Premise ale unirii politice românești
AMINTIRI DESPRE VIITOR-ROMÂNIA DE MÂINE , RrOMANIKA BABANA :: ISTORIA -prima si cea dintii carte a unei natii
Pagina 1 din 1
Acest sentiment de ticăloșire și de nimicnicie face parte din existența noastră tragică – cum ar spune un mare filosof – dar nu trebuie să ne poată copleși. Ne-am purtat crucea ca popor și ca națiune prin această lume în epoci întunecate, ne-am văzut satele arse și risipite, ne-am plâns fiii și părinții sacrificați, ne-am trezit cu limba înstrăinată și cu istoria hulită, dar nu ne-am plecat niciodată definitiv.
INTEGRAL :
http://www.ziarulnatiunea.ro/2019/08/19/premise-ale-unirii-politice-romanesti/
Acest sentiment de ticăloșire și de nimicnicie face parte din existența noastră tragică – cum ar spune un mare filosof – dar nu trebuie să ne poată copleși. Ne-am purtat crucea ca popor și ca națiune prin această lume în epoci întunecate, ne-am văzut satele arse și risipite, ne-am plâns fiii și părinții sacrificați, ne-am trezit cu limba înstrăinată și cu istoria hulită, dar nu ne-am plecat niciodată definitiv.
INTEGRAL :
http://www.ziarulnatiunea.ro/2019/08/19/premise-ale-unirii-politice-romanesti/
Subiecte similare
» Chemarea lui Dragnea la DNA pentru a i se aduce la cunoștință menținerea unui sechestru (altfel o procedură banală) a scos în evidență penibilul și micimea scenei politice românești.
» Schimbarea clasei politice pas cu pas Pasul întâi – partidele politice
» ”HORA UNIRII (CU STRIGĂTURI) LA IAȘI, PE 24 IANUARIE 2020”
» (LIVE TEXT) Momente tensionate. Piaţa Unirii a fost recucerită de ieşeni!
» 27 martie: Unirea Basarabiei, „în hotarele ei dintre Prut, Nistru, Dunăre, Marea Neagră, cu mama sa, România”
» Schimbarea clasei politice pas cu pas Pasul întâi – partidele politice
» ”HORA UNIRII (CU STRIGĂTURI) LA IAȘI, PE 24 IANUARIE 2020”
» (LIVE TEXT) Momente tensionate. Piaţa Unirii a fost recucerită de ieşeni!
» 27 martie: Unirea Basarabiei, „în hotarele ei dintre Prut, Nistru, Dunăre, Marea Neagră, cu mama sa, România”
AMINTIRI DESPRE VIITOR-ROMÂNIA DE MÂINE , RrOMANIKA BABANA :: ISTORIA -prima si cea dintii carte a unei natii
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum