AMINTIRI DESPRE VIITOR-ROMÂNIA DE MÂINE , RrOMANIKA BABANA
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Tudor Chirilă a erupt:”Am aflat că poliţia e mai prietenă cu interlopii decât cu cetăţenii…”

In jos

Tudor Chirilă a erupt:”Am aflat că poliţia e mai prietenă cu interlopii decât cu cetăţenii…”  Empty Tudor Chirilă a erupt:”Am aflat că poliţia e mai prietenă cu interlopii decât cu cetăţenii…”

Mesaj Scris de Admin Mier Aug 07, 2019 6:17 am

Tudor Chirilă a erupt:”Am aflat că poliţia e mai prietenă cu interlopii decât cu cetăţenii…” 

Am aflat că poliţia e mai prietenă cu interlopii decât cu cetăţenii şi am mai aflat încă o dată că trăim într-o ţară în care trebuie să ne fie frică. Întrebarea este ce se va întâmpla şi de unde poate să pornească această schimbare. Eu cred că trebuie să fim călare pe ei să-şi facă treaba şi să ieşim în stradă de fiecare dată când sunt încălcate chiar cele mai mici drepturi. E singurul lucru pe care îl mai avem.
Se împlineşte aproape un an de când cetăţeni nevinovaţi ai acestei ţări îşi luau bătaie în Piaţa Victoriei într-un mod oribil de la Jandarmeria Română. Acum un an, pe 10 august, români din diaspora şi cetăţeni din România se adunau în Piaţa Victoriei în speranţa că acel miting va fi începutul unei schimbări. Nu s-a întâmplat. 
INTEGRAL :
https://frip.ro/vulcanul-tudor-chirila-a-erupt-cantaretul-da-de-pamant-cu-politia-romanaam-aflat-ca-politia-e-mai-prietena-cu-interlopii-decat-cu-cetatenii/
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 9279
Data de înscriere : 05/11/2012

https://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum