AMINTIRI DESPRE VIITOR-ROMÂNIA DE MÂINE , RrOMANIKA BABANA
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

Foștii colonei de Securitate reciclați de Vadim, reactivați de Viorica Dăncilă și PSD! Ciontu și Merce nu se lasă de golăneli nici la 80 de ani

In jos

Foștii colonei de Securitate reciclați de Vadim, reactivați de Viorica Dăncilă și PSD! Ciontu și Merce nu se lasă de golăneli nici la 80 de ani Empty Foștii colonei de Securitate reciclați de Vadim, reactivați de Viorica Dăncilă și PSD! Ciontu și Merce nu se lasă de golăneli nici la 80 de ani

Mesaj Scris de Admin la data de Mier Noi 27, 2019 7:54 am

Dacă vă întrebați cumva cu ce golăneli se mai ocupă foștii securiști reciclați odinioară de extremistul răposat Vadim Tudor, ei bine, o parte dintre ei s-au regrupat în partidulețe de buzunar și depun eforturi caraghioase, în pofida vârstei înaintate, pentru a-i aduce voturi prezidențiabilei PSD, Viorica Dăncilă.
Este cazul fostului colonel al Securității București, ex-peremistul Corneliu Ciontu (78 ani) care și-a făcut partidulețul intitulat pompos ”Frontul Demnității și Identității Naționale”, inexistent în vreun sondaj de opinie sau oriunde altundeva. Ciontu a emis, miercuri, un grețos comunicat de presă în care îi îndeamnă pe ”toți cei care cred în demnitatea și valorile poporului român” să o voteze pe Viorica Dăncilă. Pe bune?!
De notat că în partidulețul amintit activează și sinistrul Ilie Merce (80 de ani), fost colonel de Securitate și, odinioară, PRM-ist de frunte. Acestea nu sunt singurele cazuri de foști securiști pensionari aflați în fibrilație.
Pentru neofiți, amintim că rusofilul Corneliu Ciontu s-a numărat printre organizatorii unei vizite a lui Dughin la București, pe care a găsit de cuviință să-l invite la așa-zisul Club al parlamentarilor, în incinta Parlamentului, unde măscăriciul lui Putin a regizat o conferință propagandistică.
Ciontu a fost prim-vicepreședinte al PRM și unul dintre marii cărători de valiză ai lui Vadim, chiar șef de paie până în momentul în care a încercat un puci împotriva ctitorului, fapt soldat cu excluderea sa pe ușa din dos. O perioadă, avea să facă purici la PC, în cârdășie cu fostul turnător securistoid Dan ”Felix” Voiculescu, boss al Antenei 3  și ex-pușcăriaș de drept comun. În prezent, Ciontu trăiește la vida loca și e șeful partidulețului amintit.
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 8619
Data de înscriere : 05/11/2012

https://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum