AMINTIRI DESPRE VIITOR-ROMÂNIA DE MÂINE , RrOMANIKA BABANA
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

În România două lucruri nu au frână: camioanele Armatei și lăcomia guvernanților

In jos

În România două lucruri nu au frână: camioanele Armatei și lăcomia guvernanților Empty În România două lucruri nu au frână: camioanele Armatei și lăcomia guvernanților

Mesaj Scris de Admin la data de Sam Iul 01, 2017 5:02 am


De ce vă mirați că trăim într-o țară în care camioanele Armatei, vechi de 30 de ani, rămân fără frâne, în vreme ce parlamentarii își schimbă limuzinele de lux mai des decât amantele? De ce vă mirați că trăim într-o țară în care jumătate din votanții PSD se înghesuie prin autobuze și tramvaie, iar cealaltă jumătate merge cu căruța – atunci când nu se întoarce de la crâșmă în patru labe? De ce vă mirați că am ajuns în halul în care am ajuns? N-ar trebui să vă mai mire nimic: suntem unde suntem nu doar din cauza proștilor care au votat, ci mai ales din cauza deștepților care n-au votat deloc.
Astăzi, România a devenit țara lucrurilor fără frână. Nimic n-are frână la noi: nici camioanele armiei române, nici ticăloșia unor așa-ziși „ziariști”, de fapt slugi preaplecate, care și-ar vinde și mama pe-un blid de ciorbă de la Varan, nici indiferența masei amorfe, care ar putea schimba țara asta din temelii, dacă ar vrea, și nici lăcomia guvernanților. Nu e destul de clar că pesediștii sunt ultimul trib barbar abătut peste Carpați? Nici vandalii, nici goții și nici hunii n-au fost mai pustiitori decât ei. Și măcar ăia au avut bunul simț să mai lase pe-aici și vreo comoară, vreo cloșcă cu pui de aur, pe când Dragnea și bandiții lui nu lasă nimic, iau și ouăle de sub cloșcă și le duc departe, ori prin bănci elvețiene, ori prin paradisuri fiscale din Panama, ori pe moșiile braziliene, să iasă din ele pui eco, nu care cumva să le cadă guvernanților greu la ficat.
Ne-am întors, ca într-un banc prost, nu în urmă cu un sfert de veac, pe vremea lui Iliescu, cum zic unii, mai optimiști, ci cu mai bine de jumătate de veac. Suntem în plin deceniu stalinist și, oriunde te uiți, vezi numai ”chiaburi care trebuie beliți”, ”dușmani ai poporului”, naționalizări și proiecte grandioase, evident, numai pe hârtie. Ai impresia că în România Partidul Comunist a preluat puterea, nu un partid ce-și zice ”social-democrat”. De  unde la începutul anului Dragnea, acest Moise de ocazie, promitea să scoată poporul pesedist din robia sărăciei și să-l ducă în Țara Făgăduinței, unde curg râuri de alocații și ogoarele dau pe dinafară de pensii și salarii mărite, uite că acum teleormăneanul a uitat total ce-a promis. Nu mai flutură morcovul pe sub botul măgarilor proști pe care i-a păcălit, acum a scos de-a dreptul biciul și-a început să-i lovească în carne vie. Dă unde nimerește, cu taxe și impozite, doar-doar o mai jupui o piele de chiabur ca să-și facă din ea tobă și să-și trâmbițeze ”mărețele realizări”. Mai grav e că i s-a urcat iar românismul de neam prost la cap și vrea să pună biruri grele pe multinaționale, pe corporații, pe oamenii care câștigă mai mult decât firimiturile date de PSD amărăștenilor.
Vrei taxă de solidaritate, Dragneo? Păi fii tu mai întâi solidar cu poporul, nehalitule! Apucă-te să împarți calicilor pâinea și peștele de pe moșiile și iazurile tale, știucă hrăpăreață ce ești! Primește în viloiul ăla cât China, care se întinde pe patru străzi, în Alexandria, și pe sărmanii care n-au acoperiș deasupra capului și cărora mereu le plângi de milă la televizor. N-am pretenția să ne iei pe toți în concediu în Brazilia, dar din purcoiul ăla de milioane ciordite de la stat, prin Teldrum și alți trepăduși, mai, dă, meltene, și la alții, că pe lumea cealaltă n-o să iei cu tine nici dolarii, nici vilele, nici pițipoanca aia tânără de ți-ai tras-o, ci doar mustața căruntă și dinții rari și gălbejiți de sub ea.
Tare aș vrea, Dragneo, să plece odată din țară multinaționalele astea pe care flegmezi tu zilnic la Antena 3. Să se ducă unde-or vrea și să ne lase în durerea noastră. E drept că, odată cu ele, o să cam fugă și jumătate din economie, dar vorba alcoolicului ăla neanonim de l-ai proțăpit în capul mesei, ”ficatul duce”. Nu știu însă ce-o să vă faceți atunci voi, tu și cu ceilalți români mândri din PSD, cu corupții și penalii voștri, cu panaramele boite ca pe Centură de le-ați băgat în guvern și-n parlament, cu pafariștii săltați în funcții babane, cu toți găgăuții și gușații care au ajuns stăpânii ăstei nații. Nu știu ce-o să faceți când chiar prostimea care v-a votat o să iasă, mugind ca o mare turbată, în stradă. Pentru că gloata asta prostită, când o ieși contra voastră, n-o să iasă cu pancarte haioase, ca tinerii din #rezist, și nici n-o să aprindă lanterne din telefon. Gloata asta o să iasă cu furci și topoare și de aprins o să vă aprindă palatele în care o să vă ascundeți ca șobolanii. Iar atunci când veți fi hăituți pe străzi ca niște fiare, fiindcă ați distrus țara asta faină, tot la mâna Armatei de care vă bateți acuma joc o să ajungeți. Iar militarii s-or milostivi de voi, să vă ia cu TAB-ul, măcar până la Târgoviște.
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 8634
Data de înscriere : 05/11/2012

https://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum