AMINTIRI DESPRE VIITOR-ROMÂNIA DE MÂINE , RrOMANIKA BABANA
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

ȘMECHERI, DE JOS ȘI PÂNĂ SUS, FOARTE SUS...

In jos

ȘMECHERI, DE JOS ȘI PÂNĂ SUS, FOARTE SUS... Empty ȘMECHERI, DE JOS ȘI PÂNĂ SUS, FOARTE SUS...

Mesaj Scris de Admin la data de Sam Sept 07, 2019 10:22 am

ȘMECHERI, DE JOS ȘI PÂNĂ SUS, FOARTE SUS...
• Există o vorbă despre interacțiunea dintre un anumit car și drumul de Caracal.....
• Astăzi, după întâmplarea tragică în care statul însuși ne-a demonstrat că un întreg tren cu proști s-a descărcat în gara numită România, mă trec fiorii. Și sunt îngrijorat nu pentru că prea mulți idioți mănâncă chelfăind banii statului. Întotdeauna a fost așa. Temerile mi se justifică prin aceea că experiența de viață îmi arată că în spatele fiecărui prost se află o sumedenie de profitori, șmecheri!....
• Doamna premier, într-un avânt de mamă îngrijorată, a dezgropat securea războiului, simțind cum situația din orașul purtător mândru al  numelui împăratului roman Caracalla îi șifonează imaginea de viitor președinte al României. Cu barda dreptății imediate, apucată în mâna fermă cu care conduce guvernul, a tăiat pe unde s-a nimerit. Au căzut “răpuși” de furia guvernamentală șefuleți, șefi și chiar un ministru care, după numai șase zile de ministeriat, și-a dat seama că este prea mic pentru un război atât de mare.
• Criminalul dacă nu va fi “sinucis” va înfunda pușcăria pentru nu atâția ani pe cât ar merita. Statul  va plăti în continuare cu larghețe, din banii noștri, noii idioți ajunși pe funcții înalte. Cei mai mulți dintre șmecheri (nederanjați de nimeni) își vor fi atins ținta și vor avea drept preocupare principală ca proștii pe care îi au în grijă nu cumva să se deștepte.
INTEGRAL :
http://www.cuvantul-liber.ro/news/112583/61/MECHERI-DE-JOS-I-PaNa-SUS-FOARTE-SUS
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 8619
Data de înscriere : 05/11/2012

https://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum