AMINTIRI DESPRE VIITOR-ROMÂNIA DE MÂINE , RrOMANIKA BABANA
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

”Popor şi populaţie. Rămâneţi în rândul poporului şi separaţi-vă de populaţie!”

In jos

”Popor şi populaţie. Rămâneţi în rândul poporului şi separaţi-vă de populaţie!” Empty ”Popor şi populaţie. Rămâneţi în rândul poporului şi separaţi-vă de populaţie!”

Mesaj Scris de Admin la data de Mier Oct 30, 2019 11:47 pm

”Popor şi populaţie. Rămâneţi în rândul poporului şi separaţi-vă de populaţie!”

• Sunt oameni pe care-i simţi aproape instantaneu că sunt români şi în care ştii că poţi avea încredere. Oameni care respiră româneşte într-un mod atât de natural, fără pic de falsitate şi fără a încerca să amplifice cumva acest lucru. Îi găseşti pe unde te aştepţi mai puţin, atât pe vârful unui multe cu turma de oi cât şi la conducerea unei companii sofisticate.
• Există însă şi un balast masiv format din elemente degenerate. Îi recunoşti fără efort. Sunt uşor de isterizat, rudimentari indiferent de studii, reacţionând violent, încruntaţi tot timpul şi negativi. N-au mare lucru în cap deoarece nu gândesc niciodată cu propriul cap, ci cu al altora. Indiferent de limbajul pe care-l utilizează sunt nişte carcase. A încerca să-i provoci la o discuţie logică e pierdere de timp. Când li se termină argumentele livrate de propaganda care-i manipulează, o dau pe muie, încep să urle isteric, se tăvălesc pe jos şi fac circ.
• Mai este un instrument care poate fi folosit pentru a identifica grupul din care face parte un individ: liderul pe care şi-l alege. Cei care intră în categoria populaţiei sunt fascinaţi de alogeni.
INTEGRAL :
https://trenduri.blogspot.com/2019/10/popor-si-populatie.html
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 8619
Data de înscriere : 05/11/2012

https://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum