AMINTIRI DESPRE VIITOR-ROMÂNIA DE MÂINE , RrOMANIKA BABANA
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

VISE , TAICĂ , VISE :De Ne-Ar fi Kovesi președinte, i-ar lega rapid pe hoți, pe toți i-ar prinde

In jos

VISE , TAICĂ , VISE :De Ne-Ar fi Kovesi președinte, i-ar lega rapid pe hoți, pe toți i-ar prinde Empty VISE , TAICĂ , VISE :De Ne-Ar fi Kovesi președinte, i-ar lega rapid pe hoți, pe toți i-ar prinde

Mesaj Scris de Admin la data de Sam Feb 17, 2018 12:46 am

Nu mai țin minte cine anume – Swift, Twain sau Pârvulescu la Congresul PCR – a spus cândva: ”Pe un om inteligent îl recunoști ușor: uită-te împotriva cui se coalizează toți imbecilii.” Dacă aseară ar fi venit, ca prin minune, vreun marțian, vreun venusian sau vreau reptilian (altul decât ăla care mă plătește pe mine să ies la miting și să strig Duie Mragnea), și s-ar fi uitat la televizor, și-ar fi dat seama rapid că Laura Kovesi e un om inteligent, fie și numai văzând câți tâmpiți, câți imbecili, câți papagali, guvizi sau bizoni s-au coalizat împotriva ei. De la alegerile prezidențiale din 2014 n-am mai văzut atâta spumă la Antena 3. Cred că dacă ar fi băgat și apă caldă, milioane de români nici n-ar fi trebuit să-și mai cumpere detergent, veneau cu rufele la Gâdea în platou și le spălau gratis.
Dacă nu v-ați uitat aseară fie la Antena 3, fie la RTV, fie la alte televiziuni de partid și de stat, să știți că ați pierdut enorm. Ați fi avut ocazia să vedeți lingăii de serviciu ai celor mai corupți oameni din țara asta încercând, ca o haită de maidanezi, să o muște pe șefa DNA, dar uitând că Luluța a făcut baschet la viața ei și că oricât s-ar fi străduit ei să-i sară la beregată, tot ea sărea mai sus. Timp de două ore, Codruța nu a făcut altceva decât să le dea la pifometru, cu propriile lor arme, tuturor agramaților și lătrăilor făcuți, probabil, reporteri la A3 sau RTV în urma unui interviu cu o singură întrebare: ”Știi fă, să o înjuri pe Codruța? Bun, ia-ți microfon și marș la conferința de presă.” Unii au spus că șefa DNA a săvârșit o greșeală, pentru că, zic ei, ”cine se scuză se acuză”. Total fals: ca și alți oameni curajoși, atacați non-stop de canalele TV ale canaliilor, Codruța a ales calea cea grea – să intre în cușca hienelor și să se bată cu ele. Dacă ar fi făcut, cu atât mai mult ar fi atacat-o șacalii de presă, ciuvicii lui Voiculescu și ciutacii lui Ghiță. Așa, ieșind la luptă, le-a dat o mamă de bătaie de le-a cam luat piuitul. A răspuns, cu calm, tuturor acuzațiilor și totul, de la ton, aspect fizic, îmbrăcăminte, detalii vestimentare, a fost perfect pus la punct.
Și am mai remarcat un aspect, care poate rămâne definitoriu pentru conferința de presă a doamnei Kovesi – că ea a stat tot timpul singură, la pupitru, încadrată între steagurile României și UE. Imaginea e relevantă: la ora actuală, Codruța Kovesi pare să fi rămas singurul om de stat – aș îndrăzni să spun chiar și singurul bărbat de stat – de la noi care mai ține sus stindardul luptei împotriva borfașilor. Fiindcă la asta se rezumă totul: la lupta dintre românii cinstiți, dar tăcuți, și borfașii corupți, dar mai gălăgioși ca șuții din tramvai când sunt prinși cu mâna la portofelul altuia. Nu există un stat paralel, nu există Soroș, masoni, illuminati care încearcă să ne fure țărișoara, ci există un grup de derbedei cocoțați la putere și care țin morțiș să-și asigure dreptul de a ne fura legal. În fața acestor derbedei, Kovesi este una dintre ultimele redute. Dacă ea va cădea, nu știu cine va mai rămâne.
De aceea, președintele Iohannis are obligația morală de a nu ceda iar în fața mafioților, demițând-o pe Codruța Kovesi. Dacă pentru a-și asigura un mandat liniștit, va face acest lucru, poate să-și ia de pe acum adio de la al doilea mandat. Dar poate în tot răul e și un bine și, pierzându-l pe procurorul Kovesi, românii vor avea ocazia să îl voteze pe politicianul Kovesi, ca președinte. La o adică, de ce nu? Păi n-avem noi atâtea femei promovate în ultima vreme? Și dacă duduia blonduța, prietena Vasilicăi, se dă cu motostivuitorul, iar Olguța se dă cu marș du tramvai, stați s-o vedeți pe Codruța când o intra cu buldozerul în penali!
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 8622
Data de înscriere : 05/11/2012

https://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum