AMINTIRI DESPRE VIITOR-ROMÂNIA DE MÂINE , RrOMANIKA BABANA
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

Dictatura minorităţilor

In jos

Dictatura minorităţilor Empty Dictatura minorităţilor

Mesaj Scris de Admin la data de Mar Iul 10, 2018 9:16 pm

*Îmi cer scuze din start celor care se vor simţi ofensaţi de comentariul meu. Dar dacă nu vorbesc, asta nu înseamnă că nu există. Şi libertatea de exprimare încă e prevazută în Constituţie. Până când comisia Iordache o să facă franjuri şi Constituţia.
Despre dictatura minorităţilor azi. Nu am înţeles niciodată de ce, la nivel parlamentar, trebuie ca minorităţile, inclusiv cea maghiară, să fie reprezentate prin organizaţii politice. Atunci de ce n-am înfiinţa, în contrapartidă, o Uniune a Românilor din România? Mai ales că, dacă declinul demografic continuă, peste câteva zeci de ani s-ar putea să fim minoritari în această ţară.
Încă o dată, precizez: dacă vă simţiţi ofensaţi, e treaba voastră. Dacă ne ascundem după degete, corecte politic, nu înseamnă că problema nu există.Nu mi se pare corect ca un partid al unei singure etnii, cea maghiare, să încline balanţa unor legi de importanţă vitală pentru toată lumea din ţară, inclusiv majoritarii români, minoritari cehi sau albanezi.
Aşa cum nu mi se pare deloc normal ca luptele de stradă dintre două gherile de minoritari romi să ţină în case, speriate, zeci de mii de cetăţeni de bună credinţă. Români, ucrainieni, lipoveni sau mai ştiu eu ce etnii.
Un cetăţean român de etnie germană pomenea de curând despre dictatura majorităţii. Cetăţeanul minoritar german este, întâmplător, preşedintele României. Cu menţiunea, dacă-mi permiteţi, că PSD-ul despre care vorbea, nu e nici pe departe o facţiune politică majoritară în ţara noastră. Majoritari sunt cei neafiliaţi politic. Cei care nu votează, din varii motive, cum ar fi scârba sau nepăsarea. Aşa că, la nivel de fond, nu de formă, PSD-ul e absolut minoritar. Aşa cum şi cele 6 milioane de cetăţeni români care l-au votat pe etnicul german ca preşedinte sunt minoritare, la o populatie de 19 milioane plus vreo 4 plecate la muncă în alte majorităţi.
După cum observaţi, atât în cazul măcelurilor rome, nestăpânite de Poliţie în Târgu Neamţ, cât şi în cel al maghiarilor veşnic la guvernare, dar şi în cazul alegerilor altminteri democrate, e vorba doar despre minorităţi. Minorităţi politice şi, uneori, agramate, dictează cine să intre la puşcărie şi cine să rămână pe funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor. Minorităţi bugetare, dar bine înarmate, dau cu gaze lacrimogene în alte minorităţi recalcitrante, dar care le plătesc lefurile primilor. Niciodată nu se-ntâmplă şi invers.Minorităţi autointitulate Opoziţie, se bat pe un ciolan pe care n-au nicio şană de a-l acapara, atât timp cât minorităţi, îmbrăcate în alb şi deghizate în majorităţi, se înghesuie în autocare şi vin la Bucureşti, să apere ciolanul altor minorităţi, bogate.
Şi, apropo de ciolan, aşa ajungem ca minorităţi de şmecheri să se îmbogăţească din studii de fezabilitate şi licitaţii trucate, în timp ce majorităţi de cetăţeni plătitori de taxe de drum nu au drumuri decente. Şi tot aşa, minorităţi bine înfipte au pensii speciale, privilegii şi diurne prin Bruxelles, în timp ce majorităţile care i-au votat aşteapta prin blocuri cu igrasie să se întâmple ceva bun şi cu ele.Minorităţi corecte politic obligă majorităţi din populaţie să folosească termenul ”rom”, când nici ei nu-şi spun aşa şi un pachet de ţigări franţuzesc se numeşte Gitanes Blondes, iar un grup muzical spaniol se cheamă Gipsy Kings.
Ba minoritatea corectă sare de fund în sus, ofuscată când cineva foloseşte expresiile româneşti, majoritare: „a te îneca ca ţiganul la mal” sau ”lucrul asta e o ţigănie”. De aici, şi revolta majorităţii cetăţenilor români, care sunt numiţi ţigani în restul Europei. Şi nu romi, cum ar fi corect politic, nu? Deci, alo! Cei care apără denumirea artificială de rom, să luaţi atitudine şi cand francezii ne spun tuturor românilor, ţigani. Păi, se poate? Bine, asta vine fix de la majoritatea imigrantă africană, botezată francezi, merde alors.Dacă am încălcat vreo cinci sute de paragrafe de discriminare, îmi pare rău, dar îmi asum asta, cât timp ţara se mai numeşte România şi nu Republica Romă, maghiară, pesedista sau varujan vosganiană.
Apropo. După ce Codul Penal a trecut în Parlament cu ajutorul dezinteresat al minorităţilor, poate ar fi bine să cenzurăm ”Scrisoarea a treia” a lui Eminescu. Cum să mai recite aşa ceva?
”Şi apoi, în sfatul ţării, se adun să se admire/ Bulgăroi cu ceafa groasă, grecotei cu nas subţire/Toate mutrele acestea sunt pretinse de român/ Toată Greco-bulgărimea e nepoata lui Traian./ Spuma asta-nveninată, astă plebe, ăst gunoi/Să ajung-a fi stăpână şi pe ţară şi pe noi.”
Distribuie:
Admin
Admin
Admin

Mesaje : 8619
Data de înscriere : 05/11/2012

https://amintiridespreviitor.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum