AMINTIRI DESPRE VIITOR-ROMÂNIA DE MÂINE , RrOMANIKA BABANA
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

Bleen , cel ce se-ncovoaie mar linge cur, ar linge coaie-24 APR Mafia e în corzi însă Iohannis nu poate da jos o dată premierul pus de Băsescu de două ori

In jos

Bleen , cel ce se-ncovoaie mar linge cur, ar linge coaie-24 APR Mafia e în corzi însă Iohannis nu poate da jos o dată premierul pus de Băsescu de două ori Empty Bleen , cel ce se-ncovoaie mar linge cur, ar linge coaie-24 APR Mafia e în corzi însă Iohannis nu poate da jos o dată premierul pus de Băsescu de două ori

Mesaj Scris de MARTOLOG la data de Sam Apr 25, 2015 11:19 pm

Klaus Iohannis e acuzat că e moale și nu-și extermină inamicul politic în condițiile în care sistemul mafiot creat în jurul cuplului Băsescu-Udrea e în corzi iar cei doi împreună cu oamenii lor au toate șansele să ia calea închisorii.
Sistemul mafiot e demantelat iar capii săi sînt eliminați din politică și apoi separați cu zăbrele de societatea pe care au tîlhărit-o. E suficient.
Victoria lui Iohannis de la prezidențiale a salvat România de mafia celor doi numiți mai sus. Ce să facă mai mult Iohannis? Să-i ardă pe rug el personal? Nu președintele țării face justiție, ar trebui să ne readucem aminte asta, chiar dacă zece ani fostul președinte a încercat să ne convingă de contrariu.
Rețelele transpartinice din politică, afaceri și servicii, cu Hrebenciuc, Udrea, Cocoș, Bica, Niro, Mitică Iliescu, Niculae, Vanghelie, Cășuneanu, Popoviciu sau Iordache în frunte sînt destructurate iar liderii lor sînt urmăriți penal, condamnați sau arestați. Atenție, vorbim despre rețele transpartinice de care nu s-a atins nimeni pînă de curînd și care au decis politica și economia țării timp de 25 de ani.
Încet încet se face curățenie, pînă la nivelele cel mai de jos, inclusiv printre jurnaliștii care primeau bani și ordine de la Mafie (numele lor apar într-un dosar dedicat și în curînd vor fi publice).
Ce a făcut Băsescu și nu vrea să facă Iohannis? S-a bătut cu pumnul în piept că el face dreptate și justiție în țară. Băsescu a știut să dea impresia că el controlează justiția și că totul se face la ordinul lui, că el e Justițiarul Șef și că poate băga pe cine vrea în pușcărie. A făcut-o din trei motive:
[list="margin-right: 0px; margin-bottom: 1.5em; margin-left: 3em; list-style-position: initial; list-style-image: initial; color: rgb(69, 69, 69); font-family: Oxygen, sans-serif; line-height: 22.3999996185303px; background-color: rgb(255, 255, 255);"]
[*]Ca să-și crească popularitatea și să cîștige electoral de pe urma luptei anticorupție.
[*]Ca să intimideze actorii de pe scena politică și să le transmită semnalul că doar alianța cu Băsescu le dă impunitate.
[*]Ca să-și distrugă inamicii politici și economici și să le preia ostil grupările politice și afacerile pentru camarila sa (Udrea, Cocoș, Bica etc)
[/list]
Visul lui Băsescu a fost să-l elimine pe Năstase și să-i ia locul, să fie un Năstase mai puternic, mai longeviv și mai bogat. A reușit. Și se pare că și la anii de pușcărie îl va surclasa pe Năstase.
”Da, dar Iohannis nu l-a dat jos pe Ponta și nu l-a eliminat din viața politică!” Acum nu poate îndrepta Iohannis toate ororile făcute de Băsescu. Nu Iohannis l-a luat pe Ponta de pe holurile în care îl înghesuise golanul Vanghelie și l-a făcut ministru în guvernul Boc. Nu Iohannis a negociat un guvern PDL-PSD cu socrul lui Ponta. Nu Iohannis l-a făcut pe Ponta avocatul familiei. Nu Iohannis l-a ajutat pe Ponta să preia șefia PSD. Nu Iohannis l-a făcut pe Ponta prim ministru fără alegeri, doar fiindcă așa a vrut mușchiul prezidențial. Nu Iohannis l-a numit pe Ponta de două ori premier. Nu datorită lui Iohannis e astăzi Ponta prim ministru. Ponta e prim ministru din mai 2012 pînă acum prin semnăturile lui Băsescu, cel care l-a desemnat în mai și decembrie 2012, după ce îl ajutase să urce pe scara politică. Pînă la Băsescu și Boc, Ponta nu mai fusese niciodată ministru sau prim ministru. A ajuns ministru și prim ministru doar prin semnăturile lui Boc și Băsescu. De ce să-l dea jos Iohannis? Să-l dea jos cine l-a pus. Să-l scoată din politică cine l-a inventat.
Ce poate face Iohannis ca să dea jos guvernul Ponta? Să-i amenințe aliații cu pușcăria, așa cum făcea predecesorul său? Să-și pună amanta să le promită aliaților lui Ponta cîteva sute de milioane de euro DIN BANIIBleen , cel ce se-ncovoaie mar linge cur, ar linge coaie-24 APR Mafia e în corzi însă Iohannis nu poate da jos o dată premierul pus de Băsescu de două ori Arrow-10x10 contribuabililor? Nu poate. Amanta lui Iohannis nu e ministrul dezvoltării și nu are miliarde de euro pe mînă cu care poate cumpăra sute de primari și zeci de președinți de consilii județene și nici nu e șefa unei structuri mafiote transpartinice, nu trafichează informații primite de președinte de la serviciile de informații și nu șantajează cu aceste informații concurența politică. Și mai mult decît atît, amanta lui Iohannis mai are un mare dezavantaj în comparație cu amanta fostului președinte: nu există.
MARTOLOG
MARTOLOG

Mesaje : 132
Data de înscriere : 06/06/2013

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum