AMINTIRI DESPRE VIITOR-ROMÂNIA DE MÂINE , RrOMANIKA BABANA
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

#Rezistența(1-3)

In jos

#Rezistența(1-3)  Empty #Rezistența(1-3)

Mesaj Scris de Admin Mier Noi 03, 2021 7:23 am

#Rezistența(1) - Să nu uiți, Darie!

Nu recapitulez doar de dragul recapitulării, ci pentru că sunte ferm convins că sunt oameni care deja au uitat. Așadar, s-a început cu nebunia printr-o dubioasă stare de urgență, declanșată de Plăvan și clica sa cu complicitatea PSD. Să nu uităm asta! PSD-ul a reinstalat guvernul Orban pe care tot ei îl dăduseră jos. Și același PSD a închis ochii la dubioasele prevederi ale decretului privind instituirea stării de urgență. 
Priviți retrospectiv și întrebați-vă ce s-a urmărit prin acea stare de urgență când prostul de la Interne a pus imnul în megafoane și idioții lui Ciucă au fost scoși pe străzi ca să vâneze COVID-ul cu tancul. Erau doar câteva cazuri la nivel național. Câteva. Dar pe care prostovanii au reușit să le multiplice admirabil fix în timpul stării de urgență. Stare de urgență în care nu am avut voie să mergem nici la Înviere! Ați uitat? Probabil pentru că, la umbra situației excepționale s-au volatilizat miliarde de euro, bani pe care i-a împărțit clica de la putere. Ați uitat scandalul cu ventilatoarele, cel cu măștile neconforme sau chiar cel cu izoletele? Ați uitat de pistoalele lui Vela? Și câte și mai câte.
S-a continuat apoi cu o la fel de irațională stare de alertă. O lege dată pe repede-înainte de Parlament, din nou cu complicitatea PSD. O lege care permite prelungirea de către Guvern a stării de alertă pentru totdeauna. Ca să fie treaba și mai treabă, de curând s-a trecut la pasul trei: prelungirea neconstituționalei stări de alertă printr-o acțiune ilegală a unui guvern ilegitim: Guvernul Cîțu nu avea niciun drept să prelungească demența. Cu toate acestea a făcut-o. Și, pentru ca absurdul să fie depășit, un alt dement, Arafat, a decis cu de la sine putere limitarea drepturilor românilor pe motiv de vaccinare sau nevaccinare. Ăștia toți, pentru ticăloșiile pe care le fac, merită s-o sfârșească în fața plutonului de execuție. Efectiv nu văd ce alte măsuri mai blânde s-ar putea lua împotriva lor.
Sunt fapte făcute care se cer răzbunate. Unele vi le amintiți, altele nu. Iată, aici e problema! Însă, înainte de a continua, vă voi mai semnala un fapt jegos. Ceea ce au instaurat idioții ăștia în țară nu era posibil fără un aparat divers și neomogen constituit din idioți utili. Vă reamintesc că nicio ocupație nu e posibilă fără complici, fără trădători. Iar colaboraționismul, atunci când toată nebunia va lua sfârșit, va trebui pedepsit exemplar. 
Iată un exemplu de colaboraționist: Paula Rusu e o prompteristă, una dintre multele fătuci care trăncănesc verzi și uscate - mai mult uscate - pe tembelizoarele patriei. Ce credeți că i-a trecut prin cap ipochimenei? Nici mai mult nici mai puțin decât să pârască un amărât de paznic și-un magazin care nu solicită certificat verde. Pâra a prins, că s-au trezit o groază de alți tembeli să comenteze pe pagina ei despre alte locuri unde, ce să vezi, se încalcă, frățioare, interdicția! Vedeți, fix ăștia sunt idioții utili ai sistemului, cei care ajută dictatura să se instaureze. Țineți-i minte!
Ideea e că, mai devreme sau mai târziu vom ieși din tembelismul ăsta. Mai devreme sau mai târziu se va termina și cu tirania, iar toate aceste jigodii vor trebui să plătească. Dacă ăia de la vârf trebuie să plătească grav - poate, cine știe, se va reintroduce pedeapsa cu moartea ca să poată fi pedepsiți pe măsura faptelor criminale comise. Dar și idioții de la bază vor trebui să răspundă într-un fel. Un CTP, un Mândruță, Prelipceanu, Petreanu, Bot s.a.m.d. trebuie să plătească pentru faptele lor. Nu trebuie lăsat nimic nepedepsit. Însă, alături de grangurii pe care-i vedeți, mai e și plevușca, adică cei gen prompterista aia jalnică. Nu trebuie uitat nimic. Tirania de care avem parte acum trebuie răzbunată cumva.
De aceea vă spun: nu uitați nimic! Hai să păstrăm dovezile într-un loc, astfel încât ele să existe la momentul oportun. Îl vedeți pe-un idiot că se târâie pe cur și face denunțuri publice din cauză că un amărât a fentat sistemul ca să-și cumpere o haină, notați-l. Salvați-i postarea, notați-i datele. Toate aceste dovezi trebuie să rămână pentru ca atunci când va veni vremea răfuielii să le avem. Ele trebuie să existe, astfel încât toți acești mici Troțki să plătească. 
Știu că acum sunteți dezorientați, știu că sunteți disperați din cauză că vedeți tirania prăbușindu-se peste noi. Știu că sunteți oprimați de regim. Știu că nu mai aveți speranță, dar rezistați! Nu mai e mult! Veți vedea că totul se va întoarce la 180 de grade! Veți vedea că hidra va pica. Iar atunci fiecare va trebui să plătească după vina sa. De-aceea vă spun: păstrați dovezile. Luați capturi de ecran, salvați clipurile în care ticăloșii „ne înfundă”. Păstrați dovezi, cât mai multe dovezi, astfel încât țara asta să treacă printr-un adevărat purgatoriu. Un purgatoriu din care să iasă doar cei onești, cei care sunt curați. 
O să vedeți că am dreptate, că rata istoriei se va întoarce brusc. Dar pentru asta va trebui să nu uitați nimic. Strângeți dovezi pentru a vă ajuta memoria să nu uite.
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 10767
Data de înscriere : 05/11/2012

https://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

#Rezistența(1-3)  Empty #Rezistența(2) - Rețeaua

Mesaj Scris de Admin Mier Noi 03, 2021 7:30 am

#Rezistența(2) - Rețeaua

E un element pe care l-am mai amintit, dar voi mai insista puțin. Ceea ce s-a văzut până acum e începutul. Faptul că anumite magazine(din categoria „hiper”) au cedat și lasă și nevaccinații să intre ține de o anumită disperare. Însă nu trebuie uitat că acele magazine au implementat cu bună știință restricțiile. În special cele franțuzești au arătat o deosebită aplecare pentru implementarea strictă a regulilor teroriste. 
Poate îmi veți spune că reglementările dementului Arafat nu le-au lăsat niciun spațiu de manevră. E fals! Au vrut să le implementeze! Mi-au relatat zeci de oameni cerbicia agenților de pază care se transformaseră într-un soi de inchizitori și modul aberant în care le refuzau celor nevaccinați accesul. Acum le-a ajuns cuțitul la os și au făcut culoare speciale. Puteau s-o facă și înainte, dar au preferat să-i facă pe oameni să sufere. Un asemenea comportament nu este de iertat și, sincer să fiu, ar trebui pedepsit. Nu mai intrați în magazinele alimentare care v-au refuzat intrarea! Refuzați să le mai dați banii.
Mai e însă ceva. Dacă acum operațiunea le-a eșuat, nu avem nicio garanție că demenții de la butoane, după un respiro scurt, nu vor implementa măsuri similare. Sau chiar mai aspre! Continuând să treceți pragul acelor magazine nu faceți altceva decât să-i încurajați. Au călcat de nenumărate ori pe bec astfel încât e cazul să ne întrebăm dacă merită să ajungem dependenți de ei. De fapt, dacă stăm să analizăm, comerțul autohton e un monopol al străinilor. Sunt prea puține magazine autohtone și, majoritatea, nu fac față concurenței. V-am mai explicat în trecut de ce, astfel încât acum trec la punctul esențial. 
Situația e cea pe care-o vedem toți. A inventa un concurent al acestor monopoluri e aproape imposibil. Însă există o soluție care e funcțională dacă ne implicăm fiecare în parte: eliminarea intermediarului. Ei sunt doar niște intermediari, e drept forte puternici. Dar asta nu înseamnă că nu pot fi săriți! În ceea ce privește partea alimentară, ea este nu doar posibilă, ci și mult mai ieftină. Știu că e mai comod să mergi și să iei două roșii și-un cartof de la magazin, dar mult mai productiv e să încerci să le iei direct de la producător. Să vă dau un exemplu: decât să luați cartofi din magazin, mai bine luați de la țăran. Dacă vă strângeți mai mulți, automat se strânge o cantitate mai mare, iar producătorul e dispus să negocieze. Dacă țineți legătura cu el și sunteți suficient de mulți, puteți aranja ca atunci când vine în orașul vostru să-i cumpărați întreaga cantitate - sau o mare parte din ce are. Dacă 100 de oameni cumpăra câte 10kg fiecare, o tonă e gata vândută. Dar dacă sunt 1000 de oameni? Imaginați-vă ce înseamnă pentru un producător să știe că poate să-și vândă marfa direct din camion, fără să mai piardă timpul în piață!
Mi-a plăcut teribil o chestie în Maroc. Dimineața, femeile duceau pâinea la copt. E o treabă fantastică. Fiecare femeie face pâinea pentru familia ei, dar întrucât nu există cuptoare în gospodării, duc pâinea la „cuptorul comunitar” cel mai apropiat. De acolo, pâinea coaptă se întoarce la fiecare familie. E minunat să mănânci la micul dejun pâine proaspătă. Mai ales că fiecare femeie are micile sale secrete, iar pâinea diferă de la o familie la alta. 
La noi s-a pierdut tradiția pâinii făcute acasă. Să vă spun un secret: pe vremea comuniștilor am mâncat cea mai bună pâine. După ce au raționalizat pâinea, părinții mei au refuzat să fie parte a umilinței și astfel eu nu făceam coada la pâine, precum camarazii mei. Noi ne făceam pâinea în casă. Ce-i drept aveam făină de la țară, iar drojdia ne venea printr-o relație. Însă pâinea pe care o aveam în casă era genială.
Acum, culmea, nimeni nu se mai gândește să-și facă pâinea acasă, în ciuda faptului că s-a ușurat mult. Poți frământa aluatul cu un robot de bucătărie, cuptoarele sunt mult mai precise astfel încât nu ai cum să dai greș. Ca să nu mai vorbim de mașinile de făcut pâine. De ce ai avea nevoie să mergi să cumperi o pâine cu o grămadă de aditivi când poți să ți-o faci în casă? Iar făina, ca să fie treaba treabă, o poți lua direct de la o moară. Puteți merge chiar mai departe, luând o moară casnică, astfel încât veți cumpăra direct grâul. N-aveți habar cât de bună iese pâinea atunci când făina e proaspăt măcinată! Într-adevăr, trebuie să cumperi mai multă, dar rezultatele sunt de-a dreptul excepționale. Dacă mai punem în balanță și fascinația pe care o au cei mici atunci când văd cum bobul de grâu se transformă în pâine, demersul se transformă într-un succes extraordinar.
Atât cu exemplele. Deja cred că v-am dat de gândit întrucât un asemenea mod de aprovizionare nu e simplu deloc. Păi dacă știi că iei cartofii de la cineva, morcovii din altă parte, mălaiul,făina,zahărul, laptele și brânza etc de la alții se ajunge la o listă imensă. Nu e obositor? Încercați și-o să constatați contrariul: nu-i obositor, ci deosebit de antrenant. De fiecare dată când găsiți câte un „furnizor” suplimentar, găsiți de fapt o cunoștință nouă sau, de ce nu, un prieten. Veți ajunge să dețineți o adevărată rețea de aprovizionare, o rețea care, în plus, vă face independenți.
De asemenea, aveți o rețea extinsă a celor care, ca și voi, se aprovizionează în același mod. În acest fel vă puteți forma o comunitate, adică ceea ce acum vă lipsește. Nu mai vorbesc de faptul că, fiind mai mulți, puteți face aprovizionarea mai ușoară. 
Poate că ceea ce spun acum pare irealizabil, însă nu aveți habar cât de simplu e. V-o spune unul care - de cel puțin zece ani - nu mai ajunge prin supermarketuri decât accidental, și atunci pentru achiziții destul de sumare. De exemplu, încă iau chestiile chimice, șervețele și alte nimicuri de-acolo. Dar asta nu înseamnă că, dacă aș vrea, n-aș găsi soluții de aprovizionare alternativă. Culmea e că se găsesc de toate, doar oameni dornici care să susțină alternativele nu prea sunt. 
Dacă-mi veți urma sfatul, veți constata cum, în scurt timp, vă veți îmbogăți cu o groază de relații, care mai de care mai interesante. Nu-i greu de încercat asta, doar puțină disciplină. Începeți prin a căuta alternative pentru câte un singur produs pe care-l cumpărați din magazin. Puteți încerca cu produse pe care le considerați neesențiale pentru ca apoi, treptat, să vă extindeți aria de aprovizionare. Veți rămâne surprinși constatând că, pe măsură ce practicați acest „sport”, deveniți din ce în ce mai abili. Și, nu în ultimul rând, absolut totul vă va costa mai puțin și va fi de o calitate superioară. 
Mai e însă ceva: societatea vă vrea atomizați, singuratici. V-ați pus întrebarea câte cunoștințe aveți, dintre cele pe care să vă bazați? Din ce în ce mai mult suntem singuratici. Ne însingurăm din cauză că societatea ne livrează surogate „convenabile” precum televizorul sau rețelele sociale. E mult mai simplu să dai rumul unui device când ai chef decât să primești pe cineva în casă. Însă, atunci când ai nevoie, cu siguranță că nu te va ajuta televizorul sau rețeaua socială. Cât de superficiale sunt urările de „la mulți ani” livrate pe facebook? Cam despre asta e vorba. Trebuie să reînvățăm să fim oameni. Iar pentru asta trebuie să ne reintegrăm în rețelele fizice tradiționale. Trebuie să ne reapropiem unii de alții. Nu de alta, dar acesta e abia începutul și, când va veni cu adevărat nebunia, doar cei care fac parte din comunități puternice vor putea rezista.
De aceea vă spun că salvarea nu e pe cont propriu, ci împreună cu ceilalți. Apropiați-vă unii de alții, nu vă mai fie frică. Și eliminați treptat dependențele care vă leagă de „regulile” lor din ce în ce mai strâmbe. Se poate!
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 10767
Data de înscriere : 05/11/2012

https://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

#Rezistența(1-3)  Empty #Rezistența (3) - revenirea la normalitate

Mesaj Scris de Admin Mier Noi 03, 2021 7:36 am

#Rezistența (3) - revenirea la normalitate

Începe o hăituire teribilă. Cea a nevaccinaților e doar primul punct. Urmează demența încălzirii globale, noul virus, criza alimentară, criza energetică și multe alte crize. Toate acestea vor face posibilă introducerea altor milioane de restricții. N-ai voie să crești porci, n-ai voie să ai animale productive, n-ai voie aia, n-ai voie aia s.a.m.d. Practic, nu va mai exista decât o imensă listă de restricții, aprobată de fiecare dată de idioții utili ai regimului. Cretinizarea în masă denumită pompos educație își va face din plin datoria!
Întrebarea e simplă: cum se va putea rezista într-o asemenea nebunie? V-am povestit în episodul trecut despre puterea rețelei. O comunitate rețelară va avea capacitatea de a rezista întrucât, pe măsură ce totul va deveni mai absurd, va ieși la suprafață evidența, anume că oamenii sunt forțați să trăiască după legi din ce în ce mai strâmbe. Astfel, rețeaua va fi nevoită să-și găsească propriile legi, absolut diferite de cele ale societății. Iar aceste legi sunt cele care funcționează de când lumea, acceptate universal ca legi ale normalității. Și, pe măsură ce tirania va crește în intensitate, rețeaua își va stabili din ce în ce mai clar traseul său către normalitate. 
Cu cât o comunitate este mai unită, cu atât impactul agresiunii exterioare asupra sa este mai mic. Din contră, cu cât este mai atomizată, cu atât „rufele se spală mai mult în public”, iar agresiunea statului asupra membrilor săi triumfă. De aceea primul pas făcut de state a fost reprezentat de distrugerea comunităților, iar acum se merge din ce în ce mai mult pe distrugerea familiilor, ca bază a unei societăți normale. Dacă ne vom uita pe rata divorțurilor, vom observa că primul loc este ocupat de Luxemburg unde avem o incredibilă rată de peste 88%! La polul opus(sub 30%) sunt ungurii, noi, irlandezii și maltezii. 
În ultima perioadă, presiunea pentru dărâmarea familiei este uriașă. Dacă înainte oamenii pur și simplu nu concepeau divorțul, acum s-a ajuns ca familia să fie o instituție extrem de fragilă, supusă tirurilor sociale. E cool să fii liber, spun tefeleii tuturor statelor. Pentru ei viața e una exteriorizată, petrecută prin cluburi, sub influența alcoolului și a drogurilor. Relațiile sunt superficiale, conjuncturale, iar „acasă” pentru ei e un termen vag. Iată cirezile care sunt încurajate să se constituie în vectorii de influență a societăților noastre. Dincolo de acel „cool” nu există însă nimic altceva decât o sublimă slugărnicie față de superior, față de normele sociale impuse și față de ceea ce e considerat „curentul mainstream”. Dacă de mâine „curentul” decide că trebuie să purtăm chiloții rupți, să fiți siguri că toți din cireada asta își vor abandona lenjeria intimă, în favoarea celei rupte, dar scumpe, din magazinele de specialitate. Iată o dimensiune a conformismului!
Pe o poziție contrară se află cei care văd limpede că urmarea „curentului mainstream” nu este nimic altceva decât o cale scurtă către distrugerea omului din toate punctele de vedere, fie că vorbim de sănătate, integrare socială, spiritualitate sau, de ce nu, chiar materialitate! Indivizii „complet integrați” devin, culmea, niște marginali, fără un domiciliu stabil, fără o relație stabilă, purtați haotic de valurile „curentului”. Din contră, ceilalți, se dovedesc a fi mult mai ancorați în realitate, mai cu picioarele pe pământ, făcându-și calculele atât pentru sine cât și pentru propria familie. Este clar că, în timp ce unii sunt precum plastilina, ceilalți devin din ce în ce mai tari. Iar societăților de azi le plac teribil cei din prima categorie, motiv pentru care această categorie e întărâtată împotriva celeilalte.
Nu-i de mirare că recrutările în cadrul „brigăzii de șoc a mainstream-ului” se fac din rândul celor tineri și foarte tineri. Este cât se poate de simplu de înțeles și motivul: cu sângele fierbinte, tinerii sunt mult mai aplecați să gândească spre plăcerile momentului în defavoarea unui „plan de viață”. Însă și aici lucrurile sunt extrem de discutabile întrucât, de la o vârstă, majoritatea tinerilor renunță la viața „de moment” în favoarea unui stil mai așezat. Și, pe măsură ce le cresc rădăcini, îngroașă natural masa conservatorilor. Există însă o masă destul de mare a celor maturi care, în compensație, îngroașă rândurile „curentului mainstream”. Este vorba despre cei nerealizați, care nu se suportă pe sine și care, iată, proiectează întreaga ură de sine asupra celor care, văzându-și de treabă, se simt fericiți. Frustrații tuturor categoriilor de vârstă sunt masa de manevră a acestui din ce în ce mai masiv curent toxic. Iar media e vocea supremă căreia i se supun și care le transmite „comenzile de luptă”.
Am divagat puțin de la subiectul principal pentru a înțelege modul pervers în care o anumită stare de fapt este speculată pentru a pune căpăstru pe cei normali. Fenomenul se va accelera. Așa cum am spus, teroarea restricțiilor și a vaccinării sunt doar începutul. Vor urma numeroase agresiuni menite a face oamenii din ce în ce mai dependenți de o structură centralizată. Restricțiile la hipermarket au reprezentat doar începutul, un fel de reglare a țintei. S-a văzut că încă e prematură, dar oricum au mișcat o grămadă de oameni. La fel și cea cu obligativitatea certificatului de vaccinare la locul de muncă. Pe cine vizează? Fix pe cei activi cărora, iată, li se „promite” tăierea dreptului la muncă. 
În aceste condiții vitregi, iată că începe să se adeverească proverbul „cum îți așterni așa vei dormi”. Sunt mulți cei care au prevăzut negura vremurilor și care s-au pus la adăpost. Sunt însă foarte mulți și cei care abia acum înțeleg agresiunea căreia trebuie să-i facă față. E destul de târziu pentru ei, însă, de asemenea, știm bine că niciodată nu e prea târziu. Acești oameni conștientizează că întreaga lege a societății actuale este una degenerată și, constatând asta, sunt cuprinși de resemnare. Însă, întreb eu, care-i cu adevărat legea căreia trebuie să i te supui? Desigur, nu cea a stăpânirii, cea care e croită ticălos. 
Iată de ce comunitățile sunt esențiale. În interiorul lor legea care primează e cea a comunității, nu cea a statului. Marea problemă pe care o avem este aceea că acum, cu gradul ridicat de urbanizare, o comunitate nu mai e strict delimitată geografic. Am putea spune că evoluția comunicațiilor ar putea suplini această lipsă, ceea ce e eminamente greșit. Actualele canale de comunicații sunt pervertite întrucât sunt ascultate și manipulate de către sistem. A-ți stabili internetul sau telefonia ca medii de comunicare e absolut greșit deoarece nu faci altceva decât să te predai dușmanului. De aceea, mai degrabă, vechile sisteme de comunicații - de la om la om - sunt mult mai eficiente. Iată încă un element: revenirea la normalitate se face pe măsură ce se renunță la „cuceririle tehnologice” care nu fac altceva decât să atragă omul într-o capcană. 
Așadar, după cum limpede puteți observa, rezistența în comunitate determină întoarcerea la legile normalității, adică revenirea la ceea ce am pierdut. Iar comunicarea umană, acea comunicare fizică, este marea pierdere a acestei perioade. Cu toate că tehnologiile au promis să scurteze distanța dintre noi, de fapt ele au făcut fix inversul: ne-au îndepărtat - la nivel uman - unii de ceilalți. Iată de ce, treptat, trebuie să ieșim din actuala paradigmă - mașinistă, automatizatoare și rece - pentru a redeveni oameni, adică normali.
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 10767
Data de înscriere : 05/11/2012

https://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

#Rezistența(1-3)  Empty Re: #Rezistența(1-3)

Mesaj Scris de Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum