Cine duce greul economiei: angajaţii de la Finanţe şi Fisc primesc 15% în plus la salariu pentru că ei muncesc cel mai mult. Salariile la stat au crescut în primele şase luni din an cu 23%, an/an. Câştigul mediu în administraţia publică a fost luna trecut
AMINTIRI DESPRE VIITOR-ROMÂNIA DE MÂINE , RrOMANIKA BABANA :: GUVERNARE CU HOTI , CURVE SI HANDICAPATI
Pagina 1 din 1
Cine duce greul economiei: angajaţii de la Finanţe şi Fisc primesc 15% în plus la salariu pentru că ei muncesc cel mai mult. Salariile la stat au crescut în primele şase luni din an cu 23%, an/an. Câştigul mediu în administraţia publică a fost luna trecut
Cine duce greul economiei: angajaţii de la Finanţe şi Fisc primesc 15% în plus la salariu pentru că ei muncesc cel mai mult. Salariile la stat au crescut în primele şase luni din an cu 23%, an/an. Câştigul mediu în administraţia publică a fost luna trecută de peste 4.900 de lei, cu 60% peste media naţională Guvernul a adoptat luni proiectul primei rectificări bugetare pe acest an. Deficitul bugetar va fi cu greu menţinut sub limita a 3% din PIB, spun economiştii. Totuşi guvernul susţine că rectificarea este pozitivă şi a decis ca angajaţii din Finanţe şi ANAF să primească un spor la salariu de 15% întrucât, spune ministrul finanţelor, „ei duc greul economiei“. Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, are în jur de 26.000 de angajaţi. Salariile şi pensiile au ajuns să însemne peste 75% din veniturile fiscale ale statului. Salariile la stat au crescut în primele şase luni din an cu 23%, an/an. Salariile în administraţia publică au fost luna trecută de peste 4.900 de lei, cu 60% peste salariul mediu net pe ţară. Potrivit agenţiei de presă Mediafax, o ordonanţă de urgenţă de completare a legii privind reforma în domeniul sănătăţii arată că salariile aferente personalului aparatului propriu al Ministerului Finanţelor Publice şi instituţiilor din subordine se recalculează cu acordarea unui spor de 15%. Potrivit sursei citate, Ministerul Finanţelor a inclus într-un proiect de ordonanţă de urgenţă privind unele măsuri fiscal-bugetare ideea eliminării sporului respectiv. La acel moment surse guvernamentale arătau că există instituţii unde angajaţii primeau acest spor pentru că aerul din Bucureşti este poluat. Integral: https://www.zf.ro
Subiecte similare
» (SPARTACUS REDIVIVUS ! ) A patra putoare în stat
» Spre deosebire de 2012, in vara lui 2018, SUA vor interveni preventiv ?
» O lună, doar o lună, iulie, în Germania…
» „Dragnea mi-a interzis să vorbesc cu colegii. Am fost izolată șase luni în Guvern. Nu am avut voie să fac nimic…”
» Ion Cristoiu publică noi dezvăluiri incendiare din Dosarul Black Cube. "Kovesi A avut o legătură amoroasă cu șeful Serviciului Român de Informații – Florian Coldea", "Vasile Prună – tatăl ministrului, a fost diplomat în Israel și în teritorii"
» Spre deosebire de 2012, in vara lui 2018, SUA vor interveni preventiv ?
» O lună, doar o lună, iulie, în Germania…
» „Dragnea mi-a interzis să vorbesc cu colegii. Am fost izolată șase luni în Guvern. Nu am avut voie să fac nimic…”
» Ion Cristoiu publică noi dezvăluiri incendiare din Dosarul Black Cube. "Kovesi A avut o legătură amoroasă cu șeful Serviciului Român de Informații – Florian Coldea", "Vasile Prună – tatăl ministrului, a fost diplomat în Israel și în teritorii"
AMINTIRI DESPRE VIITOR-ROMÂNIA DE MÂINE , RrOMANIKA BABANA :: GUVERNARE CU HOTI , CURVE SI HANDICAPATI
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum