţi propagandistic afirmaţia Băsescu şi Mircea Badea au aceleaşi obiective? Personal, nu mă uit la acest post. Îl consider un post anti-naţional. Vă recomand să vă uitaţi mai puţin la Antena 3."Eu nu mă uit la postul Antena 3. Urmărirea postului Antena 3 nu face bine nici măcar domnului Rogozanu.
• T. Băsescu: Nu spun că justiţia nu e bună, am spus tot timpul că am încredere în justiţie. Domnule Hoandră, exageraţi. Eu taxez schimbarea de politică. Voiculescu, 10 ani a fost judecat în libertate, Remeş, judecat în libertate, Mureşan, la fel, Fenechiu, la fel, Năstase a fost judecat în libertate. Asta spun, un spectacol inutil. Ce cred că nu se înţelege acum şi voi pleda cât timp voi mai fi interesat de viaţa politică din România: în momentul în care ai ajuns la instituţii extrem de puternice - ICCJ, ANI, DNA, SRI - echilibrul între aceste instituţii care înseamnă statul şi cetăţeanul care stă în faţa lor, acuzat de ele, eventual, nu se poate face decât respectând dreptul omului. Mă surprinde... Legat de justiţie, s-a întâmplat ceva: o explozie a ideii arestăm omul. Când ai ajuns să ai instituţii atât de puternice în raport cu omul, drepturile omului rămân singura lui pavăză. Nu a-l umili. Scoaterea lor din DNA cu cătuşe, la ore de vârf... Nu-i îngrădi libertatea... Cu atâtea instituţii pe el... De multe ori i-am atenţionat discutând cu procurorul-şef DNA, cu procurorul general, să nu dea drumul la stenograme.
• T. Băsescu: Domnule Octavian Hoandră, îmi sunteţi foarte antipatic şi ca ziarist şi ca om. Sunteţi foarte slab ca ziarist.  Eu am fost un presedinte bun.
• C. Rogozanu: Aţi executat fără milă măsuri de austeritate, aţi fost un pilon foarte ascultător merkelian... Să discutăm despre felul în care aţi aplicat măsuri de austeritate.
• T. Băsescu: Nimic nu a fost gratuit, s-a făcut doar ce a trebuit.
• Mircea Coşa: Austeritatea nu trebuia să o introduceţi. În modelul acesta de austeritate, de ce aţi pedalat pe antagonizarea populaţiei? Asta a făcut ca societatea românească să se împartă. Clasa muncitorilor au intrat într-o situaţie de neîncredere... De ce aţi apelat la acest lucru? Ce nevoie aţi avut să puneţi pe unii împotriva altora, că eistă omul slab care cară în spate omul gras? Efectul nu a fost pozitiv...
• T. Băsescu: Cu omul gras, vă rog să înţelegeţi asta: faţă de numărul de angajaţi pe care-i avea România în servicii, industrie şi agricultură, aparatul de stat era monstruos de mare. Măsura de reducere a salariilor s-a luat pentru tot sectorul bugetar. Alternativa era să fie daţi afară într-o noapte cel puţin 250.000 de salariaţi. Am stat şi am chibzuit mult: putem face asta? Decizia a fost: mai bine-i menţinem pe toţi că e criză şi încercăm temporar o reducere a salariilor. În 2010 am ajuns în situaţia în care nu ne mai dădea nimeni bani pe mai mult de 3 luni pentru că eram o ţară destabilizată macro-economic. Aveam varianta grecească, probabil şi azi am fi fost într.o situaie instabilă, sau să ne stabilizăm macro-economic, ceea ce s-a şi întâmplat. Soluţia aceasta a făcut ca, odată aplicată în 2010, să trecem pe creştere economică în 2012.
• O. Hoandră: Nu-i aveti pe conştiinţă pe bebeluşii care au murit la Giuleşti?
• T. Băsescu: Domnule Hoandră, sunteţi de un penibil incredibil. Cum puteţi să spuneţi că sunt vinovat pentru situaţia din spitale? Cu închiderea spitalelor... Cred că s-au închis cca 50 de spitale... Nu mai ştiu exact cifra. Ştiţi cum au fost selectate de ministrul Sănătăţii? Spitale în care, dacă ajungea omul, nu aveau ce să-i facă. Atunci s-a spus: le transformăm în azile de bătrâni, le lăsăm cu un punct de interveţie, în schimb, achiziţionăm elicoptere, Salvări, să-i ducem în spitalele mari care au capacitate să-i şi salveze. Acolo, omul se amăgea că s-a dus la spital.
• O. Hoandră: Şi dumneavoastră sunteţi penibil. Ştiu că sunteţi agresiv.
• T. Băsescu: Eu ştiu ce aţi fost domnule Hoandă, aţi fost vai mama dumneavoastră
• O. Hoandră: Ştiu sigur că nu am fost marinar.
• T. Băsescu: În 2008, România a avut o creştere de 8,5%. Ce prognoză a primit Guvernul Tăriceanu pentru 2009? Pentru construcţia bugetului, elementul de bază care se ia în calcul e prognoza pe anul următor. (...) Politicianul, dacă nu e ajutat cu date de economişti, va lua decizii greşite.
• I. Leca: Care e cea mai mare realizare ca preşedinte?
• T. Băsescu: În primul rând, las un stat de drept foarte puternic. Justiţia are foarte multe probleme. Vedeţi câte blocaje la restituiri au fost în justiţie... S-a făcut un slat uriaş de la 2004 la 2014, dar cine crede că nu mai e nimic de făcut, se înşală! Şi SRI are probleme, şi justiţia... Nimeni nu spune că justiţia şi SRI sunt perfecte. V-am spus eu că justiţia a făcut corect retrocedările de nu s-au mai cumpărat dreptri litigioase?
• T. Băsescu: Aş vrea să închei spunându-i domnului Hoandă un lucru, câţi kilometri de autostradă a contractat guvernul Ponta şi câţi a contractat guvernul Boc în trei ani şi patru luni. În urma lui Ponta nu ştiu ce o să rămână, asistare socială.
• T. Băsescu: Avem prea mulţi asistaţi sociali, plus bugetari, pe care ăia două milioane care produc trebuie să-i susţină. Rămân un adversar al ideii că prima grijă a statului trebuie să fie asistenţa socială în loc să fie crearea locurilor de muncă
• T. Băsescu: Domnule Rareş Bogdan, nu-mi face o deosebită plăcere să vă văd.
• Rareş Bogdan: Nici mie. Eram cu câţiva prieteni, cu fiul meu, mă întorceam de la Snagov, dar m-a sunat patronul acestei televiziuni, domnul Cosmin Guşă, să vin în emisiune, dar nu este o plăcere. Aţi jignit până acum.
• R. Bogdan: Udrea e vinovată?
• T. Băsescu: Nu. Sunt convins că nu a luat geanta cu 900.000 de euro. Refuz să cred că putea să o primească în Cabinet. Convingerea mea e Georgescu şi nici Bica nu au luat mită în calitatea pe care au avut-o acolo.  
• Am trecut printr-o înscenare la PNA, în 2003. Acolo era un expert care era salariat al PNA-ului şi a făcut o expertiză în care constata două lucruri: că s-a produs o pagubă de 500 mil. de dolari şi că s-a făcut o fraudă de altă jumătate de milion de dolari. Expertul era un fost salariat al DNA, în subordinea procurorului, şi a dat procurorului ce a vrut să primească. A vrut să primească pagubă, pagubă au primit.
• Am înţeles că, după evaluarea expertului, terenul de la Plumbuita costă 280 euro mp. Am căutat şi eu la notari preţul. Acela e preţul pe care statul îşi încasează taxele. În ianuarie 2011, preţul în grila notarilor, era 485 euro, faţă de 280. În raportul expertului DNA, mp la Plumbuita costa 280 euro, în grilă era 485 euro mp. În rest, Dumnezeu ştie! Nu ştiu mai mult!
• Acum nu sunt arestaţi pentru că sunt vinovaţi - Udrea, Georgescu, Bica. Judecătorii care au decis arestarea nu au decis că sunt vinovaţi, au decis că e necesar arestul preventiv pentru a nu compromite probele. Probele se duc când începe procesul. Parchetul încă nu a trimis rechizitoriul la instanţă. Oamenii arestaţi preventiv încă nu sunt vinovaţi. Când judecătorul o să spună 'Sunt vinovaţi!', nu o să contest.
• Pe mine mă surprinde că dintr-o dată au apărut astfel de informaţii despre care eu nu am ştiut nimic. Mi se pare foarte ciudat (că informaţiile au apărut după ce T. Băsescu a plecat de la Cotroceni. n.r.). Nu am ţinut pe lângă mine oameni despre care am ştiut că sunt corupţi. Când au ajuns înregistrarile la DNA, după 3 zile l-au arestat pe fratele meu.
• R. Bogdan: Despre condamnarea lui Năstase în "Trofeul Calităţii". Aţi făcut vreo presiune ?
• T. Băsescu: E ridicolă întrebarea.
• R. Bogdan: V-aţi bucurat când a fost condamnat?
• T. Băsescu: Nu.
Despre ofiţerii acoperiţi din presă:
• T. Băsescu: Când afirmaţia e făcută de şefi de serviciu, eu e să spun? Deocamdată, citez şi eu din Maior... Mie serviciile mi-au fost extrem de utile şi au rămas foarte puternice. E un lucru excepţional. Având în vedere forţa e care o au, trebuie instituit un sistem de control mult mai eficient. În orice ţară civilizată, controlul serviciilor secrete îl face Parlamentul. (...) E extrem de important ca, prin modificarea legislaţiei, serviciile secrete să fie controlate. Tentaţia unui serviciu necontrolat este să acapareze informaţie. Depinde ce atribuţiuni dai comisiei de control prin lege. Georgian Pop, foarte tare! Serviciile secrete trebuie să fie controlate.
• R. Bogdan: Aţi avut încredere 10 ani în Coldea şi în Maior... Au reformat sistemul, SRI-ul... Atunci au fost buni, acum nu mai sunt?
• T. Băsescu: De ce mergeţi la speculaţii ieftine? Vă duceţi la speculaţii mărunte... În 2006, am primis la Parlament tot setul de legislaţie pentru Serviciile secrete. Nimeni nu a vrut să le ia măcar în dezbatere. Probabil în 2006 nu-mi puneam problema că sunt atât de puternice încât trebuia să existe control. E bine că au forţă, numai că trebuie cineva să ştie ce fac.
• R. Bogdan: Nu e ciudat când Udrea, în ultimele apariţii publice din libertate, ataca în forţă SRI?
• T. Băsescu: Îi spuneam 'Elena'. Nu discut subiectul acesta.
• Traian Băsescu: Mă, Cozmine, orice cifră înmulţită cu zero e zero.
• C. Guşă: Pe plan intern, v-aţi propus reforma clasei politice şi a Parlamentului. A rezultat o clasa politică alambicată şi acelaşi număr de parlamentari. Din punct de vedere personal, avem un preşedinte Băsescu la final de mandat în care apropiaţii săi şi cei din familia sa sunt suspecţi, prigoniţi. O Românie într-un declin instituţional nu este ceea ce mi-am dorit în 2004 când am fost alături de preşedintele Băsescu să scap de mafie. Acum mafia nu mai este doar portocalie.
• Traian Băsescu: Eu nu am avut prieteni jurnalişti. Dumneavoastra credeţi că pentru mine este vreo deosebire între ce este aici şi Antena 3, între ce am văzut în seara asta aici. Începeţi toate emisiune cu un speech şi ţinându-vă invitaţii în studiu şi vorbind doar  marele guru Rareş Bogdan, asemenea lui Gâdea, şi nu mă mai interesaţi.
Despre Republica Moldova
• Rareş Bogdan: Este un eşec Republica Moldova?
• Traian Băsescu: Moldova se poate transforma într-un eşec. Resping total analiza lui Guşă. Este un urechist, un analist foarte slab.
• O. Hoandră: Deci am pierdut Moldova?
• Traian Băsescu: Pentru mine neimplicarea în momentul formării guvernului de la Chişinau e un indicator al pierderii Moldova. După cazul Ucraina, UE nu se va mai extinde în est, Balcanii sunt ultima extindere.
• Rareş Bogdan: Aţi fost cu domnul Cocoş şi cu doamna Udrea în Qatar sau Dubai în perioada mandatului? 
• T. Băsescu: Mintiţi. Lansaţi informaţii false.
• O. Hoandră: Ce mai putem face pentru Moldova? 
• T. Băsescu: Întrebaţi-l pe domnul Iohannis. Moldova mai poate ajunge în UE doar prin unirea cu Romania. Altfel nu mai poate. Am făcut această afirmaţie privind la ce face Moscova, care nu vă dă drumul nici Moldovei, nici Ucrainei către UE. Situaţia Moldovei s-a schimbat radical dupa Ucraina.
http://www.evz.ro/traian-basescu-la-realitatea-tv-domnul-gusa-are-probleme-cu-matematica-si-cu-logica.html


Ultima editare efectuata de catre Admin in Lun Apr 20, 2015 8:46 pm, editata de 1 ori
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 9279
Data de înscriere : 05/11/2012

https://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

 În studioul Realitatea TV Băsescu S-A DEZLĂNTUIT în direct Empty Zglobiu popor, gureşă menajerie!

Mesaj Scris de Admin Dum Apr 19, 2015 11:07 pm

Chiar n-am înţeles ce-a urmărit Traian Băsescu prin apariţia de aseară la Realitatea TV. Aş zice că a căzut într-o capcană de popândăi dacă nu i-aş cunoaşte atât de bine şiretenia. Şi totuşi, emisiunea a ieşit foarte prost pentru el. Putea să iasă chiar catastrofal dacă nu ar fi avut în faţă nişte ziarişti ageamii, copleşiţi de moment. 
Totul, de la moderator la formatul emisiunii si la invitaţii ajutători, a demonstrat, dacă mai era nevoie, un amatorism pe măsura găunosului patron al postului. Cozmin Guşă a ţinut cu tot dinadinsul să ne demonstreze că vine din altă lume profesională. De acolo unde informaţia se obţine ocult, raportările sunt botezate pompos ”analize” şi comunicarea este echivalentă cu gargara de îmbrobodit prostii.
Ar fi atât de simplu să îl bagi în corzi pe Traian Băsescu într-un astfel de interviu, transmis în direct şi fără un chestionar agreat dinainte de părţi . Se ştie că atunci când este atacat, jigneşte. Se ştie şi cum: “dacă aţi fi cinstit, dar nu sunteţi”, “acesta este un neadevăr, minţiţi”, etc. Replica ar trebui să cadă sec, molcom şi nu răstit, cu zâmbetul pe buze:
– “sunteţi penibil să vorbiţi tocmai dumneavoastră de cinste când aveţi la activ atâtea potlogării” (urmat de exemple inatacabile: incendierea navei de la Anvers, casa din Mihăileanu, spălarea de bani cu terenurile lui Căşuneanu ori altele, chiar mai bine alese);
sau
– “dumneavoastră nu aveţi căderea morală să-i faceţi pe alţii mincinoşi când este de notorietate că sunteţi unul dintre cei mai mari mincinoşi politicieni ai naţiei” (şi din nou exemple de netăgăduit: imi voi da demisia în 5 minute, nu vreau să rămân preşedinte la masa verde, poate a spus copilul ceva – nu am lovit copilul etc. etc. etc.).,
N-aş mai insista pe grotescul apariţiei intempestive în emisiune a lui Rareş Bogdan, deranjat de patron de la un şpriţ în Herăstrău cu “marele (???) ziarist Tatulici” (acest Gică Petrescu al presei lăutăreşti) , pentru a fi trimis în studio să-i ţină piept fostului preşedinte degrabă dătătoriu de capete în gură. Cum şi Rareş Bogdan s-a înmuiat rapid după ce şi-a vărsat “durităţile” din listuţa cu tema de-acasă, însuşi marele Cozmin Guşă a intervenit prin telefon ca să tranşeze mardeala. Cu o analiză demnă de furişările reptiliene deprinse acolo unde are cartea de muncă, a încercat să-l desfiinţeze pe Băsescu dând impresia că-l apără. Truc ce i-a fost amendat sec de împricinat, care (doar băieţii se cunosc bine din lupte în care au trişat cot la cot în interes comun) l-a ştampilat cu măgulitorul calificativ de urechist în ale analizei politice.
Să revin însă la motivaţia lui Băsescu de a se expune într-o astfel de configuraţie ostilă şi greu de controlat. Să fi fost nevoia transmiterii unor mesaje subliminale urgente, deschiderea de noi fronturi de luptă sau, pur şi simplu, obişnuita sa mâncărime de limbă când se simte încolţit?
Cred că, după emisiunea de aseară, doamna Udrea a fost profund dezamăgită. Nu doar că ex-preşedintele nu a spus nimic în sprijinul noii ei ofensive împotriva SRI dar combativitatea acestuia la adresa lui Coldea a părut a fi în mare declin, dacă nu chiar metamorfozată în prudenţă. Flerul meu îmi şopteşte că de data asta Traian Băsescu a fost mai puţin spre deloc preocupat de Elena Udrea, propria lui soartă acaparându-i grijile şi energia. Povestirea, cu lux de amănunte, a secvenţei cu expertul evaluator al PNA care a încercat să-l înfunde pe el, Traian Băsescu, pentru că aşa-i cerea instituţia, indică o premeditare clară a acestei dezvăluiri. Dar cu ce scop? De aprofundat!
Însă nu doar dezamăgirea doamnei Udrea, importantă, desigur, dă măsura rateului de aseară al apariţiei lui Traian Băsescu. Ca niciodată în ultimii 10 ani, când a avut grijă să-şi aranjeze interviuri numai cu ziarişti de casă, comozi şi grijulii, omul a primit de data asta în faţă, pe viu, cu stop – cadru pe grimasele sale de mincinos expert cu vorba dar mai puţin cu mima, întrebări incomode, unele chiar traumatizante (de exemplu dacă nu crede că are pe conştiinţă morţii de pe urma închiderii spitalelor). Pe care le-a gestionat prost. Foarte prost. Eschivele prin subterfugii de genul “arătaţi-mi înregistrarea în care eu am spus aşa ceva”, mizând pe faptul că regia de emisie nu se va mişca suficient de repede pentru a-i închide gura cu filmuleţul, şi-au pierdut efectul. Telespectatorii îşi aminteau foarte bine declaraţiile lui, chiar şi fără proba video. Sau scuze puerile precum “n-am ştiut, nu m-au informat serviciile”, nu au cum să funcţioneze când vine vorba de uriaşele devalizări de la ANRP în care erau implicaţi apropiaţii săi Pricop, Cocoş, Horia Georgescu ori Alina Bica.
A fost şi un moment cvasi – comic, în care întâmplarea i-a transformat fostului preşedinte o apărare pe care el o considera “beton”, în acuză. Susţinea cu mult aplomb Traian Băsescu faptul că şefa ÎCCJ, Livia Stanciu, a rostit celebra şi inadmisibila frază cu parteneriatul dintre ÎCCJ şi DNA în anul 2015, după ce el şi-a încheiat mandatul şi că în mandatul său aşa ceva nu s-ar fi putut petrece. Iar un ziarist din platou l-a contrat: această declaraţie a fost făcută de doamna Livia Stanciu în ianuarie 2014. Eraţi la Cotroceni, de ce nu aţi protestat atunci? Traian Băsescu a negat vehement că declaraţia respectivă ar fi datat din 2014, insistând că ea a fost făcută, sigur, în 2015. Jurnalistul, după o sumară verificare pe Internet, a ţinut-o pe-a lui, cu 2014. Partea amuzantă este că amândoi aveau dreptate. Doamna Livia Stanciu spusese şi în 2014 ceea ce a repetat, apoi, în 2015. Doar că, uşor cu alte cuvinte. Şi astfel Traian Băsescu şi-a tras singur un glonţ în picior, pentru că de acum încolo nu va mai putea folosi în sprijinul său argumentul că abuzurile pe care justiţia le face în prezent nu se practicau şi în mandatul său.
Una peste alta, spectacol! Să ne bucurăm, să ne veselim, să ne crucim!
Ce Stan şi Bran? Ce Tipătescu şi Trahanache? Ce coana Joiţica? Ce Fernando de la Caransebeş?
Să degustăm versiunile lor actualizate: Cozmin Guşă şi Rares Bogdan, Traian Băsescu şi Dorin Cocoş, Elena Udrea şi Marian Vanghelie.
Zglobiu popor! Gureşă menajerie!
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 9279
Data de înscriere : 05/11/2012

https://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

 În studioul Realitatea TV Băsescu S-A DEZLĂNTUIT în direct Empty Raspunde cu citat Fanii lui Traian Băsescu ar trebui să-i mulțumească lui Rareș Bogdan pentru emisiunea de vineri seara!

Mesaj Scris de Admin Dum Apr 19, 2015 11:09 pm

By Jack Kristoiu catarat pe vrejul de fasole 
În Găgești Deal fiind, am deschis tîrziu cristoiublog.ro, pentru a citi comentariile cititorilor mei la textul postat vineri noaptea, după ce am ajuns la masa mea de lucru din afara Bucureștilor.
Spre surprinderea mea, mai toate postările nu se referă la textul meu, ci la emisiunea de vineri seara, de la Realitatea Tv, în care Traian Băsescu a făcut față în chip magistral unui pluton de execuție alcătuit din jurnaliști din generații diferite, din Grupuri de lobby diferite și, chiar din Gramatici diferite, uniți de patima de a dovedi că Traian Băsescu e un biet vierme pentru ciocurile lor specializate în scos fulgii.

Nu puține sunt postările care mă mustră, pentru că mă duc la Analiza de joi de la Realitatea Tv, cu Rareș Bogdan, pe motiv că faptele comise vineri seara de confratele meu mai tînăr au dovedit – zic unii cititori – că e un personaj atît de compromis încît nu merită nici să călătorești cu el, prin Cosmos, o dată cu planeta Pămînt.
Unii cititori văd în absența unui comentariu al meu la Scandalul de la Realitatea Tv o anume reținere – inexplicabilă – de la a-l scărmăna public pe Rareș Bogdan.

Pentru că mi-am făcut o datorie din a lua seamă la părerile cititorilor mei, simt nevoia să mă justific:
N-am scris despre emisiunea de vineri seara în Gîndul postat la miezul nopții, pentru că n-am văzut emisiunea.

Acum însă, cînd știu ce s-a întîmplat, țin să precizez că voi continua să merg la emisiunea lui Rareș Bogdan. Firește, cîtă vreme voi fi invitat. Și asta din următoarele motive:

Sunt un simplu invitat (pe gratis) la emisiunea lui Rareș Bogdan de joi, așa cum sunt un simplu invitat la emisiunea lui Robert Turcescu sau, din cînd în cînd, la emisiunea lui Cătălin Striblea. Consider că nu e de competența mea politica postului și chiar a moderatorului față de diferite persoane. Rareș Bogdan, de exemplu, e un Apostol al Binomului SRI-DNA. Eu sunt, dimpotrivă, un adversar al acestui Binom nociv pentru statul nostru de drept. Rareș Bogdan are dreptul să fie ce vrea el. Nu mă voi apuca eu să-i impun propriile opinii despre Binom.
Unii cititori – fani ai lui Traian Băsescu – se întreabă cum de merg eu la emisiunea lui celui care a pus la cale o execuție mediatică a lui Traian Băsescu. Habar n-am ce-a urmărit Rareș Bogdan cu această emisiune bizară: cinci inși, cărora li s-a adăugat un al șaselea, Rareș Bogdan, chitiți să măcelărească mediatic un singur om. Dacă m-ar fi întrebat, i-aș fi spus să nu facă o asemenea prostie. Nu numai pentru că profesional nu e corect, dar și pentru că, în cazul lui Traian Băsescu, se va dovedi un dezastru pentru Realitatea Tv, pentru el, Rareș Bogdan, și un triumf uriaș pentru Traian Băsescu.
Pînă la urmă, așa s-a întîmplat.
Contrar a ceea ce cred mulți fani ai lui Traian Băsescu, cu sau fără voia lor, cei de la Realitatea Tv, în frunte cu Rareș Bogdan, i-au făcut fostului președinte un serviciu imens.
Ca om care am avut multe interviuri cruciale luate lui Traian Băsescu, declar din nou pe proprie răspundere că Traian Băsescu se simte bine numai în mediul de acid sulfuric al întrebărilor incomode. Mai mult, dacă vrei să-l omori mediatic pe Traian Băsescu nu trebuie să faci altceva decît să-l scalzi într-o atmosferă de tămîiere. Ca să spun că-l îngropi dacă nu-l iei în seamă. Din acest punct de vedere, Antena 3 și România Tv sunt posturile care întrețin, prostește, Cultul personalității lui Traian Băsescu și după ce acesta a ajuns o persoană particulară.

În 2004, Marius Tucă ducea împotriva lui Traian Băsescu o campanie agresivă asemănătoare celei angajate în ultimul timp de Rareș Bogdan. Într-o, seară, cînd Marius Tucă și invitații, toți aleși pe sprînceană, îl făceau carne de mici pe Traian Băsescu, în absența acestuia, desigur, aflînd de șezătoare, Traian Băsescu s-a urcat în mașină și a venit la studio cerînd să intre în direct, ca să se apere. Un lucru asemănător celui de vineri seara, cînd a dat venit în studio pentru a se confrunta cu cei care-l înjurau de mamă în absență. Marius Tucă nu l-a primit. Rareș Bogdan nu numai că l-a primit, dar mai mult, din motive care-mi scapă, a lăsat un taifas pe malul Lacului și a dat fuga în ajutorul colegilor, deja întinși pe jos, sub formă de cadavre mediatice, după ce Traian Băsescu i-a executat pe rînd fără milă. Astfel, spre deosebire de Marius Tucă, Rareș Bogdan i-a adus lui Traian Băsescu un nou moment de glorie.
Fie și pentru asta, fanii lui Traian Băsescu ar trebui să-i mulțumească lui Rareș Bogdan.

Rareș Bogdan spune că e un susținător necondiționat al lui Klaus Iohannis.
Faptele îl contrazic.
Mai mult decît binevoitorul interviu luat lui Klaus Iohannis i-a făcut Prea mult alesului mai mult rău decît bine.
Dacă ar fi un adevărat fan al lui Klaus Iohannis, Rareș Bogdan ar trebui să-i pună la dispoziție și lui Klaus Iohannis o confruntare asemănătoare celei oferite lui Traian Băsescu pentru a-și dovedi personalitatea de excepție.
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 9279
Data de înscriere : 05/11/2012

https://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

 În studioul Realitatea TV Băsescu S-A DEZLĂNTUIT în direct Empty Interviu cu prof Coja despre Băsescu la Realitatea TV [40]

Mesaj Scris de Admin Dum Apr 19, 2015 11:11 pm

 În studioul Realitatea TV Băsescu S-A DEZLĂNTUIT în direct Basescu-la-realitatea-620x350


- Domnule profesor, ați urmărit discuția lui Traian Băsescu cu ziariștii de la Realitatea TV?
- Din întâmplare și m-am bucurat că n-am ratat-o! Un adevărat regal! Nimic nu mă satisface mai mult decât să-i văd pe proștii plini de ifose că se dau de gol și se fac de rușine. De rușinea întregii țări, de data asta! Felicitări pentru Traian Băsescu! A fost seniorial! Nu prea i se potrivește acest termen, dar, de data aceasta, ce mai?!,  „jos pălăria!”
La cine vă referiți cu apelativul „proști”?
- La toți, mai puțin la domnul Mircea Coșea. Era singurul care ar fi putut să-l pună în dificultate pe Băsescu! Dar n-a fost lăsat să vorbească! Băsescu s-a priceput când să-l întrerupă, iar prostănacul de Hoandră i-a luat pur și simplu cuvîntul, ca să pună el o întrebare neroadă! Dar cel mai nerod și mai penibil a fost, de departe și de ani buni de zile, Cosmin Gușe! Analistul politic!, pe care eu l-aș întreba cum de a ajuns să aibă un post TV când este așa de prost?! De unde banii? Că nu-i putea face din comentariile sale politice! Ce măgării învârte acest Gușe de a ajuns patron la un post TV important? A cui slugă s-a făcut?! Pe cine vinde? Cu ce coțcării a fost lăsat să umble?! Zic unii că s-a băgat slugă la ruși! Dar nu cred! Rușii nu-și pun în cârd cu nerozii!…
- Mie mi s-a părut cu Bogdan Rareș a fost cel mai penibil!
- A fost de tot rîsul! Domnule, a lăsat el petrecerea cu Tatulici, s-a sacrificat de dragul emisiunii și a venit în câteva minute tocmai de la Snagov – cine să-l creadă?!, și a intrat val-vârtej în emisiune să-l facă praf pe Băsescu!… Și a făcut pe el, în pantaloni! Asta a făcut!… Domnule, orice om normal își cunoaște limitele. Oricât ar fi de prost sau de deștept, simte când își suprasolicită puterile și stă în banca lui când este cazul! Dar nu și unul ca Bogdan Rareș sau Gâdea, ăla de la Antena 3. A fost excelent Băsescu când i-a pus în aceeași găleată, doi indivizi bolnavi de propriul „ego”, care nu se mai satură să se asculte vorbind, vorbind prostii din păcate, vorbind vorbe! Nicio idee proprie adecvată la situația pusă în discuție! Pudrați excesiv, ca niște matroane de bordel, pentru ei s-a inventat vorba asta teribilă: un vorbete!…
Sunteți într-un neașteptat consens cu criticul literar Alex Ștefănescu!
- Nu mă mir, este un om serios! De când îl știu, adică de vreo 45 de ani! Ce-a zis?
Vă citez, de pe blogul domniei sale:
 „Încălcând toate regulile publicisticii și politeții, făcând o propagandă agresivă și nu un talk-show, șase indivizi visceral-solidari, asemenea câinilor care atacă în haită, l-au hărțuit pe Traian Băsescu, unul dintre puținii oameni politici de valoare pe care îi avem. Ore în șir, în seara zilei de vineri 17 aprilie 2015, oameni ai clipei, de care peste câțiva ani nu-și va mai aminti nimeni, l-au admonestat, l-au jignit, l-au nedreptățit pe un personaj istoric.
Le transmit pe această cale celor de la Realitatea TV că ar fi bine să nu mai îndrăznească vreodată să mă invite la o emisiune de-a lor”, așa a scris Alex Ştefănescu pe Facebook. Ce ziceți?
- Văd că vorbește numai de șase indivizi, ceea ce înseamnă că, în mod corect, nu l-a numărat și pe dl Mircea Coșea printre zăvozii care au sărit la beregata bietului Băsescu!
Dar sunteți de acord că Băsescu ar fi „unul dintre puținii oameni politici pe care îi avem”?!
- Depinde de ce înțelegem fiecare prin om politic. Depinde cu cine îl compari etc. Eu nu despart ideea de om politic de ideea morală, de ideea aportului pozitiv la soarta cetății. Dar, oricum, subiectul discuției noastre nu este Băsescu, cât a fost de bun sau rău, ci subiectul discuției noastre, hic et nunc, este faptul că șase jurnaliști s-au dat în spectacol, un spectacol penibil, prin care s-au descalificat!
Dumneavoastră ce ați fi zis în locul celor șase, cu ce l-ați fi înfundat pe Traian Băsescu?
- Dacă eram în locul celui care a gândit emisiunea îl invitam la emisiune pe un bun cunoscător al prestației publice a lui Traian Băsescu! Pe unul singur! Fără alți invitați!
Adică pe Ion Coja l-ați fi invitat?
- Persoanele de față se exclud din discuție! …L-aș fi invitat pe domnul Gabriel Ștefănescu, un profesionist de mare clasă! Îl terminărescu pe Băsescu!… Sau, și mai probabil, aflând cu cine se va confrunta, Băsescu ar fi refuzat să se prezinte! Chiar mă întreb, televiziunile astea care dau seară de seară în Băsescu, de ce nu inivită oameni ca domnul  Ștefănescu!
Eventual pe amândoi domni Ștefănescu! Gabriel și Alex Ștefănescu!
- Excelentă idee!
Dar parcă l-am văzut pe dl Gabriel Ștefănescu la o emisiuna anti-Băsescu.
- L-am văzut și eu, era împreună cu alți 5-6 comentatori, care, pur și simplu, în frunte cu moderatorul, nu l-au lăsat să spună ce avea de spus, fiecare l-a întrerupt aiurea în tramvai!… Mă întreb însă dacă este chiar sinceră pornirea  de a-l „demasca” pe Băsescu. Nu m-aș mira ca în cele din urmă toți acoliții lui Băsescu, aflați pe lista DNA, să scape necondamnați, iar justiția să fie nevoită să le plătească și bani grei pentru zilele petrecute în arest!… Ține minte și varianta asta!
M-aș întoarce la Băsescu, totuși. Era mai bine să fi ajuns președinte Adrian Năstase?
- Adică mă întrebi cine era mai bine să tragă sforile: Dana Năstase sau Elena Udrea?… Eu o prefer pe Elena Udrea! Că-i damă… Lăsând gluma la o parte, Năstase ar fi dezvoltat o caracatiță a corupției mult mai mare, el însuși fiind de o lăcomie chiar feroce… Problema nu este care din cei doi era mai bun, ci cum de s-a ajuns ca oameni ca Băsescu sau Năstase ori Geoană să se afle în poziția pe care au avut-o la alegerile din 2004 sau 2009.
De Ponta și de Johannis nu ziceți nimic?
- N-am zis destul până acum?! Caută pe blog! Nu ne putem ocupa de toată lumea într-o discuție de câteva minute! Pe care tocmai am terminat-o!
Să trăiți! Am înțeles! Vă mulțumesc.
 
                                                              A consemnat PETRE BURLACU
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 9279
Data de înscriere : 05/11/2012

https://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

 În studioul Realitatea TV Băsescu S-A DEZLĂNTUIT în direct Empty Băsescu a dat duminică seară pe facebook câteva detalii de culise despre emisiunea de vineri de la Realitatea TV

Mesaj Scris de Admin Dum Apr 19, 2015 11:13 pm

POSTAREA LUI TRAIAN BĂSESCU:
Vineri, între orele 21.00 şi 23.00, am participat la o emisiune moderată de dl. Hoandră la RealitateaTV.
Cu o zi înainte, m-a invitat printr-un sms prin care mă informa că tema emisiunii este legată de mandatele mele la Cotroceni şi că vor participa domnii Ion M. Ioniţă, Costi Rogozanu şi profesorul Coşea. Mi-am zis că este în regulă 3 la 1, avînd în vedere avantajul informaţional al unui proaspăt fost preşedinte şi considerînd că Hoandră va rămîne moderator.
Ajung la post cu 6 minute înainte de ora 21.00. M-a întîmpinat dl. Hoandră pe care, în drum spre studio, l-am întrebat dacă el şi invitaţii ştiu destulă carte pentru a putea face o emisiune de două ore despre mandatele de 10 ani ale unui preşedinte. Hoandră m-a asigurat, pe drum, că va fi o emisiune grea pentru că sunt pregătiţi şi mi-a strecurat că, mai tîrziu, ar putea să vină şi dl. Rareş Bogdan, iar guru Guşă ar putea să intervină prin telefon. Nu mi-a sunat prea bine, dar nu mi se cerea acordul, ci doar eram informat.
Am ajuns în platou cu 4 minute înainte de începerea emisiunii. Platoul era gol. Absolut nepoliticos atunci cînd ai invitat un fost preşedinte. De regulă, invitaţii sunt în platou sau eşti condus acolo unde se află şi aceştia. Cu un minut înainte de ora 21.00, a intrat în platou dl. Coşea, iar cu cîteva secunde înainte de începerea emisiunii, au năvălit în platou domnii Rogozanu, Leca, Poenaru. Din intrarea în platou, din schimbarea de listă a invitaţilor și din ce-mi spusese Hoandră la sosire, mi-am dat seama că emisiunea este o capcană şi am tratat-o ca atare.
La terminarea emisiunii, Hoandră şi Rareş Bogdan se gudurau pe lîngă mine, desigur în calitate de gazdă, încercînd să-mi spună că ei sunt băieţi buni şi că n-au nimic cu mine. Tare penibil a fost Rareş Bogdan, noul Gîdea+SRS, la un loc, al presei româneşti.
Ajuns acasă, am cerut soției toate lămîile pe care le avea în frigider și le-am mîncat fără zahăr din cauza personajului, în timp ce mă întrebam de ce a coborît atît de jos şi dl. Leca susţinînd că afirmaţiile doamnei Stanciu au fost făcute în 2013, ba pe urmă în 2014, cînd în realitate au fost făcute pe 24 februarie 2015.
Nu vă povestesc mai mult, pentru că restul aţi văzut pe ecrane şi cu siguranţă fiecare a rămas cu percepţia lui.
Am regretul că, în afara acestei triplete neprofesioniste, domnii Gușă, Rareș Bogdan și Hoandră, postul beneficiază de serviciile cîtorva jurnaliste excepționale, iar trei mameluci le pot compromite și pe ele odată cu postul .
Mi-am dorit să vorbesc despre realităţi şi întîmplări din cei 10 ani de mandat. Organizatorii emisiunii au ratat ocazia să ofere românilor şansa de a primi de la mine informaţii despre decizii şi mecanisme decizionale, lucruri care nu le-au fost spuse niciodată de un preşedinte care a fost consecutiv 10 ani la Cotroceni.
Mie îmi pare rău de ratarea acestei ocazii. Poate voi avea altele.
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 9279
Data de înscriere : 05/11/2012

https://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

 În studioul Realitatea TV Băsescu S-A DEZLĂNTUIT în direct Empty Rareş Bogdan răspunde atacului fostului preşedinte Traian Băsescu: Continuă să fie un ticălos. Mă obligă să vorbesc de lucruri despre care altfel nu aş vorbi

Mesaj Scris de Admin Dum Apr 19, 2015 11:20 pm

Jurnalistul Rareş Bogdan a lansat un contraatac la adresa lui Traian Băsescu, după ce fostul preşedinte a dezvăluit, pe Facebook, detalii din ultima sa apariţie televizată, la Realitatea TV.Realizatorul Realitatea TV Rareş Bogdan îl acuză pe Traian Băsescu că e în continuare „ticălos“, într-o replică pe Facebook la afirmaţiile fostului preşedinte care l-a comparat cu Mihai Gâdea şi Sorin Roşca Stănescu.   Redăm integral mesajul postat de Rareş Bgdan pe contul personal de Facebook.    „Fostul preşedinte al României, Traian ‪Băsescu‬, continuă să fie ticălos şi mă obligă să vorbesc despre lucruri despre care în mod normal nu aş vorbi. Îi place circul, nici o problemă, să îi dăm circ. (Apropos, după emisiune i-am spus să renunţe la PMP, pentru că este un proiect politic mort; dacă asta înseamnă „a te gudura“... Poate îi amintesc şi ce mi-a spus, şuierând printre dinţi, imediat după emisiunea de vineri seară, când era extrem de nervos exact pe persoana mea!!!)   Se pare că omul Băsescu nu poate trăi decât în acest mediu mizerabil. Aştept reacţia la prima mea provocare, pe care, din motive de decenţă, nu am dorit să o adresez în emisiune, în momentul în care a încercat să mă intimideze după modelul „v-a plăcut aseară la Vîntu", folosindu-se de fostul edil de la 5, Marian Vanghelie... 
1. De câte ori l-a primit ACASĂ la 8.00, respectiv la 8.30 pe Marian Vanghelie, pantaloni scurţi, în picioarele goale - doar e marinar -, deci fără papuci de casă şi cu cafeaua adusă de Doamna Maria sau de...? Toate astea în timpul în care era preşedinte al României! Deci nu un biet jurnalist ca mine, care se poate întâlni oriunde şi oricând cu oricine. Apropo, MV nu a fost niciodată la mine acasă. Poate spune tupeistul de serviciu, care continuă şarada de parcă ar fi fost primul circar al României şi nu primul în Stat timp de 10 ani, că MV nu a fost de cel puţin 7 ori la el acasă? 
2. Câte voturi a primit PMP de la 3+2 baroni PSD şi PNL la alegerile europarlamentare din 2014 şi dacă îşi aminteşte ce le-a promis acestora? Dacă nu îşi aminteşte, îl asigur că îi voi aminti eu foarte curând
. 3. Cum şi prin cine a încercat preluarea şi ulterior controlul asupra Realitatea TV? Lucru care nu i-a reuşit, ceea ce a reprezentat şi unul dintre motivele care au dus la cererea lui, ca eu să fiu îndepărtat de la ‪RealitateaTV‬.
 4. Dacă îşi aminteşte numele hotelului din Seychelles şi cine l-a însoţit acolo? 
5. Dacă îşi mai aminteşte, totuşi, de plecările în Dubai şi Qatar? Nu l-am întrebat doar să mă aflu în treabă şi el ştie asta foarte bine... 
6. Dacă ştie ce baroni PSD i-au băgat voturi în traista domniţei EBA la europarlamentarele precedente? Pentru că de modul în care s-au strâns semnăturile sunt convins că îşi aminteşte. Dacă nu, foarte probabil îşi vor aminti alţii!
 7. Dacă mai ţine minte ce ameninţare mi-a transmis prin „omul care astăzi zice el că e un analist slab“ a doua zi dimineaţa, într-o vineri, imediat ce eu, înainte cu o seară, într-o joi de decembrie 2014, am vorbit de gaşca de la ANRP şi mai ales de Horia Simu?
 8. Dacă are vreo legătură specială cu arestarea primului om de la ANRP, vicepreşedintele Remus Baciu, în 2011? Asta apropos de faptul că nu ştia de ilegalităţile de acolo Smile) SPECTACOLUL CONTINUĂ. Şi e doar începutul... Ca să fie clar: NU am dorit să intru în emisiune, până la 20:10 ştiam că intră Băsescu pe telefon (eu am plecat de la Snagov la 20:34, dupa îndelungi insistenţe), am înţeles că pe colegul Tavi l-a anunţat la ora 19:30 că doreşte să îşi apere mandatele, după ce acesta i-a trimis un SMS joi la prânz, spunându-i că aşteaptă şi poziţia sa privitoare la cele două mandate în care a condus România, adică tema emisiunii Realitatea Românească de vineri seara. Am ajuns la Realitatea după ce mi-am lăsat fiul acasă, la 21:42, şi NU am dorit să intru în studio deoarece AM SOLICITAT foarte clar şi chiar pe un ton radical să fie scoşi la pauza publicitară de la ora 21:53 domnii Coşea, Poenaru şi colegul Iulian (cu primul şi ultimul m-am oferit eu să vorbesc pentru a le explica de ce e mai bine aşa). Am spus clar, am venit, mi-am stricat seara, dar nu doresc să intru în studio alături de ceilalţi din platou deoarece am considerat că dă impresia de "haită" şi Băsescu se va victimiza. Cererea mea a fost ca în emisiune să rămână moderatorul, Tavi, şi colegul Costi Rogozanu, alături de mine şi invitatul Traian Băsescu. Am fost acuzat de „vedetism“ şi am fost somat să încetez cu cererile absurde... Restul e can-can şi rămâne pentru iubitorii de istorie contemporană... Noi şi voi să fim sănătoşi, restul e trecător.“   Replica lui Traian Băsescu după emisiune    După ce a participat, vineri, la o emisiune difuzată de Realitatea TV, fostul preşedinte a povestit, pe contul său de Facebook, cum a apărut invitaţia, dar şi cum s-au desfăşurat lucrurile după încheierea emisiunii.   "Cu o zi înainte, domnul Hoandră m-a invitat printr-un sms prin care mă informa că tema emisiunii este legată de mandatele mele la Cotroceni şi că vor participa domnii Ion M. Ioniţă, Costi Rogozanu şi profesorul Coşea. Mi-am zis că este în regulă 3 la 1, avînd în vedere avantajul informaţional al unui proaspăt fost preşedinte şi considerînd că Hoandră va rămîne moderator“, a arătat el. ( Detalii http://adevarul.ro/news/politica/basescu-despre-emisiunea-capcanade-realitatea-tv-rares-bogdan-noul-gadeasrs-s-a-gudurat-mine-1_5533ef0acfbe376e35525dd2/index.html)


Admin
Admin
Admin

Mesaje : 9279
Data de înscriere : 05/11/2012

https://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

 În studioul Realitatea TV Băsescu S-A DEZLĂNTUIT în direct Empty Pensatul Rareș Bogdan are erecții și orgasme repetate post factum

Mesaj Scris de Admin Dum Apr 19, 2015 11:28 pm În studioul Realitatea TV Băsescu S-A DEZLĂNTUIT în direct Slide3
MOTO :
Unde e Băsescu ? Luați-l de pe mine că îl omor
.


Ieri seară în studiourile Realitatea tv Băsescu a șters pe jos cu cei care se credeau înainte de începerea emisiunii un eficient pluton de execuție care îl va linșa pe Băsescu în direct , la oră de maximă audiență -detalii AICI   După ce aseară a fost făcut muci m conform zicalei „după război mulți viteji se arată” Pensatul Rareș Bogdan contraatacă ”vijelios” cu săbiuța sa de carton.
În opinia celor de la PS NEWS Rareș Bogdan îl desființează pe Băsescu după ”măcelul” de la Realitatea TV. Noi replici tăioase pentru fostul Președinte dar de fapt sărmanul neterminat nu a făcut decît să își lingă rănile și lacrimile amestecate cu muci.
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 9279
Data de înscriere : 05/11/2012

https://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

 În studioul Realitatea TV Băsescu S-A DEZLĂNTUIT în direct Empty Ca să-i facă față lui Băse, la următoarea emisiune de la Realitatea va veni și toată Antena 3!

Mesaj Scris de Admin Dum Apr 19, 2015 11:30 pm

Emisiunea de aseară, de la Realitatea TV, care l-a avut ca invitat acuzat pe Traian Băsescu, nu a fost una obișnuită ci, ne-au asigurat surse din cadrul televiziunii, o reluare pentru nostalgici, din ciclul ”Dacă doriți să revedeți” a procesului lui Ceaușescu, în care în condamnat nu s-a tras cu gloanțe 7,62, ci cu flegme de calibru și mai mare. În ciuda eforturilor disperate ale celor prezenți în studio de a-l lichida pe Băsescu, bătrânul lup de mare a făcut față cu brio asalturilor haitei de gurnaliști, care mai de care mai dornic să reușească să-l muște de cur.
Într-un final, însuși masculul alfa, beta și gama al postului, Cosmin Gușă, a încercat să-i aplice lovitura fatală a guzganilor rozalii, și anume sub centură, dar a eșuat lamentabil. Pentru a-i veni totuși de hac fostului președinte, echipa de la Realitatea a pus la punct o strategie care vizează chemarea, la următoarea emisiune cu Băsescu, și a echipei de la Antena 3, ba chiar și a unora de la România TV.
”Niște flegme în plus sunt întotdeauna binevenite, atunci când e vorba de Băsescu. Din păcate, nu am avut suficientă muniție, fiindcă, de două săptămâni atât îl pupăm în fund pe noul președinte, Iohannis, încât aseară am rămas fără salivă, chiar când avea mai mare nevoie de ea”, a precizat un înalt responsabil al postului. Acceptând că Băsescu Traian le-a dat numai scatoalce peste ceafă, ca la niște potăi, colegilor lui de lins/scuipat, Victor Ciutacu a ținut să precizeze: ”Dacă mă chemau pe mine, îl terminam. Oricât de bun înotător ar fi marinarul Băsescu, la ce bale am eu, îl înecam sigur”.
La rândul lui, Mihai Gâdea a declarat că abia așteaptă să fie invitat, pentru a-l ataca pe Băsescu: ”S-a simțit lipsa unor călăi profesioniști. Dacă eram eu în studio, curgea sânge. Mă enervam atât de tare încât făceam epistaxis, leșinam și mă luau cu Salvarea”.
Turbând de furie, colegul lui, Mircea Badea, a ținut să adauge, după ce ne-a amenințat, bineînțeles, la telefon, că ne rupe capul, neprecizând care anume și cu ce: ”Băsescu a fost slab, dar idioții ăia din studio și mai slabi. Cu cine să faci emisiune, cu Rogozanu? Păi ăla dacă nu e Putin în platou, nici nu se activează, zici că-i mort! Îi promit lui Băsescu că la următoarea emisiune îmi iau tenișii ăia de alergare, cu care m-am bătut cu motociclistul și să vedem atunci, la cum o să fug, mă mai prinde?”.
Pentru că, printre atâția cocalari pensați, musclați sau castrați se simțea totuși și necesitatea prezenței unui bărbat adevărat, care să aibă mai multe cojones decât Băsescu, Cozmin Gușă a promis că la următoarea emisiune o s-o cheme și pe Dana Grecu.
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 9279
Data de înscriere : 05/11/2012

https://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

 În studioul Realitatea TV Băsescu S-A DEZLĂNTUIT în direct Empty Arțăgosul Băsescu, preferabil mieroșilor perverși Iliescu, Năstase, Ponta

Mesaj Scris de Admin Dum Apr 19, 2015 11:31 pm

Mare vuiet mare și groaznică dezbatere națională după ce Traian Băsescu a stat la o șuetă cu niște unii în direct la Realitatea TV. Fanii lui Băsescu reclamă victoria și-i văd pe restul din studio întinși pe jos și plini de sînge, ăia care nu l-au suportat niciodată pe Băsescu îl acuză pe fostul președinte de grobianism.

Se invocă, așadar, și chestiuni de stil. Dacă tot veni vorba de stil, mărturisesc că îl prefer pe arțăgosul direct Traian Băsescu unor mieroși falși și ipocriți precum Ion Iliescu, Adrian Năstase sau Victor Ponta. Toți cei trei din urmă au istorii la indigo: aroganți și autoritari pînă la mîrlănie imediat ce au ajuns la putere, apoi, brusc, nuanțați, echilibrați, mimi ai concordiei și mari adepți ai liniștii în interes național.


A se slăbi: Iliescu va muri un tovarăș kaghebist care nu ar ezita niciodată să cheme minerii iar, dacă ar avea ocazia; Năstase va pleca dintre noi la fel de gonflat și superior, crezînd despre sine că e un Napoleon mai înalt pe care nu l-am meritat; iar Ponta nu va pricepe niciodată că mediocritatea lui este salvată doar de șiretenie și de intrigi securistice, Victor Viorel chiar se crede un lider din noul val european deși este doar un învățăcel dedicat al cuplului toxic Iliescu – Năstase.


Toți ăștia trei (Iliescu, Năstase, Ponta) au condus din spatele unor măști care le tot cădeau de pe fețe pentru că, pur și simplu, nu erau de fețele lor.


Prefer un lider politic care-și asumă franc o măsură teribilă (tăierea cu 25% a salariilor bugetarilor, de exemplu) unui politician care organizează loterii fiscale pentru a masca sărăcia celor pe care-i conduce.


SURSA
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 9279
Data de înscriere : 05/11/2012

https://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

 În studioul Realitatea TV Băsescu S-A DEZLĂNTUIT în direct Empty Si uite asa, pas cu pas, din resentiment, ingustime si prostie, reusesc sa il resusciteze si relanseze pe Basescu chiar ei

Mesaj Scris de Admin Dum Apr 19, 2015 11:34 pm

Si uite asa, pas cu pas, din resentiment, ingustime si prostie, reusesc sa il resusciteze si relanseze pe Basescu chiar ei
https://www.facebook.com/pauldragos.aligica/posts/831809096886835
&
https://dobrevioro.wordpress.com/2015/04/19/si-uite-asa-pas-cu-pas-din-resentiment-ingustime-si-prostie-reusesc-sa-il-resusciteze-si-relanseze-pe-basescu-chiar-ei/
MOTO:
„Ia-l de pe mine ca il omor …”

Analistul Dragoş Paul Aligică consideră că fostul preşedinte Traian Băsescu devine tot mai relevant politic ca principal opozant al actualei Puteri, nu pentru propriile performanţe cipentru că mass media nu-l lasă să devină „un pensionar şi un politician în retragere”. Cunoscutul comentator spune că priorităţile României sunt ignorate, în timp ce se face prea mult caz de Traian Băsescu, cu o fixaţie vecină cu isteria. „Si uite asa, pas cu pas, din resentiment, ingustime si prostie, reusesc sa il resusciteze si relanseze pe Basescu chiar ei. In loc sa-l lase naiba in pace – un pensionar si un politician in retragere, o varianta de Iliescu si Constantinescu- toti, de la Institutia Primului Domn de la Cotroceni pana la ultimul taliban autodesemnat ca anti-basist dus cu pluta pe internet, de la adversarii sai politici auto-declarati, la impostorii de presa, par toti determinati intr-o fixatie maniacala sa il readuca nu doar in prim plan public dar sa il valideze ca lider al opozitiei. Erau isterizati mai ieri ca nu stiu ce a zis impotriva justitiei ca si cum chestia respectiva ar fi avut nu stiu ce impact politic sau institutional major. Vax albina. La conferinta de presa de 100 de zile Institutia Primului Domn avea treaba sa se rafuiasca cu predecesorul, in loc sa se rafuiasca cu chestiile prezente si arzatoare: Parlamentul corupt si guvernul corupt si incompetent. (A mai gasit si cu cale sa o faca si prin glume fortate si deplasate, domeniu la care predecesorul sau e tatic, nu ca il bate la puncte, ci sterge pe jos cu el). Iar toata adunatura de gura casca sta in incordare ca si cum ceea ce face si zice fostul presedinte – un „fost”, lipsit de orice parghie instititutinala si politica la ora actuala, alta decat bagatul in seama public- ar reprezenta problema numarul 1 a tarii. Nu mai dau exemple ca sunt garla. Unde prioritatea numarul 1 a tarii si interesul public dicteaza cu urgenta necesitatea unui guvern competent si demantelarea retelelor de coruptie ancorate in el si la sefia parlamentului, ei stau cu o fixatie vecina cu isteria holbati la Basescu. Dar asta e. Unde nu e, nu e: Un om are puterea si datoria publica sa opreasca tot circul si brambureala asta, sa dea o linie directoare politicii si dezbaterii nationale, sa faca un pas in arena si sa ocupe locul, sa dea o forma si o directie politica in tara, sa seteze niste prioritati… Nu o face. de ce? Habar nu am. Scrie o carte de dezvaluiri din culisele primelor 100 de zile. Sau cel putin asa lasa aparatul sau de presa sa se inteleaga. Si asa pas cu pas Basescu nu este doar reinventat dar devine din ce in ce mai relevant polic. Stiu se vor gasi imediat genii ale analizei politice care sa spuna ca e o „strategie” o „manevra” deliberata, care sa vezi si sa nu crezi, adversitatea fata de Basescu genereaza suport pentru Institutia Primei Doamne care e vazuta ca fina si delicata…si dai si freaca….. Oameni buni, singura manevra si strategie viabila si laudabila in interesul national la ora actuala e ca Romania sa aiba un guvern nou care sa mai demaneleze din influenta retelelor de coruptie la varful structurilor executive si administrative ale tarii. Atat. Restul, ca e Basescu sau ca e X-lescu, totul e irelevant atat timp cat o tot dam la intors si ne ascundem dupa deget in aceasta chestiune. Dar ce stim noi?! Abia la targul de carte cand se va lansa volumul si vom putea avea informatia de culise vom putea intelege mai bine ce si cum…. Pana atunci: speculam. Noroc cu targul de carte”, a  scris analistul pe Facebook
 În studioul Realitatea TV Băsescu S-A DEZLĂNTUIT în direct 13-80


 În studioul Realitatea TV Băsescu S-A DEZLĂNTUIT în direct I_up_arrow  În studioul Realitatea TV Băsescu S-A DEZLĂNTUIT în direct I_down_arrow
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 9279
Data de înscriere : 05/11/2012

https://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

 În studioul Realitatea TV Băsescu S-A DEZLĂNTUIT în direct Empty mai zi-le domnu Geo

Mesaj Scris de Admin Lun Apr 20, 2015 1:54 am

 În studioul Realitatea TV Băsescu S-A DEZLĂNTUIT în direct 11111134_1388872274770656_5850409876827573856_n
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 9279
Data de înscriere : 05/11/2012

https://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

 În studioul Realitatea TV Băsescu S-A DEZLĂNTUIT în direct Empty HOPA TROPA PENELOPA,Plesu vrea sa traga presu

Mesaj Scris de Admin Lun Apr 20, 2015 2:05 am

Nu ştiu dacă domnul Traian Băsescu are, la ora actuală, un sfătuitor cinstit şi inteligent. Pe de altă parte, nu ştiu dacă, avîndu-l, l-ar asculta. Dar sfătuitorul cu pricina ar trebui să-i spună apăsat că i-ar prinde bine să facă, măcar pentru şase luni, sau un an, un pas înapoi. Să se abţină. Să accepte o ieşire din scenă elegantăSă nu dea mereu impresia că, dacă nu iese la bătaie, se plictiseşte. Să nu se tot justifice, să nu se tot răfuiască, băţos, cu ”urmaşii”, cu instituţiile, cu mapamondul. Să facă o cură de tăcere.Domnul Băsescu se plînge că prea încearcă mulţi să-i compromită mandatul prezidenţial şi că e dator să şi-l apere. Dar dacă spectacolul pe care ni-l oferă e singura lui strategie de apărare şi atac, atunci, nu va mai avea nevoie de detractori. Îşi va torpila mandatul singur. Invers, dacă ar tăcea, am putea regăsi cu toţii, la un moment dat, calmul de a judeca ”epoca Băsescu” sine ira et studio: cu relele, dar şi cu bunele ei. Deocamdată, calmul e suspendat, iar vinovat este, în primul rînd, fostul preşedinte.
Şi totuşi… Am văzut, de curînd, o emisiune de televiziune care mi-a dat senzaţia ca am nimerit, din întîmplare, peste o adunătură de mardeiaşi care îşi dau la gioale printre acareturile unui grajd. Gazetăria devenită caft privat, fără reguli, fără cuviinţă, fără milă. Şi asta sub un ”patronaj” ”ardelenesc”, de la care, orişicît, te-ai aştepta la niţel ştaif, la niţică decentă lentoare. Aş! Scuipăturile, capetele în gură, epitetele groase, grimasa revendicativă, ironiile de bodegă zburau prin ogradă ca nişte muşte înfuriate. ”Antena 3” a încetat, care va să zică, să mai fie, ”inegalabilă”…
În emisiunea cu pricina, un grup de hărţuitori volubili aveau, în sfîrşit, ocazia, să dea de pămînt cu zmeul-zmeilor. Ipochimenul nu mai avea bîrlog, nu mai avea oaste, nu mai era şef! Aşa că pe el, cu toată muniţia din dotare! Evident, nici el nu se lăsa mai prejos (nu-i stă în fire). Dar era încolţit, defensiv, minoritar. Nici legile jurnalismului decent, nici legile unui minim protocol al raportului ”gazdă-invitat” nu mai contau. Conta supremaţia ghiontului, a replicii ”rupătoare”, a ”libertăţii de expresie”. Studioul de televiziune părea să se fi mutat din salonul de primire al casei, din amenitatea sufrageriei, în zona dependinţelor, unde nimeni nu mai ţine seama de ”etichetă”.
Acum, cine erau băieţii curajoşi, ”instanţele” judecătoare? Cu excepţia (cu atît mai surprinzătoare) a domnului Coşea, aveam dinainte cîţiva tineri nervoşi, uniţi, deocamdată, (să nu se supere!) doar prin precaritatea prestaţiei lor profesionale: un grup de debutanţi - mai fragezi, sau mai puţin fragezi - care se străduiesc să-şi facă un nume, dar, dacă se poate, fără muncă reală, fără isprăvi personale consistente: nu acţiune politică notabilă, nu operă – fie ea şi strict ideologică – perceptibilă. Singura lor reţetă: să se dea competenţi în toate (cu ajutorul unor moderatori de la diverse posturi, care nu se mai pot lipsi de ”expertiza” lor), să afişeze o stîngă nărăvaşă (mai curînd de împrumut) şi să atîrne morocănos de trena unor inşi ceva mai ”alcătuiţi” (de-alde Liiceanu, Cărtărescu, Patapievici, Cornea, Pleşu etc). Nu exclud ca unii dintre junii combatanţi să poată încropi mai mult decît atît. Dar asta ar cere oarecare efort şi oarecare ”cuminţenie” intelectuală.
E mult mai uşor să te răţoieşti mereu la unii şi la alţii (cam la aceiaşi), să dai cu tifla unui fost preşedinte, să explici poporului cum e cu capitalismul, cu ”reacţiunea” şi cu dreptatea… În locul lor, aş fi mai ambiţios.
Trec acum la ”adulţii” studioului. De domnul Octavian Hoandră n-am auzit, pînă de curînd, niciodată. Şi nu pare la început de ”carieră”. Am aflat (încercînd să-mi vindec ignoranţa) că se revendică de la doi ”maeştri”: Sorin Roşca Stănescu şi Andrei Marga. (Nu ştiu cît de flatat este dl. Marga de această iananalizabilă vecinătate). În rest e un neobosit emiţător de platitudini, rostite cu un aer ”aşezat”, de clasic în viaţă: îi plac Roma şi Madridul, pentru că se simte acolo ”ca acasă”, îi place cutare scriere a lui Max Frisch, pentru că se identifică, subtil, cu ”eroul” ei. Într-o emisiune îl curtează fin pe Liiceanu, pentru ca, schimbînd studioul, să vorbească, răpit, despre marii gazetari de la ”Săptămîna”. ”Criteriile” lui culturale sunt misterioase şi afişate ca asumare patriotică a tot ce e românesc. Fără ”duşmănii” (dar şi fără discernămînt), fără spirit de gaşcă (dar cu un permanent subton de excepţionalism transilvan). Nu ştiu ce să spun. Poate că omul e cumsecade. Dar ce caută, brusc, în postura de arbitru de idei? Pe ce se bazează? Pe de altă parte, dacă dl. Băsescu ”îl detestă şi ca om şi ca gazetar”, de ce se lasă invitat la o emisiune moderată de el?
Alt caz e cel al unui ”maestru” în devenire: Rareş Bogdan. E, pentru mine, un caz de manual: se ia un gazetar oarecare, dar cu mare (şi încă inocentă) poftă de glorie şi i se dă pe mînă un studiou de televiziune. Băiatul începe potolit, dar - cu unele creşteri de rating şi cu notorietatea consolidată (”te recunoaşte lumea pe stradă”) a vedetei de pe ”sticlă” - prinde aripi pe nesimţite şi ajunge să se creadă un ”ales”, un soi de pedagog providenţial al poporului ”eroic şi martir”. Ţine lungi discursuri înţelepte, ne dăscăleşte, condamnă pe unii, iartă pe alţii, surîde edificat, se bozumflă mustrător, ştie, înţelege, ne salvează! În adîncurile subconştientului său (aici Traian Băsescu a dovedit o neaşteptată dexteritate psihologică), ”concurentul” numărul unu (Mihai Gâdea) îi devine model. Iar ca ”armă” are mereu la îndemînă patriotismul. Nu-şi dă seama că a-ţi încheia toate emisiunile cu fraza „nu uitaţi să iubiţi România!” e a transforma dragostea de ţară în lozincă. Ca aceea care încheie pachetele de publicitate TV: ”Pentru sănătatea dumneavoastră evitaţi excesul de sare, zahăr şi grăsimi!” N-aş vrea să-l descurajez cu totul pe dl. Rareş Bogdan (nici nu cred că mai poate fi descurajat). Dar, spre binele lui, (dacă îmi permite), ţin să-i atrag atenţia că riscă să o ia razna. N-ar fi primul exemplu. În ultimii ani am văzut o sumedenie de gazetari de televiziune contaminaţi de ceea ce aş numi ”sindromul Petrache Lupu”: în faţa camerei de luat vederi, ei simt cum le clocoteşte în vine ”misiunea”, cum creşte în ei statuia, cum se transformă în megafoane ale neamului şi ale Duhului Sfânt. Puţină modestie, puţină măsură, puţin bun-gust n-ar strica. În definitiv, meseria de gazetar nu are (sau nu ar trebui să aibă) nimic în comun cu aceeea de procuror naţional, de predicator, sau de guru.
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 9279
Data de înscriere : 05/11/2012

https://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

 În studioul Realitatea TV Băsescu S-A DEZLĂNTUIT în direct Empty SCORMONIND PRIN GUNOAIELE PRESEI ROMANE [pe FB]

Mesaj Scris de Admin Lun Apr 20, 2015 2:15 am

SCORMONIND PRIN GUNOAIELE PRESEI ROMANE.
Prin invitarea fostului presedinte la Realitatea tv, gunoiele jurnalismului romanesc prezente in emisiune n-au avut intentia onesta de a-l provoca pe Traian Basescu la a oferi explicatii asupra unor lucruri mai putin cunoscute de opinia publica. De a se face lumina in anumite unghere ale mandatelor sale, care au lasat loc la controverse si dispute contondente pe scena vietii politice si sociale. Ceea ce s-a dorit de fapt a fost sa ofere telespectatorilor o executie in direct, nicidecum aflarea unor adevaruri.
Pe langa mercenarii din studiou - antibasisti consacrati -, a fost mobilizat pentru un desant intempestiv in emisiune insusi gunoiul-sef al postului. Fantele de Cluj, scos din anonimat si facut ,,mare jurnalist', de catre stapanul sau, Gusa, el insusi un tradator notoriu. Un oportunist care a esuat lamentabil in tentativa de a-si cladi o cariera politica eclatanta. Care, in viziunea sa, ar fi urmat sa se opreasca pe cea mai inalta pozitie in stat. Daca prost nu e, ci doar lichea, ma refer la Gusa, ceilalti intervievatori sunt lipsiti atat de har jurnalistic, cat si de.caracter.
Nu-i banuiesc de prostie, ci doar de lichelism. Sa mizezi a n-a oara pe lipsa de discernamant a romanului, reiterand la nesfarsit tema taierii salariilor si a pensiilor din ianuarie 2010, cand atat Basescu cat si Boc au explicat atat de clar ratiunile sociale ale unei astfel de strategii de austeritate, este o bataie de joc la adresa romanilor, o insulta la adresa inteligentei lor. Va reamintesc, jurnalisti fara coloana, mercenari ai unei cauze anti-nationale, ratiunile acelor masuri. Ca sa nu credeti ca suntem chiar cu totii prosti.
In perioada 2004-2008, guvernul Tariceanu a angajat in sectorul bugetar nu mai putin de 600.000 de oameni. O povara imensa pentru o economie care crestea fortat, pe bazele boom-ului imobiliar, nicidecum pe bazele productivitatii si competitivitatii economice. Prin urmare, procentul cresterilor salariale si ale pensiilor precum si angajarea a 600.000 de oameni la stat, au fost masuri catastrofale, criminale, pentru economie. Si nu guvernul Tariceanu le-a platit, cum ar fi fost normal. Ci guvernul suucesor.
De-aia liberalii au refuzat invitatia lui Emil Boc, din decembrie 2008, de a forma un guvern de dreapta. Stiau ce dezastru au lasat in urma si i-au lasat pe pdl-isti sa deconteze ei. Cum au facut si cu taranistii in 1998, parasind CDR-ul.
In 2010, dupa o guvernare chinuita cu un PSD duplicitar, guvernul Boc - pe fondul unei crize mondiale care a atins apogeul - a constatat ca nu mai exista bani pentru plata salariilor, pensiilor si a serviciilor decat pentru trei luni. Solutiile erau doar trei: 
1. Disponibilizarea imediata a 250-300,000 de angajati din obezul aparat bugetar, inconstient supradimensionat de idiotul de Tariceanu
2. Angajarea unui nou imprumut de la organismele financiare internationale pentru categoriile de plati sus amintite, mentinandu-se salariile si pensiile la plafonul existent. Acest lucru ar fi creat o grea povara pentru generatia care vine din urma. ,,Nu este drept ca noi sa consumam acum, iar generatia care vine dupa noi sa plateasca nota", declara Traian Basescu.
3. Recalibrarea salariilor bugetare si a pensiilor in acord cu puterea de sustenabilitate a economiei, in contextul nou creat.
Guvernul Boc, in urma consultarilor cu presedintele si cu conducerea BNR-ului, a optat pentru o solutie mixta: recalibrarea salariilor la puterea de sustenabilitate a unei economii aflata in situatie de criza. In paralel s-a optat pentru un nou imprumut, care sa completeze fondurile de salarii si pensii, urmand ca diferenta sa intre in rezerva BNR, ca o masura de precautie - necunoscandu-se trendul economiei mondiale pe termen lung - si pentru a mentine rating-ul de tara, in vederea incurajarii investitiilor straine.
De ce am spus ca a fost o masura cu caracter social? Deoarece s-a considerat ca este inuman sa trimiti acasa 300,000 de bugetari, in contextul prabusirii pietei muncii, lucru care ar fi afectat cca. 1 mil. de romani. Nu ei erau vinovati de supraincarcarea schemei aparatului bugetar. S-a considerat ca romanii trebuie sa fie solidari si sa imparta costurile guvernarii iresponsabile a guvernului Tariceanu, care a lasat o tara complet nepregatita in fata celei mai mari crize a ultimilor '80 de ani, cu zero resurse bugetare.
Acesta este adevarul factual. Cine il contesta este ori neinformat, ori necinstit cu romanii. Serveste alte interese. De ce am spus ca toti pseudo-jurnalistii prezenti in studioul Realitatii sunt gunoaie? Pentru ca sunt informati, inteleg, dar acuza tendentios in beneficiul stapanilor in a caror solda se afla. Constiinta lor sunt salariile babane pentru care presteaza. In fata carora paleste chiar si interesul national.
PS. Stiu ca exista contra-argumentul: daca PDL-ul n-ar fi furat atat de mult, ar fi fost bani la buget si nu se mai impunea taierea salariilor.
R: Fals. Marile scandaluri de coruptie in care au fost implicati membrii PDL au fost initiate incepand 2011, pe cand masurile de austeritate au fost luate in ianuarie 2010. Aaaaa..., ca daca nu se fura din '90 pana acum Romania era o a doua Elvetie, e altceva. Dar sa-i faci vinovati pentru situatia actuala tocmai pe cei care au stopat caderea economica si au startat relansarea economica este o dovada fie de prostie, de lipsa de cultura, fie de o ipocrizie interesata, ticaloasa. In ultima categorie se incadreaza gunoaiele din studiourile iRealitatii tv.
Mercenarilor, Adevarul va va exploda in fata, intr-o zi! Nu-l puteti ascunde sub capac. Credeti ca puteti prosti o tara intreaga a la long? Cate zmetii vreti sa mai primiti de la Basescu ca sa va treziti?
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 9279
Data de înscriere : 05/11/2012

https://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

 În studioul Realitatea TV Băsescu S-A DEZLĂNTUIT în direct Empty UN CAP IN GURA : Lelia Munteanu despre retevisti si Base tiranu

Mesaj Scris de Marco_polo2013 Lun Apr 20, 2015 7:11 am

MODERATOR: Bine aţi venit, domnule Fost Tiran. V-am invitat pentru a vă sfâşia în direct şi vă mulţumim că aţi fost dispus să veniţi.
FOST TIRAN: Cam de pe la ora asta sunt dispus bine de tot. Am acceptat cu plăcere, pentru a vă face de râs. 
MODERATOR: Cu toată stima, vă detest.
FOST TIRAN: Ce coincidenţă fericită! Şi eu vă detest.
MODERATOR: Eu doar ca fost tiran vă detest. Ca om îmi sunteţi foarte simpatic.
FOST TIRAN: Eu vă detest şi ca om, şi ca moderator. Sunteţi un cabotin. Eu am fost un tiran talentat.
AJUTOR MODERATOR 1: De ce aţi ruinat România?
AJUTOR MODERATOR 2: De ce aţi adus-o pe marginea prăpastiei?
AJUTOR MODERATOR 3: De ce aţi tăiat pensiile şi salariile?
FOST TIRAN: Am să vă răspund pe rând: sunteţi necinstit, mincinos şi prost informat.
MODERATOR: Cine e necinstit?
AJUTOR MODERATOR 1: Cine e mincinos?
AJUTOR MODERATOR 2: Cine e prost informat?
AJUTOR MODERATOR 3: Eu sunt cinstit… ?
FOST TIRAN: Posibil, dar aş fi surprins.
AJUTOR MODERATOR 1: Ne-aţi tiranizat 10 ani!
FOST TIRAN: Deci, mi-am îndeplinit ambele mandate.
Intră DEPANATORUL DE EMISIUNE.
FOST TIRAN: Nu-mi face placere să vă văd… 
DEPANATOR DE EMISIUNE: Mie nici atât nu-mi face placere...  De ce jigniţi? Mi-aţi jignit colegii!
FOST TIRAN: N-am jignit până n-am fost jignit.
MODERATOR: Eu nu l-am jignit. Nu-l puteam lăsa să-mi distrugă emisiunea, cum a distrus ţara.
FOST TIRAN: Fără mine făceaţi zero rating!
MODERATOR: Trebuie să dau cuvântul domnului Patron, care stă pe telefon.
PATRON CANAL: Bună seara tuturor. Am dorit să intervin, simţind că domnul Fost Tiran se află într-o minoritate...  Eu îl respect pentru ceea ce nu a reuşit să facă şi mă bucur că nu a apucat. Cine suntem noi să-l judecăm?
DEPANATOR DE EMISIUNE: Suntem nişte distinşi jurnalişti şi scriitori, oameni de lume, melomani, într-un cuvânt patrioţi. (Fostului Tiran): Ei bine, am să vă pun câteva întrebări inteligente  plus o întrebare-capcană, după care voi interpreta o arie de operă. România are nevoie de modele.
FOST TIRAN: Aici suntem de acord. Aş spune chiar mai mult decât modele - topmodele!

Marco_polo2013

Mesaje : 247
Data de înscriere : 20/06/2013

Sus In jos

 În studioul Realitatea TV Băsescu S-A DEZLĂNTUIT în direct Empty REACȚII DURE după emisiunea cu Traian Băsescu.

Mesaj Scris de Marco_polo2013 Lun Apr 20, 2015 7:22 am

După emisiunea de la Realitatea TV, când fostul președinte s-a aflat în postura de a riposta de unul singur atacului venit din partea a nu mai puțin de șapte jurnaliști. Spectacolul grotesc n-a rămas fără ecou, sâmbătă comentariile au curs în valuri, iar unii formatori de opinie și-au exprimat chiar revolta în privința atitudinii celor care se presupune că ar fi trebuit să facă în mod corect oficiile de gazde.


Fostul președinte Traian Băsescu s-a aflat, vineri aseară, la Realitatea TV, în emisiunea "Realitatea românească". Încă din prima jumătate de oră a emisiunii, între fostul preşedinte şi moderatorul emisiunii, Octavian Hoandră, a avut loc un schimb dur de replici. În cea de-a doua parte a emisiunii a venit și Rareș Bogdan, deși erau prezenţi şi jurnaliştii Costi Rogozanu, Mircea Coşea, Florin Poenaru şi Iulian Leca, iar Cozmin Guşă a intervenit și el prin telefon. Citește mai multe aici
Vă prezentăm mai jos câteva reacțiile apărute pe această temă în mass-media:
Criticul literar Alex Ştefănescu a reacționat pe Facebook, imediat după terminarea emisiunii Realitatea TV, în care, chipurile, a fost analizată activitatea fostului președinte Traian Băsescu în cei 10 ani de mandate. El le-a recomandat celor de la Realitatea TV ”să nu mai îndrăznească vreodată” să îl invite în emisiunile postului, că este exclus să mai onoreze o astfel de invitație. Citește mai multe aici
„Încălcând toate regulile publicisticii și politeții, făcând o propagandă agresivă și nu un talk-show, șase indivizi visceral-solidari, asemenea câinilor care atacă în haită, l-au hărțuit pe Traian Băsescu, unul dintre puținii oameni politici de valoare pe care îi avem. Ore în șir, în seara zilei de vineri 17 aprilie 2015, oameni ai clipei, de care peste câțiva ani nu-și va mai aminti nimeni, l-au admonestat, l-au jignit, l-au nedreptățit pe un personaj istoric.

CITESTE SI:
+
+
+Le transmit pe această cale celor de la Realitatea TV că ar fi bine să nu mai îndrăznească vreodată să mă invite la o emisiune”
Ion Cristoiu a atras atenția, pe blogul său, că "fanii lui Traian Băsescu ar trebui să-i mulțumească lui Rareș Bogdan pentru emisiunea de vineri seara".
"Contrar a ceea ce cred mulți fani ai lui Traian Băsescu, cu sau fără voia lor, cei de la Realitatea Tv, în frunte cu Rareș Bogdan, i-au făcut fostului președinte un serviciu imens.
Ca om care am avut multe interviuri cruciale luate lui Traian Băsescu, declar din nou pe proprie răspundere că Traian Băsescu se simte bine numai în mediul de acid sulfuric al întrebărilor incomode. Mai mult, dacă vrei să-l omori mediatic pe Traian Băsescu nu trebuie să faci altceva decît să-l scalzi într-o atmosferă de tămîiere. Ca să spun că-l îngropi dacă nu-l iei în seamă. Din acest punct de vedere, Antena 3 și România Tv sunt posturile care întrețin, prostește, Cultul personalității lui Traian Băsescu și după ce acesta a ajuns o persoană particulară.
În 2004, Marius Tucă ducea împotriva lui Traian Băsescu o campanie agresivă asemănătoare celei angajate în ultimul timp de Rareș Bogdan. Într-o, seară, cînd Marius Tucă și invitații, toți aleși pe sprînceană, îl făceau carne de mici pe Traian Băsescu, în absența acestuia, desigur, aflînd de șezătoare, Traian Băsescu s-a urcat în mașină și a venit la studio cerînd să intre în direct, ca să se apere.
Un lucru asemănător celui de vineri seara, cînd  a dat venit în studio pentru a se confrunta cu cei care-l înjurau de mamă în absență.
Marius Tucă nu l-a primit. Rareș Bogdan nu numai că l-a primit, dar mai mult, din motive care-mi scapă, a lăsat un taifas pe malul Lacului și a dat fuga în ajutorul colegilor, deja întinși pe jos, sub formă de cadavre mediatice, după ce Traian Băsescu i-a executat pe rînd fără milă.  Astfel, spre deosebire de Marius Tucă, Rareș Bogdan i-a adus lui Traian Băsescu un nou moment de glorie.


Fie și pentru asta, fanii lui Traian Băsescu ar trebui să-i mulțumească lui Rareș Bogdan[size=14]".[/size]
"Problema cu emisiunea în cauză a fost că jurnaliștii nu și-au propus, în nici un moment, să servească interesul publicului de a obține informații de la Traian Băsescu. Să încerce să scoată niște știri. Nu. Scopul lor a fost de a-și cotonogi invitatul. De a-l lăsa fără suflare. La Rareș Bogdan- scos din minți că Traian Băsescu i-a reproșat pe bună dreptate, că are un ego supradimensionat- acest lucru a fost evident. A fost în permanență preocupat să demonstreze publicului că a avut dreptate să-i fie adversar lui Traian Băsescu.

CELE MAI COMENTATE:
+
+
+În loc să servească publicul, și-a hrănit orgoliul exagerat. Ca să nu mai vorbim că a dezinformat. ”Ați fost în concedii în străinătate cu Dorin Cocoș”, a afirmat tranșant. ”Mințiți”, a replicat Băsescu. ”Întreb”, s-a repliat Rareș Bogdan. În meseria noastră, piruetele astea manipulatoare sunt ieftine. În jurnalism ori ai o informație (de preferat din mai multe surse, oficiale sau neoficiale) și încerci să o confirmi, ori nu o ai, și nu întrebi nimic. ”Nu verifici niciodată o știre prin publicare”, cum ne place nouă jurnaliștilor să spunem. Sunt ziariști care se ghidează după dictonul ”să nu lăsăm adevărul să ne strice o știre bună”. Mi-e teamă că asta a făcut Rareș Bogdan".
Emisiunea de la Realitatea TV, unde şapte băieţi vânjoşi au tăbărât pe Traian Băsescu a avut un moment care l-a enervat la culme, a punctat Mălin Bot în editorialul său: Nu mai vreau ca statul să dea pomană din banii mei şi să finanţeze lenea
"A fost momentul în care Costică Rogozanu, un comentator cu idei socialiste mucegăite, a reproşat fostului preşedinte al României că, după zece ani de mandate Băsescu, România este ţara cu ”cel mai mic ajutor social”. Degeaba a explicat fostul preşedinte că matemarica e simplă: două milioane de oameni activi nu pot susţine pomeni sociale la infinit. 
Nu ştiu din ce îşi câştigă existenta un comentator ca Rogozanu, care face toată ziulica propagandă socialistă şi e fascinat de lozincile cu folosite de Putin pentru manipula proştii prin Europa. Ştiu că eu lucrez de la 18 ani, cu carte de muncă, în mediul privat. Nu am cerut niciodată nimic de la statul român şi sper să nu ajung vreodată în situaţia să cer ceva".
Jurnalistul Cătălin Prisacariu a scris pe blogul său că îl preferă pe Traian Băsescu pentru că e direct şi îşi asumă deciziile luate.
A se slăbi: Iliescu va muri un tovarăș kaghebist care nu ar ezita niciodată să cheme minerii iar, dacă ar avea ocazia; Năstase va pleca dintre noi la fel de gonflat și superior, crezînd despre sine că e un Napoleon mai înalt pe care nu l-am meritat; iar Ponta nu va pricepe niciodată că mediocritatea lui este salvată doar de șiretenie și de intrigi securistice, Victor Viorel chiar se crede un lider din noul val european deși este doar un învățăcel dedicat al cuplului toxic Iliescu – Năstase.
Toți ăștia trei (Iliescu, Năstase, Ponta) au condus din spatele unor măști care le tot cădeau de pe fețe pentru că, pur și simplu, nu erau de fețele lor.
Prefer un lider politic care-și asumă franc o măsură teribilă (tăierea cu 25% a salariilor bugetarilor, de exemplu) unui politician care organizează loterii fiscale pentru a masca sărăcia celor pe care-i conduce.
Pe de altă parte, Cătălin Tolontan și-a exprimat convingerea, pe blog, că emisiunea cu fostul președinte de la Realitatea TV "a fost exact genul de dezbatere care ne-a lipsit și s-a stricat taman cînd au apărut profesioniștii".
"Hoandră e prieten de zeci de ani cu Klaus Iohannis, Băsescu evident că știe asta, însă au rezistat să polemizeze fără ură.
Și mai buni au fost Mircea Coșea, Costi Rogozanu, Florin Poenaru și Iulian Leca. Ei au tras de Traian Băsescu, l-au obligat să revină la motivațiile profunde ale unor decizii.  Zi cu salariile, zi cu serviciile! Discuția a fost interesantă pentru că tipii n-au avut ego și n-au intenționat să monopolizeze emisiunea. Gazdele i-au adus exact genul de argumente care fostului președinte i-au lipsit o bună parte a celor 10 ani de domnie".
"Emisiunea de la Realitatea TV, care l-a avut ca invitat acuzat pe Traian Băsescu, nu a fost una obișnuită ci, ne-au asigurat surse din cadrul televiziunii, o reluare pentru nostalgici, din ciclul ”Dacă doriți să revedeți” a procesului lui Ceaușescu, în care în condamnat nu s-a tras cu gloanțe 7,62, ci cu flegme de calibru și mai mare. În ciuda eforturilor disperate ale celor prezenți în studio de a-l lichida pe Băsescu, bătrânul lup de mare a făcut față cu brio asalturilor haitei de gurnaliști, care mai de care mai dornic să reușească să-l muște de cur.
Într-un final, însuși masculul alfa, beta și gama al postului, Cosmin Gușă, a încercat să-i aplice lovitura fatală a guzganilor rozalii, și anume sub centură, dar a eșuat lamentabil. Pentru a-i veni totuși de hac fostului președinte, echipa de la Realitatea a pus la punct o strategie care vizează chemarea, la următoarea emisiune cu Băsescu, și a echipei de la Antena 3, ba chiar și a unora de la România TV".
Pe site-ul său, Cătălin Striblea își exprimă convingerea că Traian Băsescu a făcut un film la RealitateaTV
"Ce s-a întâmplat aseară în studioul Realității este de fapt scenariul unui film artistic de aventuri. Dacă aveți puțină imaginație, puteți vedea și scena. Se întâmplă într-un port din lumea a treia, într-un bar de noapte, plin de fum. La una dintre mese, un matroz sfrijit, care vede doar într-un ochi, e agitat de băutură și râde deranjând gașca locului. Ăștia se simt agresați și se iau de el. Doar că sfrijitul e mai tare și în clanță și în pumni. Ia o masă și i-o dă barmanului în cap, cu un scaun dă de spinarea unui angajat, scuipă vreo doi clienți și-i înjură pe toți. Finalul apoteotic îi aduce în scenă pe șmecherii locului. Sfrijitul îi ia și-i dă cap în cap de două ori și apoi pleacă. Opțional, o poate lua și pe eroina principală. Căci nu m-ar mira ca Băsescu să fi plecat în glume cu una  dintre jurnalistele aflate în redacție.
Imaginea asta mi-a venit în minte după ce am văzut rețelele sociale. Traian Băsescu a redevenit brusc simpatic în ochii multora. Bătălia asta inegală, în care le-a dat un cap în gură tuturor, i-a redat una dintre fațetele vechi, de luptător împotriva sistemului. Mai ales că emisiunii i s-au alăturat la un moment  dat Rareș Bogdan și Cozmin Gușă, ca și cum cei din studio nu făceau față. Făceau și încă bine, cred eu ".

 


Marco_polo2013

Mesaje : 247
Data de înscriere : 20/06/2013

Sus In jos

 În studioul Realitatea TV Băsescu S-A DEZLĂNTUIT în direct Empty E MAI VIZIBIL TEXTUL

Mesaj Scris de Marco_polo2013 Lun Apr 20, 2015 7:28 am

Admin a scris:
 În studioul Realitatea TV Băsescu S-A DEZLĂNTUIT în direct 11111134_1388872274770656_5850409876827573856_n
Vineri, între orele 21.00 şi 23.00, am participat la o emisiune moderată de dl. Hoandră la RealitateaTV.
Cu o zi înainte, m-a invitat printr-un sms prin care mă informa că tema emisiunii este legată de mandatele mele la Cotroceni şi că vor participa domnii Ion M. Ioniţă, Costi Rogozanu şi profesorul Coşea. Mi-am zis că este în regulă 3 la 1, avînd în vedere avantajul informaţional al unui proaspăt fost preşedinte şi considerînd că domnul Hoandră va rămîne moderator.
Ajung la post cu 6 minute înainte de ora 21.00. M-a întîmpinat dl. Hoandră pe care, în drum spre studio, l-am întrebat dacă el şi invitaţii ştiu destulă carte pentru a putea face o emisiune de două ore despre mandatele de 10 ani ale unui preşedinte. Domnul Hoandră m-a asigurat, pe drum, că va fi o emisiune grea pentru că sunt pregătiţi şi mi-a strecurat că, mai tîrziu, ar putea să vină şi dl. Rareş Bogdan, iar guru Guşă ar putea să intervină prin telefon. Nu mi-a sunat prea bine, dar nu mi se cerea acordul, ci doar eram informat.
Am ajuns în platou cu 4 minute înainte de începerea emisiunii. Platoul era gol. Absolut nepoliticos atunci cînd ai invitat un fost preşedinte. De regulă, invitaţii sunt în platou sau eşti condus acolo unde se află şi aceştia. Cu un minut înainte de ora 21.00, a intrat în platou dl. Coşea, iar cu cîteva secunde înainte de începerea emisiunii, au năvălit în platou domnii Rogozanu, Leca, Poenaru. Din intrarea în platou, din schimbarea de listă a invitaţilor și din ce-mi spusese domnul Hoandră la sosire, mi-am dat seama că emisiunea este o capcană şi am tratat-o ca atare.
La terminarea emisiunii, domnii Hoandră şi Rareş Bogdan se gudurau pe lîngă mine, desigur în calitate de gazdă, încercînd să-mi spună că ei sunt băieţi buni şi că n-au nimic cu mine. Tare penibil a fost Rareş Bogdan, noul Gîdea+SRS, la un loc, al presei româneşti. Ajuns acasă, am cerut soției toate lămîile pe care le avea în frigider și le-am mîncat fără zahăr din cauza personajului, în timp ce mă întrebam de ce a coborît atît de jos şi dl. Leca susţinînd că afirmaţiile doamnei Stanciu au fost făcute în 2013, ba pe urmă în 2014, cînd în realitate au fost făcute pe 24 februarie 2015.
Nu vă povestesc mai mult, pentru că restul aţi văzut pe ecrane şi cu siguranţă fiecare a rămas cu percepţia lui.
Am regretul că, în afara acestei triplete neprofesioniste, domnii Gușă, Rareș Bogdan și Hoandră, postul beneficiază de serviciile cîtorva jurnaliste excepționale, iar trei mameluci le pot compromite și pe ele odată cu postul .
Mi-am dorit să vorbesc despre realităţi şi întîmplări din cei 10 ani de mandat. Organizatorii emisiunii au ratat ocazia să ofere românilor şansa de a primi de la mine informaţii despre decizii şi mecanisme decizionale, lucruri care nu le-au fost spuse niciodată de un preşedinte care a fost consecutiv 10 ani la Cotroceni.
Mie îmi pare rău de ratarea acestei ocazii. Poate voi avea altele.

Marco_polo2013

Mesaje : 247
Data de înscriere : 20/06/2013

Sus In jos

 În studioul Realitatea TV Băsescu S-A DEZLĂNTUIT în direct Empty Re: În studioul Realitatea TV Băsescu S-A DEZLĂNTUIT în direct

Mesaj Scris de Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum