AMINTIRI DESPRE VIITOR-ROMÂNIA DE MÂINE , RrOMANIKA BABANA
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Fuhrerul de Teleorman ne amenință cu soluția finală

In jos

Fuhrerul de Teleorman ne amenință cu soluția finală Empty Fuhrerul de Teleorman ne amenință cu soluția finală

Mesaj Scris de Admin Lun Iun 11, 2018 1:55 am

Dacă sâmbătă, la miting, Dragnea a venit doar nițel abțiguit, că altminteri n-avea curaj să vorbească în fața atâtor oameni, aseară, la televizor, mi s-a părut de-a dreptul drogat. Nu, nu cu droguri de săraci, gen iarbă sau coca, ci cu droguri de-ale de dictatori – logoree, paranoia și megalomanie. Vestea rea este că Fuhrerul de Teleorman e în plină criză de nebunie și riscă să dea foc la țară. Vestea bună e că tot el a ajuns deja la momentul buncărului și simte că sfârșitul îi este aproape. Nu știu cine-l sfătuiește pe Dragnea, dar dacă sunt consilierii ăia evrei e clar că au un simț al umorului de-a dreptul macabru: bă-băieți-cucuieți, cu perciunii lungi și creți, dacă tot v-ați propus să îl învățați pe agramatul din Saelele să vorbească, nu-l mai puneți, fraților, să-și numească toți dușmanii „șobolani” și să vorbească de curățenie prin exterminarea lor. Nu de alta, dar a mai fost unul, Adolf Hitler, care tot așa promitea, că face el curățenie, exterminându-i pe dușmani – doar că nu-i numea șobolani, îi numea paraziți și „Untermenschen”. Și ghici ce, Ițic, Ștrul, sau cum v-o chema pe ăia de-i băgați limba în ureche Flaușatului și-l învățați ce să debiteze: cei pe care Hitler îi numea paraziți erau, în principal, evrei, adică înaintașii voștri! Nu vă rușine, bă? – cum ar zice Veorica.Faptul că Dragnea a început să-i numească pe toți cei care i se opun „șobolani” e totuși un semn bun. E semn că l-a apucat disperarea și că a renunțat la tonul bonom, de moșulică mustăcios și sfătos, cu care probabil a păcălit-o și pe pițipoanca aia de 20 de ani, care o crede și acum că el e, de fapt, Moș Crăciun și-i poate îndeplini orice dorință. E semn că marele, atotputernicul, inegalabilul, luptătorul neînfricat contra statului paralel Liviu Dragnea știe și el că e deja în buncăr și că nu există niciun elicopter care să-l scoată de acolo și să-l ducă măcar până la Târgoviște.N-ar trebui să ne speriem de „brigăzile albe”, cu care Fuhrerul de Teleorman ne amenință că, dacă-l mai supără justiția și Iohannis mult, o să umple Piața Victoriei și n-o să mai plece. Am fost și eu sâmbătă pe acolo și le-am văzut: „Brigăzile albe” erau o adunătură de oameni amărâți, obosiți, mânați ca oile la miting sau, după caz, o gloată de cocalari și șmecherași abțiguiți, care, între noi fie vorba, nici nu prea se încadrau în titulatura „brigăzi albe”, că aveau niște gulere negre de jeg… Cu ăștia vrea să facă Dragnea curățenie în țară? Cu ăștia, care nu-s în stare nici să rânească după ei și chiar mă mir că nu ne-au lăsat, printre tonele de gunoaie, peturi, ambalaje și „pancarde”, și niște rahați prin Piața Victoriei, drept suveniruri? De ăștia nu avem a ne teme, le pui o manea, le dai o șaormă cu de toate și știți cum îl lasă pe Dragnea în mustața goală? În schimb de o altă amenințare a lui Dragnea ar trebui să ne temem: de faptul că, așa cum a amenințat, va cere socoteală partenerilor externi pe motiv că ei i-ar fi ajutat pe „dujmanii” lui, pe „șobolani”. Aici stă cu adevărat pericolul: prin această declarație, cârciumarul ratat din Gratia și-a dat cu adevărat arama pe față și a transmis un mesaj nu neapărat către Washington sau Bruxelles, ci către Moscova: dacă Putin e gata să-l ajute ca să-și treacă România pe persoană fizică, și el e gata să ne scoată din NATO și UE și va fi vai și amar de „șobolanii” care i se opun, căci va asmuți „brigăzile albe” asupra lor. Ei, Livinho, gândești prea departe, băiete: n-ai să ajungi să pui România pe tavă rușilor, căci nu ești destul de puternic. Oi avea tu gagică tânără, dinți galbeni, șosete flaușate, oi aivea la picioare Parlamentul, Guvernul și toate instituțiile statului, de la CCR la CNA și CNCD în buzunarul de la pantaloni, dar tot nu e de ajuns. Noi, ăștia, „șobolanii” cum ne numești tu, suntem atât de mulți și de puternici încât o să-ți roadem mustața și părul, băi, coclete de Teleorman, ca să nu mai consume curent pe tine frizerul de la Jilava, când vei ajunge acolo…
Admin
Admin
Admin

Data de înscriere : 05/11/2012

https://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Fuhrerul de Teleorman ne amenință cu soluția finală Empty tulai doamne

Mesaj Scris de Admin Lun Iun 11, 2018 2:01 am

Pentru nostalgicii dictaturilor care s-au născut mai târziu și au deschis tot mai târziu aparatele de radio ca să asculte propaganda nazistă de la Radio Berlin, am o veste bună: Radio Berlin s-a mutat la Antena 3. Numai acolo l-am putut asculta aseară pe cârciumarul convertit în Fuhrer, Liviu Dragnea, urlând împotriva celor de care i se opun, indiferent de rasă, etnie sau apartenență euro-atlantică. Sub limbile încărcate de emoție ale lui Mihai Gâdea și Mircea Badea, conducătorul statului paraleu s-a dedulcit la un discurs al urii pe care cred că numai adormiții de la CNA nu l-au urmărit, fiindcă dacă ar fi făcut-o ar fi trebuit să închidă de urgență televiziunea lui Voiculescu, pentru propagandă nazistă fățișă. De la un capăt la altul, emisiunea a fost o mostră de pupincurism și propagandă, în care cei doi lingăi n-au făcut altceva decât să asculte delirul verbal al Flaușatului și să-i pună diverse întrebări din manualul pentru jurnalism, categoria „așa nu!”. Am aflat, cu acest prilej, că a fost un miting extraordinar și că după miting, Dragnea a fost urmărit de „patru șobolani care puneau tot felul de întrebări.” În loc să-l facă atent că riscă amenzi de la CNA și de la Consiliul Discriminării, pentru că CTP a luat amendă doar pentru că a zis despre Docilă că ar avea freza de pavian, darămite Dragnea, că numește direct niște oameni „șobolani”, Gâdea și Badea și-au dat coate, bucuroși, la modul „Moamă, ce ciumeg e ăsta, mânca-ți-aș diurna ta! Ce le-a zis-o la tefeliști!” Iar discursul urii a continuat: cu Iohannis, care va fi suspendat, la o adică, dacă nu execută tot ce-i dictează megafuhrerul de Teleorman, cu Kovesi care e o ticăloasă, cu procurorii care „riscă să plătească greu” și chiar cu partenerii din UE și NATO, de care, la o adică, putem să ne debarasăm, păi ce, ei au inventat apa caldă sau strămoșii noștri, dacii? Pe fundal, au tot rulat imagini de la veritabila sâmbră a oilor organizată sâmbătă de PSDragnea la București, iar pe burtieră a tronat titlul: „430.000 de participanți la mitingul PSD”. Păi bine, băi, limacșilor, Gâdea, Badea și ceilalți, nu zbierați voi iarna trecută, cu calcule matematice, cu comparații, cu analize pe hartă, că în Piața Victoriei n-au cum să intre mai mult de 100.000 de participanți? Cum de au încăput acum 430.000? A, dar stați, că acum m-am prins, aveți dreptate: voi v-ați referit astă-iarnă la 100.000 de oameni, iar sâmbătă, din ce-am văzut, în Piață au fost vreo juma de milion de gunoaie!
Admin
Admin
Admin

Data de înscriere : 05/11/2012

https://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum